Groeipartner voor merken met ambitie

Whello is in 2014 opgericht met het idee dat marketing slechts een middel is voor groei. We kijken namelijk verder dan alleen je marketing. Dat is nog steeds de basis van onze cultuur. In het door onszelf ontwikkelde groeiplan Whalemodel™ analyseren we eerst je propositie (why) en zetten dan je marketingstrategie (hello) neer. Why, hello, Whello.

We werken graag voor bedrijven met een duidelijke groeiambitie. Elke Whello’er heeft wel een verhaal over een snelgroeiende klant. Lees meer over onze Whello’ers en hun verhalen.

Whello Ontmoet Onze Specialisten

Samenwerken met Whello

Als je op zoek bent naar een traditioneel online marketing bureau, dan ben je op de verkeerde plek. Wij geloven namelijk niet in je marketing uitbesteden zonder omkijken. Wij weten uit ervaring dat je alleen succes boekt als je co-creëert met ons.

Wij denken daarom mee over je propositie. Andersom vragen we je doorlopend een bijdrage te leveren aan de marketingacties. Wie anders begrijpt de nuances van je doelgroep beter dan jij?

Onze mascotte
Whello the Whale

We spiegelen ons graag aan onze mascotte: de walvis. De walvis is een indrukwekkend dier met de grootste splash. Doelgerichte communicatie vormt de basis van alles wat de walvis doet. Via geluidsgolven is hij in staat om over grote afstanden contact te leggen met zijn soortgenoten. De walvis is een meester in communicatie en gaat spaarzaam om met zijn energie. Hij verbruikt uitsluitend wat hij nodig heeft.

Zie jij ook de vergelijking met jouw marketing?

Samen onder één dak met SKIPP & BureauTekst

Een marketingverhaal kan je alleen goed vertellen met de juiste content. Beeld en tekst dus. Daarom vormen wij samen met BureauTekst en SKIPP Creative Video Agency een netwerk van agencies. Met zijn drieën wonen wij onder één dak aan de Moermanskkade in Amsterdam.

Met onze campagnes boeken we betere resultaten door een ideale mix van marketingkanalen, video en tekst. En dat zorgt voor een snellere groei van onze klanten.

Van woorden naar winst

BureauTekst maakt bedrijven leuker met tekst. Met opvallende content bind je klanten aan je bedrijf. En succesvolle content overtuigt en zet aan tot actie. Bij BureauTekst maken we zakelijke teksten woest aantrekkelijk. 

Kom je ook met ons samenwerken aan winstgevende teksten?

Zet marketing in beweging

SKIPP is een agency met een unieke combinatie van film, animatie en videomarketing. Als creative agency doen we er alles aan om merken en bedrijven te helpen hun unieke verhalen te vertellen met de kracht van storytelling.

Als je impact wilt genereren, helpen wij je graag met online video en animatie.

Wil je bij ons werken?

Challenge us
We staan te popelen om je vragen te beantwoorden

Vul dit formulier in en verwacht nog dezelfde dag een Whello’er aan de lijn.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website

  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.9 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

  Carlies Mol

  Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

  TradeIt gg

  Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

  Doug Neuhofer

  Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

  LEATHER HYPE

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Top Employers Institute

  A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

  Brenda de Jong - The English Center

  It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

  Luca Bagnaschino

  Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

  Leks Betlem