Influencer content laten maken 

Snel videocontent laten maken binnen een strak budget, of een grote merkbekendheid campagne lanceren? Voor elke situatie maken we een plan op maat.

 • Content makers: Via ons platform benaderen we getalenteerde contentmakers. Deze authentieke content is ideaal voor je social campagnes. Snel, betaalbaar en mega overtuigend.
 • Micro-influencers: Met een kleiner maar gericht bereik, zijn deze influencers perfect om jouw niche doelgroep te bereiken. Via ons platform vind en benaderen we ze zonder moeite.
 • Bekende influencers: Ga je voor het grote werk? Wij regelen de deal met bekende influencers via hun management. Ideaal voor die knaller van een merkcampagne.

Groeien door influencer marketing 

Onze ervaringen met andere influencer campagnes zijn de basis van onze dienstverlening. In 4 stappen laten we merken groeien.

 • Strategie: Wat zijn de campagnedoelstellingen?
 • Content: Hoe gaan we je doelgroep inspireren en overtuigen?
 • Outreach: Benaderen van relevante content makers
 • Evaluatie: Rapportages en learnings bespreken
Nasser Al Kamouchi


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Samenwerken met Whello

  Als full service influencer marketing bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. Met een marketingstrateeg, social specialist en een content marketeer zetten we de specialisten in die je nodig hebt.

  Een team vormen met Whello

  • Je krijgt je eigen marketingstrateeg
  • Samen bepalen jullie de influencer marketingstrategie
  • Op basis van de resultaten en data passen we de strategie aan

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. Naast social specialisten hebben wij bijvoorbeeld ook strategen, copywriters en designers inhouse om van influencer marketing een succes te maken.

  Nee, want influencer marketing werkt beter als je het combineert met andere marketingkanalen. Door bijvoorbeeld je website te optimaliseren en gebruik te maken van remarketing advertenties, versterk je de kracht van influencer marketing.

  Micro-influencers hebben vaak een kleinere, specifieke groep volgers. Ze zijn meestal niet algemeen bekend, maar krijgen wel veel respect binnen hun niche. Dat maakt ze heel interessant voor bedrijven om mee samen te werken. Wij identificeren deze influencers voor je in ons platform.

  We stellen samen een groeiplan op met heldere ROI-doelstellingen voor jouw influencer marketing. Onze specialisten maken alles meetbaar en optimaliseren samenwerkingen op rendement. We rapporteren maandelijks de prestaties.

  Social Advertising
  L1NDA

  Horecaondernemers gebruiken L1NDA al jaren om personeel in te roosteren via een op maat ingesteld rooster. Om ze nog beter te bedienen, introduceerde L1NDA het platform L1NDA Connect. Via dit platform helpt ze horecazaken om ervaren jonge professionals te vinden voor het invullen van openstaande diensten. Dit kan alleen als beschikbaar personeel zich ook aanbiedt via dit platform. Daarom vroegen ze Whello om mee te helpen zoveel mogelijk jongeren te overtuigen om zich aan te melden.

  Bekijk de hele case
  Social campagne

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute