Groeien met Shopify als basis

Shopify is een betrouwbaar CMS-systeem voor startende en groeiende e-commerce bedrijven. Het is enorm gebruiksvriendelijk. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig real-time alle resultaten aflezen in een dashboard.   

Daarnaast zijn de ontwikkelkosten beperkt ten opzichte van andere CMS’en zoals WooCommerce en Magento. Afhankelijk van de eisen ontwikkelen onze specialisten een Shopify webshop binnen 1 tot 3 maanden. 

Vorm een team met Whello

Mooi is niet goed genoeg. Bij Whello werken we met een heel team aan een Shopify webshop die goed vindbaar is en bezoekers activeert. 

 • UX designer – Werkt aan een naadloze gebruikerservaring
 • Conversie specialist – Zorgt ervoor dat de webshop bezoekers activeert
 • SEO specialist – Werkt samen met de webbouwers aan de vindbaarheid in Google
 • Copywriter – Schrijft aantrekkelijke teksten die het goed doen in Google
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Shopify webshop laten maken?
  Zo wordt ‘ie succesvol

  Als full service Shopify bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. We werken niet alleen met designers en developers, maar betrekken ook onze copywriters en marketeers voor een succesvolle Shopify webshop.

  Waarom Shopify een populaire keuze is

  • Snel een mooie webshop neerzetten. Uit een paar voorbeeldtemplates kies je al snel je gewenste uitstraling. 
  • Shopify is gebruiksvriendelijk en kostenefficiënt. De hosting en het onderhoud zit inbegrepen in je abonnement. Het dashboard beheer je na de oplevering van je shop makkelijk zelf. 
  • Alle e-commercefuncties zijn bij dit CMS inbegrepen. Denk aan een beveiligd winkelmandje en een tracksysteem voor bestellingen.

  Shopify is een snel op te zetten en gebruiksvriendelijk CMS. We maken een account aan, kiezen samen een thema en je voegt zo al je producten toe. Daarom heb je binnen een paar weken na het eerste overleg met ons je eigen Shopify-site.

  Shopify werkt met een paar thema’s. Het is niet mogelijk om de onderliggende software aan te passen en het helemaal naar jouw smaak te maken. Shopify is dus snel en gemakkelijk in gebruik, maar veel maatwerk is niet mogelijk.

  Lees hier ook onze vergelijking van webshop CMS’en.

  Shopify onderhoudt en updatet de software regelmatig en verzorgt de beveiliging zelf. Dat scheelt enorm veel onderhoudskosten ten opzichte van CMS’en zoals Magento en Drupal. Daarnaast moet je wel rekening houden met de Shopify abonnementskosten

  • Je hebt een basis-abonnement voor een beperkte shop, met hogere kosten per klanttransactie.
  • Met het medium-abonnement betaal je iets meer, maar krijg je ook professionele rapportages van Shopify.
  • Het advanced-abonnement kost het meest en geeft toegang tot geavanceerde siterapportages. Je volgt pakketjes met dit abbonement op ieder moment bij de pakketbezorger. De kosten per transactie zijn hierbij het laagst.

  Ja hoor. Als je nu bijvoorbeeld WordPress gebruikt, maar liever de uitgebreidere functies van een Shopify-webshop wilt, dan stap je makkelijk over. Wij regelen dit helemaal voor je. We zetten alle data over en maken je meteen beter vindbaar in Google.

  Onze developers en designers kennen Shopify tot in de details. Maar los van de techniek, biedt Whello bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. Naast developers en webdesigners hebben wij bijvoorbeeld ook copywriters en videoproducers in-house om jouw webshop volledig aan te pakken.

  Full service marketing
  NaVijfen

  Samen met NaVijfen hebben we een nieuw concept voor borrelen en catering ontwikkeld.
  Door een full service marketing aanpak hebben we de verkoop in drie maanden tijd laten stijgen van 50 naar 1600 pakketten!

  Bekijk de hele case
  Full service marketing

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute