Expat marketing bij Whello

Gemaakt om jouw bedrijf richting expats te promoten

Jaarlijks groeit het aantal expats in Nederland en het is zeker geen kleine groep, ongeveer 500.000 internationals wonen en werken momenteel in Nederland volgens ICP. Vragen die zich opdoen worden voornamelijk online opgezocht, waardoor online zichtbaarheid extra belangrijk is. Daarnaast communiceert een groot deel van de expats via social media. Whello is een van de weinige bedrijven met ervaring met expat marketing en wij weten dan ook als geen ander hoe de customer journey eruit ziet van een expat. Ook kennen wij de verschillen in de wensen en behoeften tussen toeristen en expats.

Nieuwsgierig naar wat wij voor je bedrijf gericht op expats kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Engelstalige website laten maken

Wil je een website laten maken of je website optimaliseren voor de expat markt? Samen met jou zetten wij een strategie op om expats efficiënt te bedienen. Wij weten wat belangrijk is voor expats en zetten dan ook een goede basis neer waar jouw doelgroep niet omheen kan.

Meertalige zoekmachine optimalisatie

De concurrentie op de (online) expat markt is hevig. Onderscheiden op basis van content en design is belangrijk maar ook zoekmachine optimalisatie. Whello zorgt ervoor dat jij in de top van de organische zoekresultaten terecht komt, zodat expats jou online kunnen te vinden.

expat-marketing-website
seo-copywriting

International Adwords

De expat branche is zeer complex, want je hebt te maken met verschillende culturen, talen en ook zoekmachines. Dankzij onze ruime ervaring binnen deze branche weten wij alles van expats en ook hoe we met Adwords campagnes op de behoeftes kunnen inspelen.

Social Media bureau Amsterdam

Social media strategie

Social Media is niet meer weg te denken uit het leven van mensen. Ook expats maken graag gebruik van bijvoorbeeld Facebook. Expats zijn erg community gericht en hechten veel waarde aan aanbevelingen. Social media is dan ook hét platform om je organisatie te presenteren op een persoonlijke en directe manier.

conversie-specialist

International copywriters

Whello beschikt over (native) copywriters afkomstig van over de hele wereld. Zo weet je zeker dat jouw teksten professioneel geschreven worden in de taal van je doelgroep.

SEO advies
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring op het gebied van expats. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiele sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je expat organisatie runnen.

Enkele van onze expat marketing cases

Lees hoe deze expat bedrijven online succesvol werden.

Koentact
Blue Umbrella
Amsterdam Fashion Academy
WECREATE
FVB de Boer
GreenChoice
Principle Vastgoed
Zoekmachine Marketing voor I Am Expat

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.