Shoq-studio.nl

Uitdaging

Shoq Creative Studio is een videoproductie bureau in Amsterdam. Ze zijn een full-service bureau gespecialiseerd in een complete reclamecampagne. Met bekende klanten zoals Campina en Wijko, zetten ze keer op keer prachtige campagnes neer. De klantencontacten verlopen grotendeels via het netwerk. De opdracht om meer klantenaanvragen via online kanalen te krijgen werd bij Whello gelegd.

Wat we hebben gedaan

Shoq Creative Studio opereert in de creatieve sector, waarin portfolio en deskundigheid belangrijk zijn. Door aantrekkelijk geschreven teksten te publiceren toon je deze kwaliteiten. Met onze SEO adviezen scoren deze teksten bovendien ook goed in Google. Inmiddels groeit het websiteverkeer en komen de eerste klantenaanvragen binnen.

Uitgevoerde diensten

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben wij Shoq Creative Studio geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Wij hebben Shoq Creative Studio geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan Shoq Creative Studio nu zelf aan de slag en verder groeien!

Wij hebben voor Shoq Creative Studio linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Wij hebben de vindbaarheid van Shoq Creative Studio verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij Shoq Creative Studio kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficiënt mogelijk besteedt!

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor Shoq Creative Studio. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.