Hello! Wij zijn Whello!

Ons marketing bureau in Amsterdam is gespecialiseerd in Online Marketing Advies met de focus op Zoekmachine Optimalisatie, Online Adverteren, Website Design, Inbound Marketing en App Marketing. Whello zorgt ervoor dat organisaties en doelgroepen via verschillende online kanalen met elkaar in contact komen. De optimale inzet van online marketing activiteiten zorgt voor online succes en het gewenste resultaat. En daarbij helpen wij jou!

Waar staat Whello voor?

  • Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent.
  • Een ‘Make it happen’ mentaliteit.
  • Een sterke focus op leren, elke dag weer.
  • Expertise verdelen, doen waar je goed in bent.
  • Betrokkenheid; jouw doelstellingen zijn onze doelstellingen.
  • Meetbare resultaten; data is de sleutel!

De Whello mix

Stuk voor stuk zijn wij bij Whello, verslaafd aan het online spelletje – doelgericht naar online resultaten werken. We beschikken over een team van jonge, slimme en hardwerkende online marketeers met ieder een eigen expertise. Gooi ons in de blender en je hebt de perfecte mix voor jouw online succes. Van de SEO en SEA specialist tot de regelneef in websiteprojectmanagement, van de creatieve webdesigner tot de content creator, van de technisch programmeur tot de data freak. Het maximale rendement behalen voor onze klanten is ons streven! Elke dag weer. Samen werken we keihard aan het online succes van onze klanten. Wij vertellen graag jouw online verhaal.

Serge

Online Marketing Strateeg

Serge is online marketing expert van nature. Gek op alles wat met online marketing te maken heeft. Zijn specialisme? SEO, Analytics en tevens de perfecte regelneef bij website projectmanagement.

Steven

Online Marketing Strateeg

Steven is al jaren actief als online marketing strateeg in de expat branche, maar hij is inzetbaar op alle fronten. Voor ieder product weet hij de juiste strategie te bepalen en er een succes van te maken!

Aliina

SEO Specialist

Aliina is onze SEO expert en kan de 200 verschillende SEO eisen van Google dromen. Met bewezen strategieën zorgt ze er dagelijks voor dat onze klanten organisch beter worden gevonden.

Jolien

SEO Specialist

Jolien zorgt bij elke website voor de meest optimale balans tussen de SEO eisen van Google en de juiste content voor de bezoeker, met als doel betere organische vindbaarheid voor onze klanten.

Nasser

Campagne Chef

Nasser is onze Google AdWords en Social Media held. Dagelijks verricht hij topsport. Sinds 2008 is hij 24/7 bezig met online marketing. Zijn grote passie? Campagnebudget omtoveren naar echte klanten.

Lisa

Campagne Specialist

Lisa sleutelt dagelijks aan Google Adwords en Facebook campagnes. De focus ligt op het bereiken van de juiste doelgroep en deze overtuigen met inspirerende tekst- en beeldadvertenties.

Fabian

Online Marketeer

Sinds 2010 is Fabian al gepassioneerd bezig binnen de wereld van Online Marketing. Campagnes opzetten met het doel echte leads binnen te halen, dat is waar Online Marketing allemaal om draait.

Myrthe

Marketing specialist

Al sinds haar studietijd heeft Myrthe een passie voor Online Marketing. Nu gebruikt zij deze passie voor marktonderzoek; waarbij haar focus ligt op creativiteit, concrete resultaten en uitvoerbare adviezen!

Esther

Online Marketing Consultant

Esther heeft 25 jaar ervaring in de marketing. Zij heeft jarenlang gewerkt als marketing manager voor de ANWB. Haar grootste uitdaging? Dagelijks scoren met de onbeperkte online marketing mogelijkheden.

Eva

Marketing Specialist

Sinds 2016 is Eva naast haar studie bezig met online marketing in de expat branche. Naast het online gedeelte focust zij zich nu ook op het creatieve gedeelte, met het ontwerpen van display advertenties.

Carlo

Online Marketeer

Als Online Marketeer zet Carlo een strategie om naar meetbare resultaten en rust hij niet voordat succes is behaald.
Met een ruime werkervaring voor verschillende bedrijven is geen uitdaging te groot voor Carlo!
Martin

Video Specialist

Van creatieve concepten tot het daadwerkelijk camerawerk; Martin beheerst het tot in de puntjes. Makkelijk in de omgang, altijd in voor een grapje, maar met veel oog voor details.

Given

Creative Web Developer

Given kan als de beste programmeren. Samen met het team ontwikkelt hij websites van begin tot eind. Hij volgt de verwachtingen van de opdrachtgever, maar verliest nooit de gebruiker uit het oog.

Joep

Video & 3D animator

Wat is een online campagne zonder een indrukwekkende video? Een goede video maakt het verschil. Onze Joep creëert keer op keer verpletterende animaties en hoogwaardige visuals.

Argo

Website en App Developer

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar ook aan de achterkant goed in elkaar zitten. Opmaaktalen en scripttalen kennen geen geheimen voor Argo. Er is niets wat Argo niet kan programmeren.

Damar

Website en App Developer

Damar is de brains achter Whello. Hij vertaalt creatieve concepten en kant-en-klare ontwerpen naar functionerende websites en apps. Kom het resultaat eens bekijken; hij doet dit namelijk als de beste.

Reinier

Lead Digital Designer

Reinier heeft van jongs af aan al een grote interesse voor ontwerp, kleur en vorm. Met zijn ervaring als digital designer voelt hij de wensen van klanten aan op het gebied van design.

Eko

Web Developer

Eko heeft een all-round IT opleiding als achtergrond en is onze alleskunner; programmeren, scripten en configureren. Met Eko binnen onze gelederen durven we elke development uitdaging aan.

Charlotte

Marketing Specialist

Tijdens haar studie heeft Charlotte een grote interesse voor online marketing ontwikkeld. Deze interesse zet zij om in kennis door dagelijks bezig te zijn met online marketing in de breedste zin van het woord.

Waar wij werken

Ons nieuwe kantoor bevindt zich aan het IJ in hartje Amsterdam. We kijken vanaf onze werkvloer uit over het IJ. Een bijzonder inspirerende werkomgeving. De omgeving zit bovendien vol met creatieve ondernemingen. Tijdens onze kantooruren hebben we dus veelvuldig contact met verschillende succesvolle organisaties. Ons nieuwe kantoor werkt prikkelend en haalt het beste uit ons naar boven.

 

Wil jij ons team versterken? Kijk dan snel bij de vacatures!

Onze mascotte Whello the Whale

Whale, de walvis, behoort tot één van de grootste en indrukwekkendste dieren op aarde. Effectieve en doelgerichte communicatie vormt de basis van alles wat de walvis doet. Via geluidsgolven is de walvis in staat om over grote afstanden contact te leggen met zijn soortgenoten. De walvis is een meester in de communicatie en gaat spaarzaam om met zijn energie. Hij verbruikt uitsluitend wat hij nodig heeft.

Om als organisatie te groeien in het online tijdperk willen wij, Whello, ervoor zorgen dat onze partners het maximale rendement behalen – net als de walvis. Bij Whello geloven wij dat om succesvol te zijn met je organisatie, je dient te kiezen voor de juiste communicatie die het beste past bij je doelgroep – op het juiste moment, op de juiste plek.

Kop koffie tijdens een sparsessie?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Hey, ik ben geïnteresseerd in