Maak impact met je branding

Wat is een goede uitstraling die past bij jouw organisatie? Onze branding specialisten laten zich leiden door jouw ‘why’ en vertalen dit naar een unieke uitstraling. Door middel van een sterke online branding kun jij ervoor zorgen dat je doelgroep een positieve houding aanneemt tegenover jouw merk. Het bewezen gevolg: merkloyaliteit en een toename in conversies. We werken aan je uitstraling op de volgende manieren:

 • Huisstijl: logo ontwerp en hoe deze op verschillende kanalen gebruikt moet worden
 • Website: huisstijl verwerken in een UX design (user experience)
 • Social media: we bepalen de stijl van je posts per kanaal
 • Email marketing: we ontwerpen je nieuwsbrieven en email funnels
 • Advertenties: we ontwerpen banners voor display campagnes

Als branding bureau bieden wij de volgende diensten aan

Whello Specialist Reiner Pointed Right
Reinier Landstra


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website

  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Branding traject?
  Dit kun je verwachten

  Als digital branding agency in Amsterdam geloven we in co-creatie: we laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. Wie anders begrijpt de nuances van de doelgroep beter dan jij? Verwacht dus een intensieve samenwerking met brainstormsessies, taakverdeling en feedbackrondes.

  De voordelen van een co-creëren met branding bureau Whello:

  • Beter resultaat door de inbreng van jouw branchekennis
  • Ieder onderdeel van jouw digital footprint is herkenbaar voor je potentiële klanten
  • Extra uitingen nodig? Geen probleem, we werken flexibel
  • Profiteer van onze ervaringen met andere snelgroeiende merken

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen. Onze designer komt bijvoorbeeld tot een beter presterende website door de samenwerking met onze developers en copywriters. We kunnen je branding vlekkeloos doorvertalen naar je videos omdat we ook videoproducers in huis hebben.

  We beginnen altijd met een ‘discovery’-fase. Door een kick off meeting, bedrijfsbezoekjes en marktonderzoek analyseren we jou en je concurrenten.

  Wij zien feedback niet als kritiek op ons werk. Integendeel, het is een essentieel onderdeel van ons creatief proces. Feedback zorgt ervoor dat we het eindresultaat behalen waar we allemaal achter staan! “We all need people who will give us feedback. That’s how we improve.” – Bill Gates

  We plannen regelmatig conceptsessies, brainstorms en feedbackmomenten om te zorgen dat we allemaal op één lijn zitten en tegelijkertijd efficiënt omgaan met iedereen zijn tijd. Vaak is er geen gebrek aan creatieve ideeën, maar is het de uitdaging om snel en doelgericht samen de juiste keuzes te maken.

  Branding & webdesign
  JUSTIN Recruitment

  De opdracht? Een jongere doelgroep aanspreken door een complete rebranding en marketingaanpak. We hebben dan ook alles uit de kast getrokken om van dit traject een succes te maken.

  Van logo tot nieuwe website en van SEO tot videomarketing. Het resultaat? Een flink sollicitatiepercentage op de site vanuit de juiste doelgroep.

  Bekijk de hele case
  Whello Cases Justin Recruitment Branding & design

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute