Tegenwoordig zijn er zoveel podcasts, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij onze favoriete marketing podcasts voor jou op een rijtje gezet! In de Whello top 10 podcasts, vind je de beste Nederlandstalige podcasts op het gebied van social media, marketing, SEO, content en zelfontwikkeling. Pak je koptelefoon er dus maar vast bij en laat je inspireren!

1. The Brief

In deze podcast van Wayne Parker Kent productie vertellen ze alles over marketing, media en content. Twee keer per week verschijnt er een nieuwe aflevering waarin steeds een nieuwe specialist aanschuift. Alle topics komen aan bod van sociale media trends tot aan viral marketing. Deze podcast blijft boeien en is voor velen ook een bron van inspiratie!

2. Boven water

Ook bij Whello kunnen we niet achterblijven en delen wij sinds kort met veel enthousiasme onze kennis in onze eigen marketing podcast! Wij zijn het marketing bureau die jou alles vertelt over hoe business en marketing samen gaan vanuit verschillende invalshoeken. Denk aan B2B marketing, Ecommerce marketing of groeien in coronatijd. Waarom we onszelf op #2 zetten? Gewoon omdat het kan. En om je zelf nou op #1 te zetten komt ook zo awkward over, niet? 😉

3. Business boek podcast

Heb jij geen tijd om een fysiek boek open te slaan, maar wil je toch op de hoogte blijven van alle marketing- en managementboeken? Dan is deze podcast echt een uitkomst! In deze podcast worden de beste business boeken toegelicht door Thijs Peters en Remy Ludo Gieling. De boeken worden gereviewd, de belangrijkste cases worden uitgelicht en vaak is er ook nog een interview met de auteur!

4. CMO talk

Klaas Weima interviewt in deze podcast elke maand een Marketing Officer over verschillende trending marketing topics. Ze gaan in op verschillende visies en focussen op digitale innovatie, transformatie en communicatie op het gebied van marketing.

5. 100% inspiratie podcast

Thijs Lindhout is een bekende keynote spreker. Zoals de naam al zegt is zijn doel om mensen te inspireren. Het is belangrijk om te ontdekken waar je energie uit krijgt, maak een plan en voer deze uit. In deze podcast wordt je elke week geïnspireerd en heb je zin om alles (waar je energie van krijgt) met beide handen aan te pakken.

6. The best social podcast

In deze podcast wordt alles besproken op het gebied van sociale media. Het doel is niet dat iedereen het met elkaar eens wordt, maar juist dat verschillende onderwerpen vanuit verschillende perspectieven worden belicht. Het varieert van alledaagse gesprekken over sociale media tot dingen die iedereen echt zou moeten weten!

7. Over klanten gesproken

Sydney Brouwer is specialist op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving. Samen met andere deskundige gaat hij in gesprek over alles wat je moet weten zodat jouw klanten nooit meer bij je weg willen. Laat je elke maand inspireren door alle kennis, zodat je samen met je klant kan groeien.

8. SEO podcast

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste SEO tips? Welke tools kan je het beste gebruiken en wat zijn de trends van dit moment? In deze nuchtere podcast worden elke maand de beste tricks gedeeld zodat jouw website beter vindbaar is. Het is no-nonsens en je komt precies te weten wat je wil weten!

9. Toekomst van Werk

Arjen Banach vertelt in deze podcast alles wat hij weet over de toekomst van werk. Elke maand gaat onderzoekt hij het geheim van succesvolle ondernemingen en geeft hij tips hoe je te werk moet gaan om je bedrijf naar de top te brengen. Deze podcast inspireert en toont aan hoe jij als werknemer en werkgever kan blijven groeien.

10. Jelle Drijver

Jelle Drijver deelt in deze podcast een breed scala aan marketing onderwerpen. Wekelijks gaat hij in gesprek met inspirerende marketeers en ondernemers. De afleveringen variëren enorm en zijn leuk om naar te luisteren. Heb je niet veel tijd? Luister dan naar de op de pot cast van Jelle Drijver, hierin voelt hij verschillende ondernemers aan de tand in een razend snel (toilet) bezoek.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Kom langs, bel ons, of gebruik onderstaand formulier om ons een mailtje te sturen. We nemen direct contact met je op om te zien hoe we je kunnen helpen!


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website

  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.9 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

  Carlies Mol

  Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

  TradeIt gg

  Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

  Doug Neuhofer

  Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

  LEATHER HYPE

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Top Employers Institute

  A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

  Brenda de Jong - The English Center

  It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

  Luca Bagnaschino

  Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

  Leks Betlem