Marketing automation strategie met HubSpot

Wij laten HubSpot voor jou werken. Als officiële Hubspot Partner hebben wij talloze bedrijven geholpen met het onboarding proces. Je profiteert van onze ervaringen met andere Hubspot implementaties, en haalt zo het meest uit deze omvangrijke tool. We werken een marketing automation plan uit, met funnels die jouw prospects overtuigen.

We koppelen bijvoorbeeld de inbox van je salesteam aan HubSpot en migreren je gegevens. En zorgen met triggers ervoor dat je salesteam geen kansen laat liggen. Zo voegt HubSpot direct waarde toe aan je bedrijf.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  HubSpot marketing bij Whello?

  Als full-service marketing agency geloven we in co-creatie. We hebben jou keihard nodig om succes te boeken. Want wie begrijpt de nuances van de doelgroep en interne processen beter dan jij? Reken erop dat wij regelmatig op jouw locatie afspreken en intensief samenwerken.

  De voordelen van samenwerken met Whello

  • Whello is een officiële HubSpot Solutions Partner
  • Profiteer van onze ervaringen met andere HubSpot-implementaties
  • Datagedreven: we creëren dashboards voor je zodat jij kan sturen

  Een hogere omzet door meer te halen uit je klantendatabase. Het gebeurt namelijk vaak dat de resultaten aan het begin van de funnel geweldig zijn, maar zich niet omzetten in verkoop. Dat is precies waar we je bij helpen: betere resultaten in elke fase van de funnel. Dus niet alleen de marketing, maar ook het salesteam dat leads effectiever opvolgt.

  HubSpot is een prachtige tool met enorm veel mogelijkheden. Van lead nurturing en sales pipelines tot e-mail automation en het loggen van je e-mails. Maar HubSpot is ook een relatief dure tool, dus je moet het rendement optimaal benutten. Whello heeft verschillende bedrijven geholpen met de onboarding van HubSpot. Profiteer daarom van onze expertise. 

  Onze HubSpot specialisten optimaliseren de tool continu voor je. Er is altijd iets te verbeteren, zoals nieuwe marketing- en salesfunnels creëren, e-mailberichten A/B testen, rapportages opmaken en sturen op data. Daarnaast hebben we designers en copywriters in-house, die jouw inbound marketing strategie kunnen uitvoeren.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. Naast HubSpot specialisten hebben wij bijvoorbeeld ook copywriters en designers in-house om je marketing automation aantrekkelijker te maken voor de doelgroep.

  Website ontwikkeling en marketing voor
  Vicky

  Al sinds 2018 werkt het Whello team samen met de mannen van Vicky om een nieuwe generatie parkeerapp, voorzien van innovatieve features en een exclusief parkeernetwerk te lanceren in Amsterdam.

  Bekijk de hele case
  Design & Marketing

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute