De socials veroveren in jouw branche?

We analyseren je doelgroep om echt te begrijpen wat hen boeit. Vervolgens creëren we pakkende content en zetten die strategisch in op de juiste socials. Onze aanpak is datagedreven: we leren snel wat werkt en wat niet. Waar ons team zoal in uitblinkt?

 • Dynamische e-commerce campagnes op platforms zoals Instagram
 • Gerichte B2B leadgeneratie campagnes op LinkedIn
 • Creatieve recruitment campagnes op een mix van kanalen
 • Influencer campagnes met relevante contentmakers

Waarom Whello?

Een social campagne kan alleen succesvol zijn met sterke content en geoptimaliseerde landingspagina’s. Daarom werken we met een compleet team aan je campagnes.

 • Creative copywriter – Creëert pakkende en inspirerende content, van social ads tot campagne slogans.
 • Videomaker – Produceert boeiende video’s die het verhaal van het merk vertellen.
 • Designer – Ontwikkelt visuele beelden en landingspagina’s die de campagne versterken.
 • Social specialist – Optimaliseert de campagnes op basis van data en stuurt op ROI.
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesDoelgroep analyseVerbeteren van ROASSocial content maken


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Samenwerking met Whello

  Als full service social media bureau in Amsterdam bouwen we jouw ideale team om je heen. Onze social specialist haalt meer uit zijn campagnes omdat bijvoorbeeld ook onze creative copywriters en designers betrokken zijn. We zetten de marketeers in die je op dat moment nodig hebt.

  Een team vormen met Whello

  • Je krijgt je eigen marketingstrateeg
  • Samen bepalen jullie welke specialisten je nodig hebt
  • Met een flexibel team spelen we sneller in op marketingkansen

  We bepalen eerst samen met jou de social strategie. Met welke content gaan we je doelgroep inspireren? Ligt de nadruk op bereik of op performance? Vervolgens bouwen we een campagne op basis van onze best-practices.

  We voeren continu A/B testjes uit. Welke social ad levert de meeste conversies op? Welke landingspagina converteert het beste? We maken alles meetbaar, sturen op data en rapporteren dit maandelijks aan jou.

  Je verwacht initiatief en regie van je marketingpartner. Dat begrijpen wij als geen ander. Werken in vaste routines is dan ook de basis van onze werkwijze.

  Reken op wekelijkse updates, maandelijkse rapportagemeetings en elk kwartaal een evaluatie in de vorm van een strategiesessie. Hierdoor blijft iedereen up-to-date en wordt er op tijd bijgestuurd.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen.

  Onze social specialist haalt meer uit zijn campagnes omdat bijvoorbeeld ook onze creative copywriters en designers betrokken zijn.

  Bekijk hier welke specialisten we allemaal in huis hebben.

  Tijdens een assessment bepalen we samen waar jouw marketingkansen liggen. Op basis daarvan stellen we een team samen. Deze specialisten zijn het verlengstuk van jouw marketingafdeling.

  Binnen een vast aantal uren per maand gaan zij samen met jou aan de slag met een groeiplan. Elk kwartaal analyseren we de marketingkansen en zetten we de specialisten in die je op dat moment nodig hebt.

  Scoren met een social strategie
  voor Jumbo Hockey

  Jumbo is natuurlijk een bekende naam. Jumbo Hockey daarentegen kon wel wat naamsbekendheid gebruiken. Iedere twee maanden lanceerden we daarom een campagne met een ander thema.

  Tijdens het indoorseizoen liepen we binnen met warme winterbeelden. Tijdens het outdoorseizoen gingen we ons helemaal te buiten aan matchende lentecampagnes. Ons videolabel Skipp maakte de inspirerende video’s.

  Bekijk de hele case
  Succesvolle video campagne

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute