Sterk merk als basis voor groei

Met je merkverhaal op orde kies je voor een duidelijke propositie. En dat werkt. Het bewezen gevolg; een beter presterende website en campagnes met meer rendement.

 • Positionering: Jouw unieke positionering ten opzichte van anderen
 • Merkpersoonlijkheid: Je merk omschrijven alsof het een mens is
 • Proposities: Per doelgroep een sterk merkverhaal
 • Campagneconcept: De doorvertaling naar een creatief campagne-idee

Merkverhaal doorvertalen

Onze branding specialisten vertalen jouw ‘why’ naar een unieke visuele uitstraling en een passende tone-of-voice. 

 • Tone-of-voice: merkverhaal doorvertaald naar communicatierichtlijnen
 • Huisstijl: logo-ontwerp en hoe deze op verschillende kanalen gebruikt moet worden
 • Website: Merkpropositie verwerken in je webdesign
 • Campagne design: beeldmateriaal, social posts en e-mailtemplates
Juliske Hummel


  MerkpositioneringDoelgroep analyseMerkbekendheidNieuwe websiteBrand book


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Samenwerken met Whello

  Als branding bureau geloven wij sterk in co-creatie: we laten je graag meewerken in het proces. Wij hebben namelijk verstand van branding, maar jij bent de expert van jouw bedrijf en branche. Verwacht dus een intensieve samenwerking met brainstormsessies, taakverdeling en feedbackrondes.

  Een team vormen met Whello

  • Merkstrateeg: komt tot de kern van jouw merk, helpt je aan een heldere merkpositionering en onderscheidende proposities.
  • Creative Copywriter: geeft woorden aan je proposities, zorgt voor een herkenbare tone of voice en key messages die precies raak zijn.
  • Art Director: geeft je merk smoel en maakt creatieve doorvertalingen.

  Een scherpe branding van je merk zorgt ervoor dat je de doelgroep prikkelt. Zij kunnen zich identificeren met je merk en staan open voor jouw oplossingen. Met een duidelijke positionering onderscheid je bovendien van de concurrentie. En dat werkt. Het bewezen gevolg: een beter converterende website en marketing met meer resultaat.

  We lopen samen de volgende stappen door:

  1. Kickoff sessie
  2. Merkpropositie workshop
  3. Merkonderzoek
  4. Brandstrategie
  5. Concept: Tekstuele en visuele doorvertaling

  We plannen regelmatig conceptsessies, brainstorms en feedbackmomenten om te zorgen dat we allemaal op één lijn zitten en tegelijkertijd efficiënt omgaan met iedereen zijn tijd. Vaak is er geen gebrek aan creatieve ideeën, maar is het de uitdaging om snel en doelgericht samen de juiste keuzes te maken.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen. Onze merkstrateeg bijvoorbeeld werkt altijd samen met onze designer en copywriter. We kunnen ook je branding vlekkeloos doorvertalen naar videos omdat we ook videoproducers in huis hebben.

  Van merkverhaal naar campagnes voor Muné

  Wat als je iedere week opnieuw tijd en frustraties kunt besparen dankzij één slim luxeproduct? Muné brengt vernieuwing op de markt met een dekbedovertrek met rits. Een heldere positionering en branding zijn onmisbaar om een vlammende start te maken.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute