Serge en Vivian marketing specialisten

Succesvolle Marketplace SEO 

Marketplaces als Bol.com en Amazon zijn razend populair. Wist je dat meer dan 90% van de consumenten hun keuze baseren op de reviews? Ons team werkt volgens een stappenplan aan hogere rankings van jouw producten.

 • Concurrentieanalyse en zoekwoordenonderzoek
 • Content optimaliseren op Bol.com en Amazon met Amazon A+ Content tool
 • Betere customer journey door meer reviews, productvideo’s en cross-selling tips

Wat maakt Whello uniek?

Binnen meerdere platformen als Bol.com of Amazon een #1 positie halen? Het is mogelijk met de juiste specialisten. Bij Whello werken we met een compleet team aan jouw marketplace listings.

 • SEO specialist: analyseert de data en optimaliseert je product listings
 • Copywriter: schrijft converterende teksten die aansluiten bij de zoekintentie van je doelgroep
 • Content specialist: verrijkt je product content met fotografie, animaties en video’s
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  SEO strategieContent creatieWebsite optimalisatieMeer leadsMeer webshop sales


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Samenwerken met Whello

  Als marketplaces SEO bureau werken we met een team van SEO’ers, copywriters, designers en videoproducers aan hogere rankings voor onze opdrachtgevers. We zetten de marketeers in die je op dat moment nodig hebt.

  Hoe we marketplaces SEO aanpakken

  • Je krijgt je eigen SEO strateeg en marketplaces specialist
  • Samen analyseren jullie de quick wins
  • Met een flexibel team spelen we sneller in op marketingkansen

  Verbeteren van je SEO op marketplaces is een continu proces. Daarom zijn de resultaten afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan concurrentie en of je in een niche markt zit.

  Resultaten behalen op marketplaces gaat vaak wel sneller dan SEO voor Google. Sommige producten met beperkte concurrentie kunnen al na een paar weken bovenaan staan.

  We houden je natuurlijk op de hoogte van de voortgang en meten tussendoor de resultaten.

  We hebben ervaring met internationale SEO en werken met native copywriters.

  Als je je producten over de grens wilt verkopen, houden we rekening met andere marktkenmerken. Zo zijn de zoekopdrachten anders en is de concurrentie anders.

  We doen daarom apart onderzoek naar de zoekintentie per land. We houden rekening met lokale zoekwoorden en onderzoeken de concurrentie om een effectieve SEO-strategie per land te ontwikkelen.

  Ja, zeker! Positieve reviews dragen bij aan social proof. We adviseren je over strategieën om klanten aan te moedigen hun feedback achter te laten. Heb je negatieve beoordelingen en wil je veranderingen doorvoeren? We geven je advies en voeren dit uit. Zo zorgen we er samen voor dat het vertrouwen van klanten in jouw merk wordt versterkt.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle marketingdiensten onder één dak. Naast SEO-specialisten hebben wij bijvoorbeeld ook copywriters, designers en videoproducers in-house om jouw SEO-project succesvol te maken.

  Google Ads & SEO strategie
  Daily Style

  Daily Style is een keten van 5 winkels en een webshop met feestartikelen. Samen met Daily Style zorgden we voor een enorme omzetstijging en is de ROAS omhoog geschoten naar meer dan 600%.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute