Sensz.nl

Uitdaging

Sensz biedt voedselveiligheid ondersteuning aan horeca en multinationals. Van audits tot interactieve handboeken. Sensz heeft alles in huis om organisaties te helpen met hygiëneregels en wetgeving. Sensz is een frisse en innovatieve organisatie in een verder ietwat traditionele branche. Daar hoort een nieuwe kleurrijke website bij en een goede online vindbaarheid. Whello werd ingeschakeld voor het laatste.

Wat we hebben gedaan

Samen met de input van Sensz, zijn onze Whello specialisten aan de slag gegaan met het definiëren van de juiste zoekwoorden. Middels een SEO traject hebben we de website zoekmachine-vriendelijk gemaakt. Sensz.nl trekt nu 35% meer bezoekers aan uit zoekmachines!

Uitgevoerde diensten

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Dit bedrijf hebben wij geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.