Conversie optimalisatie 

Je hebt flink geïnvesteerd in je website. Daarnaast geef je waarschijnlijk doorlopend budget uit aan Google Ads campagnes en SEO-optimalisatie. Al die uitgegeven marketing euro’s wil je dus dubbel en dwars terugverdienen. Met conversie optimalisatie investeer je niet alleen in nog meer bezoekers, maar verhoog je ook de effectiviteit van je website. Door onze aanpak kan je conversiepercentage stijgen tot 5% en meer.

 • Web analytics audit: Wordt alle data wel juist gemeten?
 • Experimenten opstellen: Wat zijn de hypotheses?
 • A/B testen: We testen de hypotheses.
 • Evaluatie: succesvolle hypotheses doorvoeren.

Als full-service bureau bieden wij de volgende optimalisatie diensten aan

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Samenwerken met Whello?
  Dit kan je verwachten

  Bij Whello geloven we in co-creatie: we laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. We bedenken samen hoe we de bezoekers gaan overtuigen. We prioriteren de ideeën en testen alles tijdens een CRO-traject.

  De voordelen van conversie optimalisatie bij Whello:

  • Een vaste CRO-specialist die zich helemaal ingraaft in jouw website
  • Maandelijks nieuwe experimenten op basis van a/b-testing
  • Profiteer van onze ervaringen met andere webshops en websites

  Door naar verschillende databronnen zoals Google Anlaytics te kijken. Een potentiële verbetering wordt altijd eerst getest in de vorm van een experiment. Voor het opzetten van experimenten laten we ons sturen door data. Geeft het experiment goede resultaten, dan voeren we de bewezen verbeteringen door.

  Conversie optimalisatie is een proces van minimaal 6 maanden. Uit ervaring weten we dat het proces dan het meest succesvol is. We starten met het analyseren van de huidige data en maken alle ontbrekende elementen meetbaar. Vervolgens draaien we één tot twee weken een aantal experimenten voordat we een conclusie trekken.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. Naast conversie specialisten hebben wij bijvoorbeeld ook designers en developers in-house om de optimalisaties door te voeren.

  Naast het wekelijkse informele contact plannen we routinematig calls en meetings in. Iedere maand evalueren we optimalisaties en rapporteren we de resultaten.

  Google advertising & Google shopping
  Realsupps

  Realsupps is een high-end, exclusieve leverancier van health- en fitness-supplementen in België en Nederland. De mannen van Realsupps zitten vol ambitie en wilden groeien. Ze hadden alleen nog geen duidelijk streefdoel. Daar hebben we Realsupps mee geholpen.

  Met een Google Search campagne en een Google Shopping campagne zorgden wij voor een flinke omzetstijging: in een jaar tijd is de omzet maar liefst verviervoudigd!

  Bekijk de hele case
  Google advertising & Google shopping

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute