Ontdek ons DNA

Whello is een merk dat staat voor groei. We combineren de why (je merkverhaal) en hello (aandacht door online marketing) tot Whello. Zelf groeien we ook hard. Zo bestaan we inmiddels uit meer dan 45 strategen, creatieven, marketingspecialisten en webdevelopers.

We zijn gevestigd in de Houthavens, de creatieve broedplaats van Amsterdam. Hier werken we samen met de verhalenvertellers van Branding a Better World, de tekstschrijvers van BureauTekst en de videocreatieven van Skipp. Ga jij ook voor groei?

Werken voor mooie merken

Wat vind jij een mooi merk? Voor ons zijn dat bedrijven met een inspirerend verhaal. Dat kan allerlei vormen hebben. Creatieve mensen met een briljant idee. Wereldverbeteraars met een missie. Een club inspirerende mensen met een grote drive.

Ieder mooi merk heeft een uniek karakter. Wij helpen die te vinden en uit te dragen. Van een sterk merkverhaal naar performance campagnes. Niks motiverender dan opdrachtgevers laten groeien door creativiteit en data.

Impact maken met Whello

Met z’n enorme gedaante en gigantische splash kan niemand om de walvis heen. Een dier met een grote impact. Dat is precies wat wij als bedrijf ook willen waarmaken. Dat doen we onder andere door marketing uren te doneren aan betekenisvolle bedrijven als Reefolution, met duurzame teamevents en een klantenbestand vol merken die goed doen. Dat is mooi werk.

Succesformule met Branding a Better World, BureauTekst en SKIPP

Met een sterk merkverhaal, gelikte website, video en overtuigende marketingcampagnes laten we mooie merken groeien. Een bewezen succesformule. Daarom vormen wij met Branding a Better World, BureauTekst en SKIPP Creative Video Agency een groep.

Vertel je verhaal met Branding a Better World

Als je relevant wil blijven als merk, moet je bijdragen aan een betere wereld. Branding a Better World maakt duurzame merken groter, en grote merken duurzaam. Laat jouw verhaal versterken en vertellen door Branding a Better World.

Van woorden naar winst met BureauTekst

Het design van je nieuwe website of campagne kan er nog zo gelikt uitzien, met een saaie inhoud ben je nergens. De creatieve copywriters van BureauTekst schrijven vlijmscherpe teksten die precies bij jouw merk passen.

Zet je merk in beweging met video agency SKIPP

SKIPP snapt de kracht van storytelling. Deze beeldcreatieven vertalen jouw verhaal door naar een sterke online video of animatie met impact. Ze werken samen onze marketeers om video’s te produceren die perfect aansluiten bij je campagnes.

Wil je bij ons werken?

Challenge us
Wat is jouw marketinguitdaging?


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute