Wordpress is een populair content management system, met andere woorden; een programma waarmee je een website bouwt en beheert. De software is in eerste instantie ontworpen om blogwebsite te creëren. Inmiddels is het uitgegroeid tot een gebruiksvriendelijke systeem voor allerlei soorten websites. Maar waarom maken wij gebruik van WordPress?

Wordpress Websites

1. WordPress plugins

Een WordPress website is eenvoudig op maat te maken door het ruime aanbod van plugins. Deze kun je vergelijken met mobiele apps; ze zijn te downloaden en voegen extra functionaliteit toe. Zo zijn er plugins voor fotoalbums, formulieren, optimalisatie van jouw website etc. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of er is een plugin voor te vinden.

2. Zoekmachine vriendelijk (SEO)

WordPress houdt rekening met alle basisvoorwaarden voor een zoekmachine vriendelijke website. Zo is het eenvoudig om SEO vriendelijke url’s te creëren. Daarnaast zijn ook voor dit doeleinde vele plugins te vinden. Google maar eens ‘seo bureau amsterdam‘ om te zien hoe onze eigen website scoort (uiteraard ook gebouwd in WordPress).

3. Grote community waar je terecht kan

Een bijkomend voordeel van de populariteit van het systeem zijn de vele fora. Wanneer je met een probleem zit, kun je het antwoord al vaak online terugvinden. Daarnaast wordt het systeem en de plugins constant verbeterd. Wanneer je regelmatig de WordPress updates uitvoert, blijft alles naar behoren werken.

4. Makkelijk in gebruik

Zoals eerder genoemd is het systeem eenvoudig in gebruik. Je kunt eenvoudig nieuwe pagina’s aanmaken, afbeeldingen uploaden en de lay-out opzetten. Iedereen die overweg kan met Word kan in principe werken met WordPress.

Een WordPress website: eindconclusie

Hoewel er meer voordelen op te noemen zijn, waren dit volgens ons de belangrijkste. Eindconclusie; WordPress is een google-vriendelijk, gebruiksvriendelijke en degelijk systeem dat een prima alternatief is voor prijzige maatwerk CMS’en.

Ook geïnteresseerd in een WordPress website? Wij passen onze online marketing kennis toe bij het bouwen van WordPress websites, zodat jouw website er niet alleen leuk uit ziet, maar ook verkoopt.

Bekijk onze website portfolio of laat een website maken door het online marketing bureau van Amsterdam!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  whello contact serge de sousa whello contact serge de sousa
  Serge de Sousa

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute