Groeipartner voor merken met ambitie

Whello is in 2014 opgericht met het idee dat marketing slechts een middel is voor groei. We kijken namelijk verder dan alleen je marketing. Dat is nog steeds de basis van onze cultuur. In het door onszelf ontwikkelde groeiplan Whalemodel™ analyseren we eerst je propositie (why) en zetten dan je marketingstrategie (hello) neer. Why, hello, Whello.

We werken graag voor bedrijven met een duidelijke groeiambitie. Elke Whello’er heeft wel een verhaal over een snelgroeiende klant. Lees meer over onze Whello’ers en hun verhalen.

Whello Ontmoet Onze Specialisten

Samenwerken met Whello

Als je op zoek bent naar een traditioneel online marketing bureau, dan ben je op de verkeerde plek. Wij geloven namelijk niet in je marketing uitbesteden zonder omkijken. Wij weten uit ervaring dat je alleen succes boekt als je co-creëert met ons.

Wij denken daarom mee over je propositie. Andersom vragen we je doorlopend een bijdrage te leveren aan de marketingacties. Wie anders begrijpt de nuances van je doelgroep beter dan jij?

Onze mascotte
Whello the Whale

We spiegelen ons graag aan onze mascotte: de walvis. De walvis is een indrukwekkend dier met de grootste splash. Doelgerichte communicatie vormt de basis van alles wat de walvis doet. Via geluidsgolven is hij in staat om over grote afstanden contact te leggen met zijn soortgenoten. De walvis is een meester in communicatie en gaat spaarzaam om met zijn energie. Hij verbruikt uitsluitend wat hij nodig heeft.

Zie jij ook de vergelijking met jouw marketing?

Samen onder één dak met SKIPP & BureauTekst

Een marketingverhaal kan je alleen goed vertellen met de juiste content. Beeld en tekst dus. Daarom vormen wij samen met BureauTekst en SKIPP Creative Video Agency een netwerk van agencies. Met zijn drieën wonen wij onder één dak aan de Moermanskkade in Amsterdam.

Met onze campagnes boeken we betere resultaten door een ideale mix van marketingkanalen, video en tekst. En dat zorgt voor een snellere groei van onze klanten.

Van woorden naar winst

BureauTekst maakt bedrijven leuker met tekst. Met opvallende content bind je klanten aan je bedrijf. En succesvolle content overtuigt en zet aan tot actie. Bij BureauTekst maken we zakelijke teksten woest aantrekkelijk. 

Kom je ook met ons samenwerken aan winstgevende teksten?

Zet marketing in beweging

SKIPP is een agency met een unieke combinatie van film, animatie en videomarketing. Als creative agency doen we er alles aan om merken en bedrijven te helpen hun unieke verhalen te vertellen met de kracht van storytelling.

Als je impact wilt genereren, helpen wij je graag met online video en animatie.

Wil je bij ons werken?

Challenge us
We staan te popelen om je vragen te beantwoorden

Vul dit formulier in en verwacht nog dezelfde dag een Whello’er aan de lijn.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website

  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute