Horeca marketing

Gemaakt om jouw horecaonderneming te promoten

Horecaondernemers werken met passie, want tevreden gasten zijn het bestaansrecht van het bedrijf. Horecaorganisaties en restaurants promoten daarom ook steeds vaker hun diensten op het internet. Horecapubliek staat bekend als een kuddepubliek, waarin complimenten en klachten zich sneller dan ooit verspreiden, met name dankzij social media. Trek jij al de gewenste doelgroep aan op het internet voor jouw horecaonderneming?

seo-advies

Jouw horeca website

In de horecabranche is niets zo belangrijk als het juiste design en de juiste branding. Met alleen goed eten of een mooi hotel kom je er tegenwoordig niet meer. Een responsive website oogt professioneler en onderscheidt jouw horeca onderneming van andere hotels, restaurants en cateraars. Interactieve pagina’s op je website werken goed. Whello kan bijdragen aan een fris design en mobielvriendelijkheid, voor jouw horecawebsite.

Zoekmachine optimalisatie

Whello helpt je graag met zoekmachine optimalisatie. Het doel hiervan is om jouw horecaonderneming in de top van de organische zoekresultaten terecht te laten komen en uiteindelijk meer reserveringen te ontvangen.

Social media in de horeca

Via je eigen social mediapagina’s kan je achterhalen wanneer jouw doelgroep online is en dan weet je wanneer je jouw berichten moet plaatsen. Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte strategie om zo je potentiële gasten te boeien en te binden.

Whello-tips-google-adwords-extensies-locatie-extensie
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in de horeca marketing. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiele sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je horecaonderneming runnen.

Onze horeca cases

Lees hoe deze horecaondernemingen online succesvol werden.

NuDeal
Website Design voor IdeaalCatering
Vondelpark3
Website Design voor Lot Sixty One Coffee Roasters
Zoekmachine Marketing voor Sensz

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Hey, ik ben geïnteresseerd in

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Hey, ik ben geïnteresseerd in