Plastic Whale

Wat is Plastic Whale?

Plastic Whale zorgt voor plastic vrije wateren in Amsterdam. Wekelijks gaat Plastic Whale de Amsterdamse grachten op om deze te ontdoen van onnodig drijvend plastic. Het doel van Plastic Whale is om ‘out of business’ te gaan; overbevissing is in het geval van Plastic Whale positief. Van het opgeviste plastic bouwt Plastic Whale hun eigen design sloepen.

Plastic Whale organiseert bedrijfsuitjes in Amsterdam en Rotterdam. Ook Whello viste fanatiek een middag mee! Daarnaast heeft het een scholenprogramma opgezet, waarbij basisschool leerlingen gratis kunnen plastic vissen en voorlichting krijgen.

Wat doen wij voor Plastic Whale?

Om meer online aandacht te genereren voor de bedrijfsuitjes van Plastic Whale, hebben wij middels een uitgebreid SEO traject de vindbaarheid van de website verbeterd. Verder is er ook aandacht besteed aan de conversie optimalisatie van de website.

Plastic Whale is een non-profit organisatie en heeft daarom een Google Grants Status kunnen verkrijgen. Dit houdt in dat zij van Google ‘gratis’ mogen adverteren in Google AdWords. Wij hebben Plastic Whale ondersteund om dit budget zo efficiënt mogelijk te gebruiken in AdWords.

Uitgevoerde diensten

Een eerste indruk maak je maar één keer. Wij hebben Plastic Whale geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken.

Wij hebben Plastic Whale geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan Plastic Whale nu zelf aan de slag en verder groeien!

Wij hebben voor Plastic Whale linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan steeds groeiende posities in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Wij hebben Plastic Whale geholpen in het optimaal insteken van hun Google Grants campagne, en het ‘gratis’ budget dat zij van Google krijgen als non-profit organisatie zo efficiënt mogelijk uit te geven.

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij Plastic Whale kunnen helpen om de meest effectieve AdWords campagnes uit te voeren.

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de Plastic Whale en hun maatschappelijke verantwoordde bedrijfsuitjes in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor Plastic Whale. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.