Een website maken met Magento?
Vorm een team met Whello

Magento is een krachtig e-commercesysteem. Ideaal voor scale-ups die toe zijn aan de volgende stap in hun groei. Wij werken met een heel team aan een webshop, die niet alleen technisch voldoet, maar ook vindbaar is in Google en bezoekers overtuigt. 

 • UX designer – Werkt aan een naadloze gebruikerservaring
 • Conversie specialist – Zorgt ervoor dat de webshop bezoekers activeert
 • SEO specialist – Werkt samen met de webbouwers aan de vindbaarheid in Google
 • Copywriter – Schrijft aantrekkelijke teksten die het goed doen in Google
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Samenwerken aan je Magento webshop 

  Bij Whello geloven we dat groei alleen samen kan. Als full service Magento bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. We zetten een team van designers, developers, copywriters en marketeers in voor een succesvolle webshop.

  De voordelen van Magento

  • Een Magento-webshop betekent eindeloos maatwerk mogelijkheden. Unieke klantaccount-omgevingen of specifieke koppelingen. Precies hoe jij het wilt hebben. 
  • Je kunt meerdere storeviews aanmaken. Heb je bijvoorbeeld een B2B- en B2C-versie van je webshop? Dan manage je die vanuit één Magento-omgeving. Dat scheelt veel tijd en onderhoud.
  • Magento is de ideale oplossing voor e-commerce bedrijven met een omzet vanaf €100k per maand. Het is een schaalbaar CMS en groeit met je bedrijf mee. 

  Vanaf het eerste contact met ons heb je binnen drie tot vier maanden je eigen solide Magento-website. Je bent dan met Whello en Magento klaar voor de groei van jouw bedrijf.

  Je kunt oneindig vrij bedenken wat je wilt met je site, en dan nóg kan Magento – en Whello – meer. Wij beheersen de codes achter Magento tot in de puntjes en finetunen je site dus compleet naar jouw smaak. Kom maar door met die goede ideeën – en wedden dat wij er ook nog een paar hebben?

  • Magento customized checkout proces
  • Magento customized verzendmethode
  • Magento customized bestelnummers
  • Magento aangepaste pricing per categorie

  Magento werkt met PHP en Javascript. Daarmee kan je heel veel, maar die codetalen zijn technisch wel ingewikkeld. Daarom heb je altijd hulp van een developer nodig om je website aan te laten passen. Zelf je content beheren en nieuwe producten plaatsen kan wel heel makkelijk.

  Dat kan. Soms is het wel even een klus, omdat het kan zijn dat je huidige CMS op een andere manier is geschreven dan Magento. Wij programmeren je site dan helemaal opnieuw voor je en maken je meteen beter vindbaar in Google. 

  Hoe we dit aanpakken? Lees onze blog over replatforming.

  Onze developers en designers kennen Magento tot in de details. Maar los van de techniek, biedt Whello bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. Naast developers en webdesigners hebben wij bijvoorbeeld ook copywriters en videoproducers in-house om jouw webshop volledig aan te pakken.

  Design & webshopcreatie,
  Pride Mobility

  Een gebruiksvriendelijke website voor zowel B2B als B2C

  Bekijk de hele case
  Design & development

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute