Waarom WordPress?
#1 CMS in de wereld

Dat jij aan WordPress denkt als basis voor je nieuwe website is niet toevallig. De grootste bedrijven ter wereld maken namelijk gebruik van WordPress. Wist je dat de websites van CNN, Forbes, Samsung en Sony ook met WordPress zijn gebouwd?

Eén van de voordelen van WordPress is de directe toegang tot de content. Met WordPress hoef je geen beroep te doen op een webbouwer om aanpassingen te doen. Je hebt alles zelf in de hand. Daarnaast doen WordPress websites het bijzonder goed in Google.

Naast een WordPress-specialist zet Whello een SEO-specialist in bij de bouw van jouw website. Zo garanderen wij topposities in Google voor je nieuwe website. Vervolgens zorgen we met onze razendsnelle WordPress hosting voor een snelle laadtijd van je website.

Whello Specialist Argo Whello Specialist Argo
Argo Utomo

Challenge us


Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
Wil je direct contact met ons?

Ok nice!
Laat je gegevens achter en we bellen je!


In de ochtendIn de middagIn de avond

Een nieuwe WordPress website laten maken?
Zo wordt ‘ie succesvol

Bij Whello geloven we in co-creatie: we laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. Wie anders begrijpt de nuances van de doelgroep beter? We bedenken samen hoe we de bezoekers overtuigen.

De voordelen van WordPress

  • WordPress websites doen het goed in Google
  • Je kunt zelf gemakkelijk je website beheren en aanpassen naar jouw wensen
  • WordPress valt vaak naadloos te integreren met andere software die je gebruikt, zoals een CRM-systeem

WordPress is open source software. Hierdoor is het eigenlijk zo veilig als je het zelf maakt. Door het gebruik van code van derde partijen te minimaliseren zorgen we dat je website veilig is. Daarnaast bieden we onze klanten doorlopend onderhoud aan de website aan zodat deze ook in de toekomst veilig en snel blijft.

Jazeker! WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Whello geeft je altijd een WordPress workshop zodat jij alle ins en outs van het programma leert kennen. Wij zorgen voor een mooi design aan de voorkant en een strakke code aan de achterkant van je website. Daartussen heb je de vrijheid om zelf de website te beheren en door te ontwikkelen.

Ja, dat kan. Hoe eenvoudig dit is, hangt af van het soort website dat je hebt en welk systeem je momenteel gebruikt. Neem contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken!

Dit is uiteraard afhankelijk van de soort website en het aantal pagina’s die gemaakt moeten worden. Meestal duurt een designtraject zo’n 2 tot 4 weken. Tel er nog eens 4 tot 6 weken bij op voor het ontwikkelen van de site.

Absoluut. WordPress heeft aparte e-commerce software ontwikkeld dat WooCommerce heet. Wij hebben daar talloze goed verkopende webshops mee gebouwd.

Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. Naast webdesigners en WordPress developers hebben wij bijvoorbeeld ook SEO-specialisten, copywriters en videoproducers in-house om jouw website integraal aan te pakken.

Webdesign & webdevelopment
Orthocenter

De uitdaging was om een website te ontwikkelen waar alle locaties van Orthocenter hun eigen plek hebben, maar uiteindelijk de patiënt centraal staat. 

Daarnaast kregen we tijdens de coronacrisis de extra uitdaging om een online omgeving te bouwen voor de eerste consult-afspraken op afstand.

Bekijk de hele case
Pixel perfect design

Onze klanten beoordelen Whello met een:

4.9 / 5

Onze blije klanten aan het woord

The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

Carlies Mol

Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

TradeIt gg

Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

Doug Neuhofer

Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

LEATHER HYPE

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Top Employers Institute

A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

Brenda de Jong - The English Center

It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

Luca Bagnaschino

Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

Leks Betlem