Indruk maken met je B2B website

Werk nog voor het eerste contactmoment aan je klantrelatie dankzij integraties met CRM- en marketingtools. Hierdoor volg je leads makkelijk op, draai je gepersonaliseerde marketingcampagnes en meet je al je activiteiten makkelijk door.

 • Integratie met tools als Hubspot en Salesforce
 • Leadgeneratie met content als whitepapers of webinars
 • Geoptimaliseerd voor leadgeneratie

Koppelingen

Bij Whello werken we voor een breed scala aan opdrachtgevers, wat ons veel ervaring heeft opgeleverd in diverse B2B branches. Hieronder een selectie van de integraties die we al hebben gerealiseerd.

whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Nieuwe websiteNieuwe webshopWebdesignWebsitetekstenIntegraties met tools


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Samenwerken met Whello

  Als full service webdesign bureau en expert in b2b webdesign, bouwen we jouw ideale team om je heen. Hoe dat team eruit ziet, hangt af van de website plannen. Samen met je eigen marketingstrateeg bepalen jullie welke marketeers je nodig hebt voor een complete B2B website.

  Wat je kan verwachten

  • Je krijgt een maatwerk b2b website, doordacht met onze UX designers
  • Naast designers en developers betrekken we ook onze SEO- en conversiespecialist voor een goed eindresultaat
  • We begroten vooraf exact de kosten en vertellen je eerlijk wat wel en niet mogelijk is binnen je budget

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. Naast webdesigners en developers hebben wij bijvoorbeeld ook SEO-specialisten, copywriters en videoproducers in-house om jouw website integraal aan te pakken.

  Ons SEO-team voert tijdens het designproces al een onderzoek uit naar relevante zoekwoorden en bepaalt hoe we deze kunnen invoegen op je nieuwe website. Ook adviseren hoe we de juiste structuur en indeling aan je website geven voor optimaal resultaat. We richten daarnaast de code van de website zo in dat hij optimaal leesbaar is voor Google. Ook geven we je gericht advies over hoe je content het beste kunt schrijven om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

  Jazeker! Wij werken uitsluitend met zeer gebruiksvriendelijke CMS’en zoals WordPress en Shopify. We zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk zelf kunt aanpassen zonder hulp van developers. Daarnaast krijg je een workshop over hoe je de website zelf kan aanpassen.

  Wij bieden standaard een Service Level Agreement (SLA) aan voor de websites die wij bouwen. Met deze overeenkomst zorgen we ervoor dat je website veilig, snel en up-to-date blijft.

  Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte en de functionaliteiten van de website. Wij bouwen websites voor bedrijven die bereid zijn te investeren in een goede website. Wij zijn niet de partij die binnen een week een kant en klare website voor je neerzet.

  Voordat we een offerte sturen, gaan we eerst in gesprek en komen we met een eerste concept. We denken altijd met je mee en zoeken samen naar de beste oplossing binnen jouw budget.

  B2B-webshop voor
  Groenendijk Licht

  Groenendijk Licht is zo’n merk dat de hele kamer oplicht als het binnenstapt – figuurlijk dan. Wij werden in ieder geval heel blij van de vraag om een uitgebreide B2B-webshop te bouwen voor deze marktleider.

  De meer dan 1000 producten van Groenendijk Licht verdienen natuurlijk een plekje in de spotlights. Dus hebben we een gepersonaliseerde B2B-webshop voor ze ontwikkeld. We vertellen je alles over het proces.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute