In welke fase jouw klant ook zit…We got you!

Wij maken bedrijven succesvol via videomarketing door rekening te houden met de fase waarin hun doelgroep zich bevindt. Van de awareness- tot aan de loyalty-fase, wij inspireren en overtuigen je klanten.

Kom met ons in gesprek en ontdek hoe wij de perfecte filmpje of animatie voor jouw doelgroep maken. Of je nu aan de wereld wilt laten zien welk probleem je oplost, je naamsbekendheid wilt vergroten of je de doelgroep wilt informeren: Whello vertelt jouw online verhaal!

Nasser Al Kamouchi

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website
  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Video marketing inzetten?
  Zo heb je impact

  Bij Whello geloven we in co-creatie. We laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. Co-creatie is een vorm van samenwerken waarbij alle deelnemers het proces en het resultaat beïnvloeden.

  De voordelen van videomarketing:

  • Niets is zo krachtig als video. Bedrijven die video inzetten worden opgemerkt en maken indruk.
  • Jouw video is multifunctioneel in te zetten. We inspireren en voertuigen je doelgroep op kanalen zoals Youtube en LinkedIn.
  • Google beloont websites met video, zo sta jij hoger in de zoekresultaten!

  Whello is niet alleen de videospecialist om jouw video te schieten. Samen met jou gaan we om tafel om tot de kern van jouw uitdagingen en doelstellingen te komen. Op deze manier komen wij met de meest relevante video voor jouw doelgroep. Wij hebben vervolgens copywriters en designers in huis die het script en een schets kunnen maken van jouw nieuwe video.

  Wij doen altijd ons best om jouw bedrijf en doelgroep zo goed mogelijk te leren kennen. We beginnen elk project met een kick off sessie waarbij we jou en je collega’s uitnodigen om te brainstormen. Tijdens onze samenwerking brengen we graag bedrijfsbezoekjes om de bedrijfscultuur eigen te maken.

  Een ‘video’ laten maken is een eenmalig project. Daar geloven wij niet in. Want wat ga je met de video doen? In welke fase van de klantreis zet je de video in? Met videomarketing gaan we daarom een stap verder. We bedenken vooraf een customer journey strategie, en creëren de videos die daarbij horen. Dat betekent korte inspirerende videos in de awareness fase. En langere informatieve videos in de consideration en decision fase.

  We sturen daadwerkelijk op direct resultaat. In de strategiefase leggen we namelijk de doelstellingen vast, zoals de view rate en de impact op je aantal website bezoekers. Zo komen we er snel achter welke videocampagnes bijdragen aan het succes en welke niet winstgevend zijn.

  Social Advertising
  L1NDA Connect

  Horecaondernemers gebruiken L1NDA al jaren om personeel in te roosteren via een op maat ingesteld rooster. Om ze nog beter te bedienen, introduceerde L1NDA het platform L1NDA Connect. Via dit platform helpt ze horecazaken om ervaren jonge professionals te vinden voor het invullen van openstaande diensten. Dit kan alleen als beschikbaar personeel zich ook aanbiedt via dit platform. Daarom vroegen ze Whello om mee te helpen zoveel mogelijk jongeren te overtuigen om zich aan te melden.

  Bekijk de hele case
  Social campagne

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute