Hoe we je doelgroep bereiken?
Expatcampagnes

We inspireren expats op de volgende kanalen:

  • Internationale Google Ads-campagnes. Bereik direct je doelgroep met meertalige campagnes.
  • Meertalige zoekmachineoptimalisatie. Whello zorgt dat jij in de top van de organische zoekresultaten terecht komt, zodat expats jou online vinden.
  • Socialmediamarketing. Expats zijn communitygericht en hechten veel waarde aan aanbevelingen. Social media is dan ook hét kanaal om je doelgroep te bereiken.

Met gerichte campagnes weten we expats te bereiken, terwijl we toeristen en locals uitsluiten. Nieuwsgierig naar wat wij voor je expat-georiënteerde bedrijf kunnen betekenen?

Hoe we je doelgroep overtuigen?
Webdesign & contentmarketing

We overtuigen expats op de volgende manieren:

  • Meertalige website. Wij weten wat belangrijk is voor expats en zetten dan ook een goede basis neer waar jouw doelgroep niet omheen kan.
  • Copywriting. Whello heeft (native) copywriters uit de hele wereld. Zo weet je zeker dat jouw teksten professioneel en in de taal van je doelgroep zijn.
  • E-mailmarketing. Haal meer uit je klantencontacten. Wij zorgen voor een modern nieuwsbriefdesign, jij voor de inhoud.

Bij het bedenken van de marketingacties gaan we uit van de customer journey. Expats bevinden zich namelijk in verschillende fases. Door ze te benaderen met gerichte content, val jij op. Denk aan:

1. Pre-movers. Zij zoeken vanuit hun thuisland naar diensten in Nederland.

2. New in NL. Zij zijn pas verhuisd en op zoek naar diensten.

3. Settled in NL. Zij wonen al in Nederland en zijn op zoek naar andere diensten.

Bij Whello bieden we bedrijven de voordelen van alle onlinemarketingdiensten onder één dak. Naast marketeers hebben wij bijvoorbeeld developers en videoproducers in-house om jouw marketing volledig aan te pakken.

In de strategie leggen we de doelstellingen vast, zoals de maximale kosten per conversie. Zo komen we er snel achter welke campagnes niet winstgevend zijn en welke wel bijdragen aan het succes.

We beginnen elk project met een kickoffsessie, waarbij we jou en je collega’s uitnodigen om te brainstormen. Tijdens onze samenwerking brengen we graag bedrijfsbezoekjes om ons jouw bedrijfscultuur eigen te maken.

Een expatcampagne?
Zo wordt-ie succesvol

Als je op zoek bent naar een traditioneel onlinemarketingbureau, dan ben je op de verkeerde plek. Wij geloven namelijk niet in je marketing uitbesteden zonder omkijken. Wij weten uit ervaring dat je alleen succes boekt als je co-creëert met ons.

De voordelen van co-creatie:

  • Sneller resultaat doordat jij je expatkennis inbrengt
  • Efficiëntie: we voorkomen foute aannames
  • We verdelen de marketingacties en houden je betrokken

Onze klanten beoordelen Whello met een:

4.8 / 5

Mooie merken aan het woord

Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

Kitty - Scienta

Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

Marijn - Leger des Heils

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

Sander Kok - Vicky

Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

Daniel - Keesing Technologies

Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

Ruud Weekers - Arend Auto

Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

Robin - Antenna Groep

Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

Koen Gijzel - Koentact

Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

Mirco Pruyser - BP College

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Daniela Fantaziu - Top Employers Institute