Zoekmachine optimalisatie voor WECREATE

Uitdaging

WECREATE is een relatief nieuw reclamebureau in Hong Kong. Vanuit reclamebureau Creatuur in Nederland werd er besloten om uit te breiden naar Hong Kong. Een gedurfde stap die een goede strategie vereiste. Whello werd ingeschakeld om de nieuwe website te voorzien van SEO advies.

Wat we hebben gedaan

Gelukkig hebben onze specialisten veel ervaring met lokale zoekmachine optimalisatie. De SEO doelstelling was duidelijk; goed scoren in Google op Hong Kong gerelateerde zoekwoorden. Omdat we betrokken werden bij de bouw van de website, stond de website SEO-technisch als een huis. Dat werpt nu zijn vruchten af. WECREATE staat tegenwoordig in Google tussen de gevestigde reclamebureaus in Hong Kong!

Uitgevoerde diensten

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.