Video funnel

Wij tillen je merk naar een hoger niveau met een video funnel. Raak de juiste snaar in de klantreis met video’s die inspireren en overtuigen. Samen knallen we er een videostrategie uit die echt aankomt bij je publiek.

 • Korte inspirerende video’s in de awareness fase
 • Langere informatieve video’s in de consideration fase
 • Activerende video’s in de decision fase
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Succesvolle videomarketing

  Als videomarketing bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. Hoe dat team eruit ziet, hangt af van de videostrategie. Je vormt een team met onze strategen, videoproducers en marketeers. Samen werken we aan een videostrategie, concept, productie en campagne.

  Een team vormen met Whello

  • Je krijgt je eigen marketingstrateeg
  • Samen bepalen jullie de videostrategie, concept en campagne
  • Met een flexibel team produceren we niet alleen de video’s, maar zetten we deze ook slim in op verschillende kanalen

  Een ‘video’ laten maken is een eenmalig project. Daar geloven we niet in. Want wat ga je met die ene video bereiken? In welke fase van de klantreis zet je de video in?

  Liever zetten we in op een serie video’s. Met videomarketing gaan we daarom een stap verder. We bedenken vooraf een customer journey strategie, en creëren de video’s die daarbij horen.

  Dat betekent vaak: 1. Korte inspirerende video’s in de awareness fase. 2. Langere informatieve video’s in de consideration fase 3. Activerende video’s in de decision fase.

  Video wordt allang niet meer uitsluitend ingezet in inspirerende branding campagnes. Wij sturen met video juist ook op direct resultaat. We inspireren de doelgroep eerst en ‘retargeten’ prospects met activerende video’s.

  Daarbij a/b testen we graag. Samen leggen we namelijk de doelstellingen vast, zoals de impact op je aantal website bezoekers. Zo komen we er snel achter welke video’s bijdragen aan het succes.

  Samen gaan we om tafel om tot de kern van jouw merkverhaal te komen. We analyseren de doelgroep en ontdekken hoe we hen kunnen triggeren.

  We hebben vervolgens de videoproducers, creative copywriters en designers in huis die samen een concept ontwikkelen.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen.

  Onze videoproducer komt bijvoorbeeld tot een beter presterende video door de samenwerking met onze creative copywriter en art director. En we halen meer uit campagnes omdat ook onze marketeers betrokken zijn.

  Samen met ons videolabel SKIPP bedenken we een concept en creëren we je video’s.

  Social Advertising
  L1NDA

  Horecaondernemers gebruiken L1NDA al jaren om personeel in te roosteren via een op maat ingesteld rooster. Om ze nog beter te bedienen, introduceerde L1NDA het platform L1NDA Connect. Via dit platform helpt ze horecazaken om ervaren jonge professionals te vinden voor het invullen van openstaande diensten. Dit kan alleen als beschikbaar personeel zich ook aanbiedt via dit platform. Daarom vroegen ze Whello om mee te helpen zoveel mogelijk jongeren te overtuigen om zich aan te melden.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute