Website bouwen met Drupal?
Vorm een team met Whello

Drupal werkt met kleine modules die samen nieuwe functies vormen. Erg handig en daardoor heel flexibel. Onze specialisten bouwen met Drupal een betrouwbare maatwerkwebsite met de juiste uitstraling. We werken met een compleet team aan je nieuwe site. 

 • UX designer – Werkt aan een naadloze gebruikerservaring
 • Conversie specialist – Zorgt ervoor dat de website bezoekers activeert
 • SEO specialist – Werkt samen met de webbouwers aan de vindbaarheid in Google
 • Copywriter – Schrijft aantrekkelijke teksten die het goed doen in Google
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Nieuwe websiteNieuwe webshopIntegraties met toolsWebdesignWebsiteteksten


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  De voordelen van Drupal bij Whello 

  Als full service Drupal bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. We werken niet alleen met designers en developers, maar betrekken ook onze copywriters en marketeers voor een succesvolle Drupal website.

  Waarom Drupal een populaire keuze is

  • Drupal is een stabiel CMS: bij grote aantallen bezoekers werkt je site net zo goed. Ook als je website een grote groei doormaakt, blijf je moeiteloos doorwerken met Drupal.
  • De beveiliging is supersterk. Niet zo gek dus dat veel privacygevoelige bedrijven en de overheid met Drupal werken.
  • De laadtijd van de pagina’s is kort en je site heeft een snelle respons. 

  Drupal is een stevig CMS. Omdat alles helemaal naar je eigen wensen gebouwd wordt, duurt het iets langer om een site te bouwen dan bij een plug & play systeem zoals WordPress. Ga daarom uit van 4 tot 8 maanden ontwikkeltijd. 

  Je laat met Drupal je website helemaal inrichten zoals jij wilt. Door de kleine bouwsteentjes waar Drupal uit bestaat, kun je eindeloos combineren en je site helemaal naar je smaak laten bouwen.

  Ja, dat kan zeker! Drupal heeft een gebruiksvriendelijke interface om je content aan te passen. We bepalen samen wat je wel of juist niet wilt kunnen beheren. Voor het overige technische onderhoud schakelen we onze developers in. 

  Ja hoor. Als je nu bijvoorbeeld WordPress gebruikt, maar liever de uitgebreidere functies van Drupal wilt, dan stap je makkelijk over. Wij regelen dit helemaal voor je. We zetten alle data over en maken je meteen beter vindbaar in Google. 

  Onze developers en designers kennen Drupal tot in de details. Maar los van de techniek, biedt Whello bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. Naast developers en webdesigners hebben wij bijvoorbeeld ook copywriters en videoproducers in-house om jouw website volledig aan te pakken.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute