Wordpress is een populair content management system, met andere woorden; een programma waarmee je een website bouwt en beheert. De software is in eerste instantie ontworpen om blogwebsite te creëren. Inmiddels is het uitgegroeid tot een gebruiksvriendelijke systeem voor allerlei soorten websites. Maar waarom maken wij gebruik van WordPress?

Wordpress Websites

WordPress plugins

Een WordPress website is eenvoudig op maat te maken door het ruime aanbod van plugins. Deze kun je vergelijken met mobiele apps; ze zijn te downloaden en voegen extra functionaliteit toe. Zo zijn er plugins voor fotoalbums, formulieren, optimalisatie van uw website etc. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of er is een plugin voor te vinden.

Zoekmachine vriendelijk (SEO)

WordPress houdt rekening met alle basisvoorwaarden voor een zoekmachine vriendelijke website. Zo is het eenvoudig om SEO vriendelijke url’s te creëren. Daarnaast zijn ook voor dit doeleinde vele plugins te vinden. Toets ‘verhuren aan expats‘ in Google om te zien hoe onze WordPress website ‘www.verhurenaanexpats.nl’ scoort.

Veel gebruikers

Een bijkomend voordeel van de populariteit van het systeem zijn de vele fora. Wanneer je met een probleem zit, kun je het antwoord al vaak online terugvinden. Daarnaast wordt het systeem en de plugins constant verbeterd. Wanneer je regelmatig de WordPress updates uitvoert, blijft alles naar behoren werken.

Makkelijk in gebruik

Zoals eerder genoemd is het systeem eenvoudig in gebruik. Je kunt eenvoudig nieuwe pagina’s aanmaken, afbeeldingen uploaden en de lay-out opzetten. Iedereen die overweg kan met Word kan in principe werken met WordPress.

WordPress website laten maken?

Hoewel er meer voordelen op te noemen zijn, zijn dit volgens ons de belangrijkste. Eindconclusie; WordPress is een gebruiksvriendelijke degelijk systeem dat een prima alternatief is voor prijzige maatwerk CMS’en. Ook geïnteresseerd in een WordPress website? Wij passen onze online marketing kennis toe bij het bouwen van WordPress websites, zodat uw website er niet alleen leuk uit ziet, maar ook verkoopt.

Bekijk onze website portfolio of laat een website maken door het online marketing bureau van Amsterdam!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Kom langs, bel ons, of gebruik onderstaand formulier om ons een mailtje te sturen. We nemen direct contact met je op om te zien hoe we je kunnen helpen!


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website

  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.9 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

  Carlies Mol

  Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

  TradeIt gg

  Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

  Doug Neuhofer

  Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

  LEATHER HYPE

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Top Employers Institute

  A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

  Brenda de Jong - The English Center

  It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

  Luca Bagnaschino

  Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

  Leks Betlem