Serge en Vivian marketing specialisten

Onze marketplaces marketing aanpak?

We starten met een inventarisatie van de beschikbare marketplaces: Op welke sites bevindt zich de doelgroep en wat doet de concurrentie? Denk aan sites als Bol.com en Amazon, maar ook vergelijkers zoals Beslist.nl. Daarna stellen we samen een strategie op. We adviseren je op basis van onze ervaringen met andere snelgroeiende e-commerce bedrijven.

 • Richten we ons in eerste instantie op de bestsellers?
 • Gaan we stunten met enkele producten om daarna te richten op cross-selling?
 • Welke optimalisatie tools gaan we inzetten? Wij werken met tools zoals Channable en DataFeedWatch.
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Wat maakt Whello uniek?

  Als full service marketing bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. Onze marketplaces specialist komt tot een beter resultaat door de samenwerking met onze copywriter en designer. We zetten steeds de marketeers in die je op dat moment nodig hebt.

  Marketplace marketing bij Whello

  • Je krijgt je eigen marketplaces specialist. Samen bepalen jullie de juiste strategie.
  • Van keyword optimalisatie tot aanbevolen prijsstrategieën en het creëren van aantrekkelijke productafbeeldingen.
  • Combinatie met andere campagnes: Social-, Google-, en emailcampagnes die de verkoop uit marketplaces verhogen.

  De techniek en concurrentie ontwikkelen zich razendsnel op marketplaces zoals Bol.com en Amazon. Je concurrenten schakelen ook specialisten in. Of ze hebben een dedicated team in-house die continu hun producten optimaliseert. In een samenwerking met Whello vaar ook jij mee met de laatste trends.

  Jazeker. Net als Google zijn Bol.com en Amazon zoekmachines. Er zijn dus vergelijkbare onderdelen om productvertoningen (product listing) te optimaliseren en zelfs met je producten te adverteren.

  We stellen samen een groeiplan op met heldere ROI doelstellingen voor jouw marketplace marketing. Onze specialisten maken alles meetbaar, optimaliseren dagelijks en rapporteren wekelijks of maandelijks de prestaties.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. Naast conversie specialisten, hebben wij bijvoorbeeld ook copywriters en designers in-house om je producten aantrekkelijker te maken voor de doelgroep.

  Google advertising & Google shopping
  Realsupps

  Realsupps is een high-end, exclusieve leverancier van health- en fitness-supplementen in België en Nederland. De mannen van Realsupps zitten vol ambitie en wilden groeien. Ze hadden alleen nog geen duidelijk streefdoel. Daar hebben we Realsupps mee geholpen.

  Met een Google Search campagne en een Google Shopping campagne zorgden wij voor een flinke omzetstijging: in een jaar tijd is de omzet maar liefst verviervoudigd!

  Bekijk de hele case
  Google advertising & Google shopping

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute