In welke fase jouw klant ook zit…We got you!

Wij maken bedrijven succesvol via videomarketing door rekening te houden met de fase waarin hun doelgroep zich bevindt. Van de awareness- tot aan de loyalty-fase, wij inspireren en overtuigen je klanten.

Kom met ons in gesprek en ontdek hoe wij de perfecte filmpje of animatie voor jouw doelgroep maken. Of je nu aan de wereld wilt laten zien welk probleem je oplost, je naamsbekendheid wilt vergroten of je de doelgroep wilt informeren: Whello vertelt jouw online verhaal!

Whello Specialist Reiner Pointed Right
Reinier Landstra

Challenge us


Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
Wil je direct contact met ons?

Ok nice!
Laat je gegevens achter en we bellen je!


In de ochtendIn de middagIn de avond

Video marketing inzetten?
Zo heb je impact

Bij Whello geloven we in co-creatie. We laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. Co-creatie is een vorm van samenwerken waarbij alle deelnemers het proces en het resultaat beïnvloeden.

De voordelen van videomarketing:

  • Niets is zo krachtig als video. Bedrijven die video inzetten worden opgemerkt en maken indruk.
  • Jouw video is multifunctioneel in te zetten. We inspireren en voertuigen je doelgroep op kanalen zoals Youtube en LinkedIn.
  • Google beloont websites met video, zo sta jij hoger in de zoekresultaten!

Whello is niet alleen de videospecialist om jouw video te schieten. Samen met jou gaan we om tafel om tot de kern van jouw uitdagingen en doelstellingen te komen. Op deze manier komen wij met de meest relevante video voor jouw doelgroep. Wij hebben vervolgens copywriters en designers in huis die het script en een schets kunnen maken van jouw nieuwe video.

Wij doen altijd ons best om jouw bedrijf en doelgroep zo goed mogelijk te leren kennen. We beginnen elk project met een kick off sessie waarbij we jou en je collega’s uitnodigen om te brainstormen. Tijdens onze samenwerking brengen we graag bedrijfsbezoekjes om de bedrijfscultuur eigen te maken.

Een ‘video’ laten maken is een eenmalig project. Daar geloven wij niet in. Want wat ga je met de video doen? In welke fase van de klantreis zet je de video in? Met videomarketing gaan we daarom een stap verder. We bedenken vooraf een customer journey strategie, en creëren de videos die daarbij horen. Dat betekent korte inspirerende videos in de awareness fase. En langere informatieve videos in de consideration en decision fase.

We sturen daadwerkelijk direct resultaat. In de strategiefase leggen we namelijk de doelstellingen vast, zoals de view rate en de impact op je aantal website bezoekers. Zo komen we er snel achter welke videocampagnes bijdragen aan het succes en welke niet winstgevend zijn.

Branding & webdesign
JUSTIN Recruitment

De opdracht? Een jongere doelgroep aanspreken door een complete rebranding en marketingaanpak. We hebben dan ook alles uit de kast getrokken om van dit traject een succes te maken.

Van logo tot nieuwe website en van SEO tot videomarketing. Het resultaat? Een flink sollicitatiepercentage op de site vanuit de juiste doelgroep.

Bekijk de hele case
Whello Cases Justin Recruitment Branding & design

Onze klanten beoordelen Whello met een:

4.9 / 5

Onze blije klanten aan het woord

The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

Carlies Mol

Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

TradeIt gg

Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

Doug Neuhofer

Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

LEATHER HYPE

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Top Employers Institute

A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

Brenda de Jong - The English Center

It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

Luca Bagnaschino

Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

Leks Betlem