Horeca marketing bij Whello

Horeca ondernemers werken met passie, want tevreden gasten zijn het bestaansrecht van het bedrijf. Dit gevoel wil je ook online overdragen. Whello helpt horecaondernemingen met een sterke online zichtbaarheid. We hebben ervaring met succesvolle marketing campagnes gericht op online reserveringen en bestellingen. We inspireren je doelgroep met mooi beeldmateriaal en overtuigen ze met content. Profiteer van onze expertise.

seo-advies

Een nieuwe horeca website?

Met alleen goed eten of een mooie locatie kom je er tegenwoordig niet meer. Een mobiel-vriendelijke website oogt professioneler en onderscheidt jouw horeca onderneming van andere hotels, restaurants of cateraars. Je website moet een verhaal vertellen en het vervolgens makkelijk maken om te reserveren. Met ons team van webdesigners, copywriters en developers creëren we een website die indruk maakt op je gasten.

Vindbaarheid in Google

Bijna elke zoektocht van klanten begint in Google. Zowel organisch als betaald gevonden worden in Google maakt het verschil. Net zoals je ons hebt gevonden, weten wij ook jou naar boven te optimaliseren in Google. Meer bezoekers, betekent meer bestellingen en reserveringen.

Social media in de horeca

Via je eigen social mediapagina’s kan je eenvoudig je doelgroep bereiken. De gemiddelde persoon besteed tegenwoordig vele uren per week op social media. Kanalen zoals Facebook, Instagram en Snapchat zijn de ideale platformen om indruk te maken op je doelgroep. Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte strategie om zo je potentiële klanten te inspireren en te overtuigen.

horeca-marketing-social-media
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Waarom horecabedrijven voor Whello kiezen?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in de horeca marketing. Met meer dan 25 marketeers, heb jij alle marketing onder één dak. Van websiteontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiele sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je horecaonderneming runnen.

Onze horeca cases

Lees hoe deze horecaondernemingen online succesvol werden.

Zoekmachine Marketing voor Sensz
Website Design voor IdeaalCatering
Website Design voor Lot Sixty One Coffee Roasters
NuDeal
Van Hees

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.