Profiteer van onze WooCommerce expertise

Een webshop moet voldoen aan meerdere criteria. Jouw online winkel moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar moet ook goed verkopen, hoog scoren in Google en eenvoudig te beheren zijn.

Voor jouw WooCommerce webshop wil je daarom kunnen rekenen op de expertise van ervaren webbouwers. Uitbesteden aan Whello betekent meeliften op jarenlange ervaring met talloze succesvolle WooCommerce webshops.

Waarom Whello?
Alles onder één dak

Bij het ontwerpen en bouwen van je WooCommerce website betrekken we verschillende specialisten. Je krijgt dus een webshop die er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed presteert.

 • UX designer – Werkt aan designs voor een naadloze gebruikerservaring
 • Conversie specialist – Zorgt ervoor dat de website bezoekers activeert
 • SEO specialist – Zorgt ervoor dat je webshop goed gevonden wordt in Google
 • Copywriter – Schrijft aantrekkelijke teksten die het tevens goed doen in Google
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Een nieuwe WooCommerce webshop?
  Zo wordt ‘ie succesvol

  Bij Whello geloven we in co-creatie: we laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. Wie anders begrijpt de nuances van de doelgroep beter? We bedenken samen hoe we de bezoekers overtuigen.

  Voordelen van WooCommerce

  • WooCommerce webshops doen het goed in Google. Dat is algemeen bekend.
  • WooCommerce is een ‘open source’ systeem dat constant in ontwikkeling is. Daardoor kunnen we snel inspelen op nieuwe technieken.
  • Met WooCommerce kun je eenvoudig je orders managen en zelf aanpassingen doen aan de website.

  WooCommerce is een extensie van WordPress. Dit CMS is de grootste open source platform op dit moment, met eindeloos veel plugins en API mogelijkheden. SEO vriendelijk maken? Koppelen met een database? Of een loyaliteitsprogramma starten? Allemaal eenvoudig te realiseren met WooCommerce tegen een fractie van de development kosten van andere maatwerk oplossingen.

  WooCommerce is open source software. Hierdoor is het eigenlijk zo veilig als je het zelf maakt. Door het gebruik van code van derde partijen te minimaliseren zorgen we dat de website veilig is.

  Wij weten als geen ander dat een langzame website je simpelweg omzet kost. WooCommerce is van zichzelf een heel licht systeem. Samen met onze supersnelle hosting zorgt dit voor snelle laadtijden.

  Daarnaast bieden we onze klanten doorlopend onderhoud aan de website aan zodat deze ook in de toekomst veilig en snel blijft.

  Ja, dat kan. Hoe eenvoudig dit is, hangt af van het soort website dat je hebt en welke systeem je momenteel gebruikt. Dit proces wordt ook wel replatforming genoemd. Neemt contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken!

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. Naast webdesigners en WooCommerce developers hebben wij bijvoorbeeld ook SEO-specialisten, Conversie specialisten, Copywriters en Videoproducers in-house om van jouw webshop een succes te maken.

  Full service marketing
  NaVijfen

  Samen met NaVijfen hebben we een nieuw concept voor borrelen en catering ontwikkeld.
  Door een full service marketing aanpak hebben we de verkoop in drie maanden tijd laten stijgen van 50 naar 1600 pakketten!

  Bekijk de hele case
  Full service marketing

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute