Cliënten werven

Als advocatenbureau wil je dat mensen je vinden op de rechtsgebieden waar jij in uitblinkt. Richt jouw team zich vooral op strafrechtelijke zaken? Dan wil je ook online autoriteit uitstralen op dat gebied. Zo helpen we je daarmee.

 • Google Ads-campagnes. Bereik direct je doelgroep door te adverteren op zoekwoorden.
 • Zoekmachinemarketing. Een goede organische vindbaarheid in Google is de beste langetermijnstrategie voor je advocatenkantoor.
 • Social campagnes. Cliënten bereiken doe je via LinkedIn of Facebook. We boeken veel succes door targeting-opties in te zetten, zoals remarketing en carousel ads.
 • Growth-hacking. We bereiken sneller resultaat door experimenten uit te voeren met e-mail, social media of je website.

Webdesign & contentmarketing

We overtuigen cliënten op de volgende kanalen:

 • Advocatenwebsite. Een mobielvriendelijke website onderscheidt jouw onderneming van anderen. Advocaten wekken vertrouwen met een goedwerkende en informatieve website.
 • Copywriting. Onze copywriters schrijven in de juiste tone of voice en interviewen waar nodig je team. De teksten zijn altijd SEO-vriendelijk.
 • E-mailmarketing. Haal meer uit je bestaande klantenbestand. Wij zorgen voor een modern design, jij voor de inhoud.
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website

  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Een advocaten marketing campagne?
  Zo wordt het een succes

  Bij Whello staan we voor co-creatie: wij zijn de expert op ons gebied en jij op jouw gebied. We laten je graag participeren in het onlinemarketingproces. Want zonder jouw insights en expertise van de advocatuur kunnen we geen groei behalen.

  De voordelen van co-creatie bij advocaten marketing:

  • Het resultaat is van hogere kwaliteit doordat je jouw branchekennis inbrengt
  • De implementatie gaat snel omdat iedereen betrokken is
  • Profiteer van onze ervaringen met andere snelgroeiende advocatenkantoren

  Bij Whello bieden we alle onlinemarketingdiensten voor advocaten onder één dak. Videocontent nodig om een nieuwe partner voor te stellen aan je klantenbestand? Je huisstijl veranderen? Snel een persbericht eruit sturen én gegarandeerd laten plaatsen? Geen probleem. Whello ondersteunt je in al je marketingactiviteiten.

  We nodigen je team uit voor een kick-offsessie. Tijdens deze sessie stellen we het team van specialisten aan je voor en we presenteren onze eerste conclusies over de online omgeving van je bedrijf. Daarnaast gaan we brainstormen en is dit het moment om ons de nuances van de advocatuur en je concurrentie uit te leggen.

  SEO, SEA, design, development, social media, copy, video, PR: wat je ook afneemt bij ons, iedere specialist is op de hoogte van jouw advocatenkantoor én de unique selling points die bij jouw organisatie horen.

  Samen stellen we een strategie op met de doelstellingen waar we aan gaan werken. Via een maandelijks rapportagemoment evalueren we of we op schema lopen of moeten bijsturen. Onze online marketing voor advocaten is hierdoor een gegarandeerd succes.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute