Performance-based marketing

Cost per download, cost per active player, dat zijn de termen waarin wij denken. Wij begrijpen dat je een return op je investment (ROI) wilt zien en sturen daarom actief op vooraf gestelde doelen.

Om een game-community te laten groeien gaan we eerst voor het ‘laaghangend fruit’. Noem het growth hacking, no-nonsens aanpak of performance marketing; wij weten wat je bedoelt. We voelen er ons comfortabel bij, omdat we al vaker succesvolle campagnes hebben opgezet voor opdrachtgevers in de game industrie. Ben jij de volgende?

Data-driven campagnes

Het Whello team bestaat uit verschillende specialisten, van designers tot social media experts en developers tot SEO specialisten. Met ons team zetten we verschillende kanalen in voor je campagne. Het doel van onze specialisten; welke combinatie van campagnes levert de meeste actieve spelers op?

We maken elke conversie meetbaar door via Google Analytics of Firebase. Welke klik heeft bijgedragen aan het totale resultaat? We optimaliseren de kanalen totdat we je sweet spot hebben gevonden.

Steven Neeteson


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Samenwerken met Whello

  Als je op zoek bent naar een traditioneel online marketing bureau, dan ben je op de verkeerde plek. Wij geloven namelijk niet in je marketing uitbesteden, zonder omkijken. Wij weten uit ervaring dat je alleen succes boekt als je co-creëert met ons.

  De voordelen van co-creatie

  • Sneller resultaat door de inbreng van jouw branche kennis
  • Foute aannames worden voorkomen
  • We verdelen de marketingacties en houden je betrokken

  Met opdrachtgevers zoals Tradeit.gg en Arc Games hebben we als marketingbureau ervaring met marketingcampagnes gericht op het activeren van spelers. We verdiepen ons in de unieke aspecten van de game en proberen de fancommunity’s te begrijpen. Zo creëren we beeldmateriaal en adcopy in de juiste tone-of-voice en behalen we resultaat.

  We stellen vooraf de doelen vast, zoals het aantal downloads en cost per download. Vervolgens analyseren we jouw player’s journey: Hoe kunnen we de doelgroep bereiken en overtuigen? In de beginfase experimenteren we veel. We zetten verschillende kanalen in zoals YouTube ads, Tiktok ads, Reddit ads en Influencer marketing. Daarnaast optimaliseren we je app store listing en stimuleren we spelers om een review achter te laten. Na een testfase, schalen we de succesvolle campagnes op en zorgen we voor een boost van jouw game.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. Naast marketeers, hebben wij bijvoorbeeld ook designers en videoproducers in-house om jouw marketing integraal aan te pakken.

  Je verwacht initiatief en regie van je marketingpartner. Dat begrijpen wij als geen ander. Werken in vaste routines is dan ook de basis van onze werkwijze.

  Reken op wekelijkse updates, maandelijkse rapportagemeetings en elk kwartaal een evaluatie in de vorm van een strategiesessie. Hierdoor blijft iedereen up-to-date en wordt er op tijd bijgestuurd.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute