Serge en Vivian marketing specialisten

Fundament voor SEO succes

Met technische SEO maak je het voor Google en de bezoekers makkelijker om de juiste content te vinden. Met een gestructureerde site bied je bezoekers een prettige ervaring, wat een belangrijke rankingfactor is voor Google. Onze SEO-specialisten hebben jarenlange ervaring met alle technische SEO ins-and-outs.

 • Voeren een SEO-technische analyse uit en ontdekken de quick wins
 • Schrijven een SEO advies waarbij we samen beslissen waar de focus ligt
 • Briefen de webbouwer en begeleiden dit proces

SEO-optimalisatie door Whello

Google hanteert meer dan 200 ranking factoren. Daarom gebruiken we een mix van SEO tools om websites te optimaliseren. Met onze favoriete tool Semrush, aangevuld door Google Search Console, ontdekken we snel waar jouw technische quick wins liggen.

 • Core web vitals: De snelheid van je website en laadtijd van je pagina’s
 • Structured data: Om hoog in de rich snippets terecht te komen met je website
 • Crawlbaarheid: Instellen van je Robots.txt zodat Google gemakkelijk je website kan indexeren
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesSterke content creatieWebsite optimalisatieSEO scan


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Technische SEO-optimalisatie door Whello

  Jouw kennis, onze specialisten. Samen de gouden formule voor co-creatie. Om je technische SEO goed te kunnen doen, hebben we je hulp nodig. Jij snapt namelijk het best hoe je bent gekomen waar je nu staat.

  Samenwerken met Whello

  • Technische SEO-audit rapport
  • Gelijk en constante verbeteringen aan je data, codering en prestaties
  • Rapportages waarin we je helder uitleggen wat de resultaten van de aanpassingen zijn

  Traditionele SEO richt zich op de inhoud van je website. Zit er genoeg zoekvolume in je content op je pagina’s? Zorg je voor backlinks? etc. Technische SEO gaat meer over je website zelf. Hoe beter de techniek van je site is, hoe makkelijker zoekmachines jouw website kunnen laten zien.

  Technische SEO gaat verder dan een snelle website. Met HTML-codering worden je pagina’s opgebouwd. Door verschillende structured data toe te passen maken we je website completer. Dit helpt weer bij het aanpassen van je website profiel. Technische SEO-optimalisatie betekent ook betere prestaties, een complete Robots.txt en Sitemap file en crawl- en indexatieproblemen oplossen.

  In de SEO-strategie leggen we de organische doelstellingen, het aantal organische bezoekers en conversies vast. We maken een 0-meting over de techniek van je website. Daarnaast blijven we constant optimaliseren. Door de resultaten met je te delen, nemen we je mee in het proces van technische SEO. 

  Je ontvangt een maandelijkse rapportage en evaluatiemoment vol met nieuwe inzichten.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle marketingdiensten onder één dak. Naast SEO-specialisten hebben wij bijvoorbeeld ook copywriters, designers en conversie specialisten in-house om jouw SEO-project succesvol te maken.

  Een frisse nieuwe website
  AFIP

  Met een opgepoetste brand identity, nieuwe website en meerdere #1 posities in Google is Stichting AFIP klaar voor de toekomst.

  Bekijk de hele case
  Rebranding & website

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute