Wat is jullie social media strategie?
Inspireren en overtuigen

Met een funnel-strategie inspireren en overtuigen we je doelgroep. Deze denkbeeldige trechters leren ons hoe de customer journey van je klanten verloopt en wat ze inspireert. Hoe beter we je doelgroep identificeren, hoe sneller we ze met relevante social content in de juiste richting sturen.

We zetten in op een combinatie van social kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn en laten de data beslissen wat het beste werkt. Ontdek hoe wij grote en kleine merken helpen met groeien.

Als full-service social media bureau bieden wij de volgende social media diensten aan

Lennard van Garderen

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

   Challenge us


   Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
   Wil je direct contact met ons?

   Cool,
   Wat is je website? Dan nemen we alvast een kijkje!

   Ok nice!
   Laat je gegevens achter en we bellen je!


   In de ochtendIn de middagIn de avond

   Samenwerken met Whello?
   Dit kan je verwachten

   Wij geloven in co-creatie. Alleen als we samen met jou de social media campagnes inrichten, kunnen wij resultaat boeken. Want jij kent het beste de nuances van je doelgroep. We laten je daarom graag participeren in het proces. Reken erop dat onze social ads specialisten regelmatig met je sparren.

   Co-creëren met onze social ads specialisten:

   • Brainstormen over de doelgroep, usp’s en jouw doelstellingen
   • Sparren over alle uitingen en optimalisaties van je landingspagina’s
   • Wekelijks overleg en maandelijkse rapportages

   We bepalen eerst samen met jou de social strategie. Met welke content gaan we je doelgroep inspireren? Ligt de nadruk op bereik of op performance? Vervolgens bouwen we een campagne op basis van onze best-practices.

   We voeren continu A/B testjes uit. Welke social ad levert de meeste conversies op? Welke landingspagina converteert het beste? We maken alles meetbaar, sturen op data en rapporteren dit maandelijks aan jou.

   In de strategie leggen we de doelstellingen vast, zoals de maximale kosten per conversie. Zo komen we er snel achter welke campagnes niet winstgevend zijn en welke campagnes wel bijdragen aan het succes.

   We beginnen elk project met een kickoff-sessie, waarbij we jou en je collega’s uitnodigen om te brainstormen. Tijdens onze samenwerking brengen we graag bedrijfsbezoekjes om ons je bedrijfscultuur eigen te maken.

   Social Advertising
   L1NDA Connect

   Horecaondernemers gebruiken L1NDA al jaren om personeel in te roosteren via een op maat ingesteld rooster. Om ze nog beter te bedienen, introduceerde L1NDA het platform L1NDA Connect. Via dit platform helpt ze horecazaken om ervaren jonge professionals te vinden voor het invullen van openstaande diensten. Dit kan alleen als beschikbaar personeel zich ook aanbiedt via dit platform. Daarom vroegen ze Whello om mee te helpen zoveel mogelijk jongeren te overtuigen om zich aan te melden.

   Bekijk de hele case
   Social campagne

   Onze klanten beoordelen Whello met een:

   4.8 / 5

   Onze blije klanten aan het woord

   Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

   Daniel - Keesing Technologies

   Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

   Ruud Weekers - Arend Auto

   Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

   Robin - Antenna Groep

   Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

   Koen Gijzel - Koentact

   Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

   Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

   Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

   Sander Kok - Vicky

   Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

   Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

   Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

   Mirco Pruyser - BP College

   Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

   Maaike - Tandarts Jordaan

   Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

   Daniela Fantaziu - Top Employers Institute