Serge en Vivian marketing specialisten

Groeien door local SEO

Elk bedrijf met een fysieke vestiging profiteert van een sterke lokale vindbaarheid. Een van de rankingsfactoren van Google is nabijheid (proximity). Wanneer mensen zoeken op een specifieke branche, gebruikt Google je locatie. Hierdoor krijg je verschillende resultaten voor dezelfde zoekopdracht. Wij helpen merken met het versterken van hun lokaal profiel. 

 • Jouw bedrijf zichtbaar in de Google Maps resultaten
 • Zichtbare reviews op je Google My Business-profiel
 • Website optimaliseren op lokale zoekwoorden
 • Lokale autoriteit verhogen door samenwerkingen met lokale websites (linkbuilding)

De beste local SEO-strategie?

Met lokale SEO speel je in op de lokale doelgroep. Met herkenbare foto’s uit de omgeving en relevante teksten kom je authentiek over en geef je de doelgroep het gevoel dat ze van harte welkom zijn in de vestiging. Dat is de basis van een succesvolle local SEO-strategie. Zo pakken we dat aan:

 • Google My Business: optimaliseren van jouw business profiel met herkenbare foto’s en persoonlijke teksten
 • Lokale SEO landingspagina’s: sneller lokaal gevonden worden door SEO geoptimaliseerde landingspagina’s per vestiging
 • Local linkbuilding: we bouwen autoriteit binnen Google door vermeldingen op lokale relevante websites
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesSterke content creatieWebsite optimalisatieSEO scan


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Wat maakt Whello uniek?

  Als full service SEO bureau werken we met een team van SEO’ers, copywriters, designers en developers aan hogere rankings voor onze opdrachtgevers. We zetten de marketeers in die je op dat moment nodig hebt.

  Een team vormen met Whello

  • Je krijgt je eigen SEO strateeg
  • Samen bepalen jullie waar het laaghangend fruit ligt
  • Met een flexibel team spelen we sneller in op SEO kansen

  Local SEO richt zich specifiek op het verbeteren van de zichtbaarheid in geografisch specifieke zoekopdrachten, zoals “kapper in Amsterdam”. Met lokale SEO trek je als bedrijf gericht klanten aan in de nabije omgeving die klaar zijn om actie te ondernemen. Daarnaast kun je als bedrijf beter concurreren op lokale niche zoekwoorden, dan op brede algemene zoekwoorden.

  Belangrijke lokale bedrijfsvermeldingen zijn onder andere Google My Business, lokale vergelijkingssites, en branche-specifieke vermeldingen. We zorgen ervoor dat je bedrijf juist wordt weergegeven op deze platformen, zodat je lokale zichtbaarheid en vindbaarheid verbetert.

  In de SEO-strategie leggen we de organische doelstellingen, het aantal organische bezoekers en conversies vast. We doen een 0-meting over de techniek van je website als startpunt en verbeteren je lokale SEO van daaruit. Daarnaast blijven we constant optimaliseren. Door de resultaten met je te delen, nemen we je mee in het proces van technische SEO. 

  Je ontvangt een maandelijkse rapportage en evaluatiemoment vol met nieuwe inzichten.

  Wij sturen op de organische omzet van jouw webshop. Deze omzet ontstaat uit het organische verkeer dat binnenkomt. Vanuit ons SEO-specialisme bepalen wij verschillende KPI’s per fase in de funnel. Hierbij sturen we op impressies, clicks, CTR en conversies. Elke maand rapporteren wij hierop en verbeteren we waar nodig is.

  Space for main KPI

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute