Hello! Wij zijn Whello!

Ons marketing bureau in Amsterdam is gespecialiseerd in Online Marketing Advies met de focus op Zoekmachine Optimalisatie, Online Adverteren, Website Design, Inbound Marketing en App Marketing. Whello zorgt ervoor dat organisaties en doelgroepen via verschillende online kanalen met elkaar in contact komen. De optimale inzet van online marketing activiteiten zorgt voor online succes en het gewenste resultaat. En daarbij helpen wij jou!

Waar staat Whello voor?

  • Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent.
  • Een ‘Make it happen’ mentaliteit.
  • Een sterke focus op leren, elke dag weer.
  • Expertise verdelen, doen waar je goed in bent.
  • Betrokkenheid; jouw doelstellingen zijn onze doelstellingen.
  • Meetbare resultaten; data is de sleutel!

De Whello mix

Stuk voor stuk zijn wij bij Whello, verslaafd aan het online spelletje – doelgericht naar online resultaten werken. We beschikken over een team van jonge, slimme en hardwerkende online marketeers met ieder een eigen expertise. Gooi ons in de blender en je hebt de perfecte mix voor jouw online succes. Van de SEO en SEA specialist tot de regelneef in websiteprojectmanagement, van de creatieve webdesigner tot de content creator, van de technisch programmeur tot de data freak. Het maximale rendement behalen voor onze klanten is ons streven! Elke dag weer. Samen werken we keihard aan het online succes van onze klanten. Wij vertellen graag jouw online verhaal.

Serge

Online Marketing Strateeg

Serge is online marketing expert van nature. Gek op alles wat met online marketing te maken heeft. Zijn specialisme? SEO, Analytics en tevens de perfecte regelneef bij website projectmanagement.

Steven

Online Marketing Strateeg

Steven is al jaren actief als online marketing strateeg in de expat branche, maar hij is inzetbaar op alle fronten. Voor ieder product weet hij de juiste strategie te bepalen en er een succes van te maken!

Aliina

SEO Specialist

Aliina is onze SEO expert en kan de 200 verschillende SEO eisen van Google dromen. Met bewezen strategieën zorgt ze er dagelijks voor dat onze klanten organisch beter worden gevonden.

Jolien

SEO Specialist

Jolien zorgt bij elke website voor de meest optimale balans tussen de SEO eisen van Google en de juiste content voor de bezoeker, met als doel betere organische vindbaarheid voor onze klanten.

Nasser

Campagne Specialist

Nasser is onze Google AdWords en Social Media held. Dagelijks verricht hij topsport. Sinds 2008 is hij 24/7 bezig met online marketing. Zijn grote passie? Campagnebudget omtoveren naar echte klanten.

Joyce

Digital Creative

“Design is not just what it looks like. It’s how it works”. Met deze quote in gedachte en haar achtergrond in Visual Storytelling, vertaalt Joyce de wensen van klanten in optimale digitale experiences.

Fabian

Campagne Specialist

Sinds 2010 is Fabian al gepassioneerd bezig binnen de wereld van Online Marketing. Campagnes opzetten met het doel goede leads binnen te halen geeft voor hem de grootste kick.

Myrthe

Content Marketeer

Al sinds haar studietijd heeft Myrthe een passie voor Online Marketing. Nu gebruikt zij deze passie voor marktonderzoek; waarbij haar focus ligt op creativiteit, concrete resultaten en uitvoerbare adviezen!

Reinier

Lead Digital Designer

Reinier heeft van jongs af aan al een grote interesse voor ontwerp, kleur en vorm. Met zijn ervaring als digital designer voelt hij de wensen van klanten aan op het gebied van design.

Eko

Web Developer

Eko heeft een all-round IT opleiding als achtergrond en is onze alleskunner; programmeren, scripten en configureren. Met Eko binnen onze gelederen durven we elke development uitdaging aan.

Charlotte

Campagne Specialist

Tijdens haar studie heeft Charlotte een grote interesse voor online marketing ontwikkeld. Deze interesse zet zij om in kennis door dagelijks bezig te zijn met online marketing in de breedste zin van het woord.

Damar

Website en App Developer

Damar is de brains achter Whello. Hij vertaalt creatieve concepten en kant-en-klare ontwerpen naar functionerende websites en apps. Kom het resultaat eens bekijken; hij doet dit namelijk als de beste.

Eva

Marketing Specialist

Met een passie voor alles wat met online marketing te maken heeft zorgt Eva elke keer weer dat klanten goede resultaten behalen. Ze gaat voor onze verschillende klanten altijd enthousiast aan de slag.

Feri

Web Developer

Een bedreven professional met meer dan 5 jaar aan werkervaring. Feri haalt voldoening uit het bedenken van praktische oplossingen voor al onze creatieve uitspattingen.

Argo

Website en App Developer

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar ook aan de achterkant goed in elkaar zitten. Opmaaktalen en scripttalen kennen geen geheimen voor Argo. Er is niets wat Argo niet kan programmeren.

Carlo

Online Marketing Strateeg

Als Online Marketeer zet Carlo een strategie om naar meetbare resultaten en rust hij niet voordat succes is behaald.
Met een ruime werkervaring voor verschillende bedrijven is geen uitdaging te groot voor Carlo!
Lennard

Online Marketeer

Lennard is een gedreven online marketeer met een passie voor social, content en SEO. Hij wil graag klanten laten groeien door middel van een creatieve en op maat gemaakte content-strategie. Dit alles doet hij door creativiteit te combineren met relevante data.

Jelle

Campagne Specialist

Jelle is een enthousiaste online marketeer met een passie voor data, automation & design. Uitdagingen pakt hij op met de doelgroep en eindgebruiker in het achterhoofd, om zo tot een creatieve oplossing te komen.

Alexander

Campagne Specialist

Alexander heeft een passie voor alles wat digitaal is. Bij online marketing komen zijn creativiteit en analytisch vermogen samen om campagnes op te zetten die werken.

Tisem

SEO Specialist

Judith

Campagne Specialist

Judith is het liefst de hele dag bezig met online marketing; van SEO tot social, van display tot CRO, en van shopping tot search campagnes. Met haar bedrijfskundige achtergrond vindt ze voor elk marketingvraagstuk een creatieve oplossing.

Mitch

Online Marketing Strateeg

Mitch is een creatieve marketing strateeg, het spel weet hij duidelijk te spelen door zijn jarenlange ervaring in de sportbranche. Zijn specialisme? Klantbeleving inbouwen zowel in de online als offline wereld.

Wessel

SEO Specialist

Wessel heeft een zeer brede online marketing interesse. Met zijn unieke mix van kennis over SEO, psychologie, ondernemerschap en webdevelopment bezit hij alle kwaliteiten om ondernemingen online te laten groeien.

Yuda

Web Developer

Onze spin in het web voor development projecten. Yuda zorgt ervoor dat webprojecten afgesloten worden met een mooi eindresultaat.

Waar wij werken

Ons nieuwe kantoor bevindt zich aan het IJ in hartje Amsterdam. We kijken vanaf onze werkvloer uit over het IJ. Een bijzonder inspirerende werkomgeving. De omgeving zit bovendien vol met creatieve ondernemingen. Tijdens onze kantooruren hebben we dus veelvuldig contact met verschillende succesvolle organisaties. Ons nieuwe kantoor werkt prikkelend en haalt het beste uit ons naar boven.

 

Wil jij ons team versterken? Kijk dan snel bij de vacatures!

Onze mascotte Whello the Whale

Whale, de walvis, behoort tot één van de grootste en indrukwekkendste dieren op aarde. Effectieve en doelgerichte communicatie vormt de basis van alles wat de walvis doet. Via geluidsgolven is de walvis in staat om over grote afstanden contact te leggen met zijn soortgenoten. De walvis is een meester in de communicatie en gaat spaarzaam om met zijn energie. Hij verbruikt uitsluitend wat hij nodig heeft.

Om als organisatie te groeien in het online tijdperk willen wij, Whello, ervoor zorgen dat onze partners het maximale rendement behalen – net als de walvis. Bij Whello geloven wij dat om succesvol te zijn met je organisatie, je dient te kiezen voor de juiste communicatie die het beste past bij je doelgroep – op het juiste moment, op de juiste plek.

Kop koffie tijdens een sparsessie?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Hey, ik ben geïnteresseerd in