Waarom WordPress?
#1 CMS in de wereld

Dat jij aan WordPress denkt als basis voor je nieuwe website is niet toevallig. De grootste bedrijven ter wereld maken namelijk gebruik van WordPress. Wist je dat de websites van CNN, Forbes, Samsung en Sony ook met WordPress zijn gebouwd?

Eén van de voordelen van WordPress is de directe toegang tot de content. Met WordPress hoef je geen beroep te doen op een webbouwer om aanpassingen te doen. Je hebt alles zelf in de hand. Daarnaast doen WordPress websites het bijzonder goed in Google.

Naast een WordPress-specialist zet Whello een SEO-specialist in bij de bouw van jouw website. Zo garanderen wij topposities in Google voor je nieuwe website. Vervolgens zorgen we met onze razendsnelle WordPress hosting voor een snelle laadtijd van je website.

Whello Specialist Argo Whello Specialist Argo
Argo Utomo

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website
  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Een nieuwe WordPress website laten maken?
  Zo wordt ‘ie succesvol

  Bij Whello geloven we in co-creatie: we laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. Wie anders begrijpt de nuances van de doelgroep beter? We bedenken samen hoe we de bezoekers overtuigen.

  De voordelen van WordPress

  • WordPress websites doen het goed in Google
  • Je kunt zelf gemakkelijk je website beheren en aanpassen naar jouw wensen
  • WordPress valt vaak naadloos te integreren met andere software die je gebruikt, zoals een CRM-systeem

  WordPress is open source software. Hierdoor is het eigenlijk zo veilig als je het zelf maakt. Door het gebruik van code van derde partijen te minimaliseren zorgen we dat je website veilig is. Daarnaast bieden we onze klanten doorlopend onderhoud aan de website aan zodat deze ook in de toekomst veilig en snel blijft.

  Jazeker! WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Whello geeft je altijd een WordPress workshop zodat jij alle ins en outs van het programma leert kennen. Wij zorgen voor een mooi design aan de voorkant en een strakke code aan de achterkant van je website. Daartussen heb je de vrijheid om zelf de website te beheren en door te ontwikkelen.

  Ja, dat kan. Hoe eenvoudig dit is, hangt af van het soort website dat je hebt en welk systeem je momenteel gebruikt. Neem contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken!

  Dit is uiteraard afhankelijk van de soort website en het aantal pagina’s die gemaakt moeten worden. Meestal duurt een designtraject zo’n 2 tot 4 weken. Tel er nog eens 4 tot 6 weken bij op voor het ontwikkelen van de site.

  Absoluut. WordPress heeft aparte e-commerce software ontwikkeld dat WooCommerce heet. Wij hebben daar talloze goed verkopende webshops mee gebouwd.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. Naast webdesigners en WordPress developers hebben wij bijvoorbeeld ook SEO-specialisten, copywriters en videoproducers in-house om jouw website integraal aan te pakken.

  Design & webdevelopment
  Orthocenter

  De uitdaging was om een website te ontwikkelen waar alle locaties van Orthocenter hun eigen plek hebben, maar uiteindelijk de patiënt centraal staat. 

  Daarnaast kregen we tijdens de coronacrisis de extra uitdaging om een online omgeving te bouwen voor de eerste consult-afspraken op afstand.

  Bekijk de hele case
  Pixel perfect design

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute