Tegenwoordig zijn er zoveel podcasts, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij onze favoriete marketing podcasts voor jou op een rijtje gezet! In de Whello top 10 podcasts, vind je de beste Nederlandstalige podcasts op het gebied van social media, marketing, SEO, content en zelfontwikkeling. Pak je koptelefoon er dus maar vast bij en laat je inspireren!

1. The Brief

In deze podcast van Wayne Parker Kent productie vertellen ze alles over marketing, media en content. Twee keer per week verschijnt er een nieuwe aflevering waarin steeds een nieuwe specialist aanschuift. Alle topics komen aan bod van sociale media trends tot aan viral marketing. Deze podcast blijft boeien en is voor velen ook een bron van inspiratie!

2. De Whello podcast show

Ook bij Whello kunnen we niet achterblijven en delen wij sinds kort met veel enthousiasme onze kennis in onze eigen marketing podcast! Wij zijn het marketing bureau die jou alles vertelt over hoe business en marketing samen gaan vanuit verschillende invalshoeken. Denk aan B2B marketing, Ecommerce marketing of groeien in coronatijd. Waarom we onszelf op #2 zetten? Gewoon omdat het kan. En om je zelf nou op #1 te zetten komt ook zo awkward over, niet? 😉

3. Business boek podcast

Heb jij geen tijd om een fysiek boek open te slaan, maar wil je toch op de hoogte blijven van alle marketing- en managementboeken? Dan is deze podcast echt een uitkomst! In deze podcast worden de beste business boeken toegelicht door Thijs Peters en Remy Ludo Gieling. De boeken worden gereviewd, de belangrijkste cases worden uitgelicht en vaak is er ook nog een interview met de auteur!

4. CMO talk

Klaas Weima interviewt in deze podcast elke maand een Marketing Officer over verschillende trending marketing topics. Ze gaan in op verschillende visies en focussen op digitale innovatie, transformatie en communicatie op het gebied van marketing.

5. 100% inspiratie podcast

Thijs Lindhout is een bekende keynote spreker. Zoals de naam al zegt is zijn doel om mensen te inspireren. Het is belangrijk om te ontdekken waar je energie uit krijgt, maak een plan en voer deze uit. In deze podcast wordt je elke week geïnspireerd en heb je zin om alles (waar je energie van krijgt) met beide handen aan te pakken.

6. The best social podcast

In deze podcast wordt alles besproken op het gebied van sociale media. Het doel is niet dat iedereen het met elkaar eens wordt, maar juist dat verschillende onderwerpen vanuit verschillende perspectieven worden belicht. Het varieert van alledaagse gesprekken over sociale media tot dingen die iedereen echt zou moeten weten!

7. Over klanten gesproken

Sydney Brouwer is specialist op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving. Samen met andere deskundige gaat hij in gesprek over alles wat je moet weten zodat jouw klanten nooit meer bij je weg willen. Laat je elke maand inspireren door alle kennis, zodat je samen met je klant kan groeien.

8. SEO podcast

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste SEO tips? Welke tools kan je het beste gebruiken en wat zijn de trends van dit moment? In deze nuchtere podcast worden elke maand de beste tricks gedeeld zodat jouw website beter vindbaar is. Het is no-nonsens en je komt precies te weten wat je wil weten!

9. Toekomst van Werk

Arjen Banach vertelt in deze podcast alles wat hij weet over de toekomst van werk. Elke maand gaat onderzoekt hij het geheim van succesvolle ondernemingen en geeft hij tips hoe je te werk moet gaan om je bedrijf naar de top te brengen. Deze podcast inspireert en toont aan hoe jij als werknemer en werkgever kan blijven groeien.

10. Jelle Drijver

Jelle Drijver deelt in deze podcast een breed scala aan marketing onderwerpen. Wekelijks gaat hij in gesprek met inspirerende marketeers en ondernemers. De afleveringen variëren enorm en zijn leuk om naar te luisteren. Heb je niet veel tijd? Luister dan naar de op de pot cast van Jelle Drijver, hierin voelt hij verschillende ondernemers aan de tand in een razend snel (toilet) bezoek.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen. We nemen direct contact met je op om te zien hoe we je kunnen helpen!


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website

  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Bekijk onze laatste case

  B2B leadgeneratie website voor Keesing

  , , , ,

  Een nieuw jasje voor een 110+ jaar oud bedrijf Het verhaal van Keesing Technologies, ‘s werelds oudste leverancier van ID-verificatieoplossingen, begint meer dan een eeuw geleden in 1911, toen Isaäc Keesing een uitgeverij oprichtte in Amsterdam. Al…

  Meer details

  Nieuwe merkidentiteit voor Unite-X

  , , , , ,

  Top-notch safety software van Unite-X in de markt zetten Merkstrategie en nieuwe website Unite-X helpt bedrijven in de chemische industrie bij het optimaliseren van processen. Met je Operational Safety Excellence (OSE) op orde haal je het maximale…

  Meer details

  UX geoptimaliseerde webshop voor HIP ORGNL

  , , , ,

  Resultaat om in te lijsten UX optimalisatie voor HIP ORGNL Wie een originele plaat aan z´n muur wil, gaat naar HIP ORGNL. Dit merk van Nederlandse bodem maakt unieke wanddecoraties, wandcirkels en woonaccessoires die zorgen voor een…

  Meer details

  B2B én B2C website voor Pride Mobility

  , , , , ,

  Een nieuwe website voor 2 verschillende doelgroepen Pride Mobility helpt mensen met een mobiliteitsproblemen een zo actief mogelijk leven te leiden. Dat doen ze door persoonlijke oplossingen te ontwerpen en ontwikkelen. Functionaliteit, duurzaamheid en een praktisch ontwerp…

  Meer details

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute