Creative copywriting
Wanneer ieder woord telt

Met de juiste woorden, beïnvloedingstechnieken en tone of voice verandert een basic campagne in een converterend concept. We komen tot de kern van jouw merk, leren je doelgroep kennen en maken vervolgens een creatieve doorvertaling.

 • Persona’s – Doelgroepsegmenten definiëren
 • Campagnestrategie – Analyse van de klantreis
 • Creative copywriting – Key messages en USP’s

Creatief campagne concept
Copy meets design

Copy en design kunnen niet zonder elkaar. Onze creative copywriter en art director zetten daarom samen een creatief concept neer waarin tekst en beeld elkaar versterken en zo impact maken. Dit gaan we doen.

 • Creative copy – In iedere fase van de klantreis
 • Campagne concept – Visueel concept dat de doelgroep prikkelt
 • Doorvertaling – Website, banners, social posts en video briefing
Dieuwertje Rijlaarsdam ,


  MerkpositioneringDoelgroep analyseMerkbekendheidNieuwe websiteBrand book


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Campagne concept bij Whello?
  Dit kun je verwachten

  Samen ben je dubbel zo succesvol. Jouw kennis is dan ook onmisbaar tijdens onze samenwerking. Samen met onze merkstrateeg, creative copywriter en art director zetten we een sterk merkverhaal neer.

  Samenwerken met Whello

  • Een multidisciplinair team met kennis van copy, marketing en design
  • Data-driven werken? Graag! We testen verschillende key messages in campagnes
  • Profiteer van onze ervaringen met andere snelgroeiende merken

  Met pakkende (hoge engagement) en overtuigende (hoge conversie) copywriting haal je meer uit je marketingbudget. Wij merken dat goede copy veel impact heeft op de ROI van campagnes. Creative copywriting zet je merk namelijk op een onderscheidende manier neer, en activeert klanten.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen. Onze creative copywriter komt bijvoorbeeld tot een beter resultaat door de samenwerking met onze designers en marketeers. Daarnaast hebben we de specialisten inhouse om je copy door te vertalen naar je website, videos en advertenties.

  Wij werken vanuit het volgende model naar sterke copy:

  1. Kickoff sessie – brainstormen over jouw merkpositionering
  2. Merkstrategie – een document met personas en positionering
  3. Campagne concept – eerste visuele opzet met copy en beeld
  4. Doorvertaling – concept toepassen op de website en campagnebeeld

  Tijdens een assessment bepalen we samen waar jouw marketingkansen liggen. Op basis daarvan stellen we een team samen: deze specialisten zijn het verlengstuk van jouw marketingafdeling. Naast de creative copywriter, zetten we ook een art director en merkstrateeg in voor de visuele doorvertaling en strategie.

  Succesvolle funding campagne
  Fastned

  Fastned is Europa’s grootste snellaadbedrijf, met snellaadpalen op de gunstigste plekken Europa. Om deze duurzame snellaadstations te kunnen bouwen geeft Fastned obligaties uit. De taak aan Whello om potentiële investeerders te vertellen over deze mooie kans. Het doel? €15 miljoen voor Fastned. Het resultaat? €30 miljoen.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute