Linkbuilding uitbesteden in Amsterdam

Whello is een gespecialiseerd linkbuilding bureau in verschillende niches. Met onze strategie hebben we topposities behaald in concurrerende niches zoals automotive, woningverhuur en financiën. Elk bedrijf is anders en heeft dus zijn eigen linkbuilding strategie nodig. Wil je linkbuilding uitbesteden en meer weten over onze bewezen linkbuilding aanpak? Lees hieronder over hoe wij jou bovenaan in Google krijgen!

Waarom linkbuilding uitbesteden aan Whello?

Concurrentie onderzoek

Op basis van een analyse geven we de linkbuilding campagne vorm, met als doel om hoger te ranken dan de concurrenten.

Relevantie

Whello gelooft niet in ‘hoe meer links, hoe beter’. Het is van belang een natuurlijk, gevarieerd en relevant linkprofiel op te bouwen.

Campagne beheer

We maken gebruik van verschillende SEO tools om je rankings bij te houden.

Hoge ROI

Door onze jarenlange ervaring met kwalitatieve linkbuilding, halen we het maximale uit jouw budget.

wat is linkbuilding

Wat is linkbuilding?

Eén van de belangrijkste onderdelen om hoger in de Google zoekresultaten te komen is linkbuilding. Linkbuilding is het genereren van links vanaf andere webpagina’s naar jouw eigen website, met als doel de website populairder te maken. Verwijzingen naar jouw website betekent immers dat je iets te vertellen hebt; dat je relevant bent en een autoriteit bent in jouw vak. Dit klinkt weliswaar eenvoudig, maar het is complexer dan je denkt. Zo moet je zorgen voor een ‘natuurlijk linkprofiel’. Dit houdt in dat het ‘logisch’ is dat er naar jouw website wordt gelinkt. Dit kan je doen door bijvoorbeeld actief te zijn op fora, gastblogs te schrijven op andere websites, en vermeldingen te krijgen op relevante websites. De kunst is creatief te zijn, om andere websites te overtuigen naar jou te linken. Het is een tijdsintensieve activiteit, maar de werkzaamheden worden ruimschoots beloond in Google!

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is tijdrovend – een link van een andere website ontvang je niet zomaar. Daarnaast kan linkbuilding beschouwt worden als precisiewerk. Je moet kennis hebben van de uiteenlopende mogelijkheden die er zijn en een lange adem hebben om kwalitatieve links te krijgen. Niet elke link volstaat. Een kwalitatief waardevolle link moet herkend worden. Linkbuilding is vanwege de regelmatige Google algoritme updates een specialisatie geworden binnen het online marketing discipline. Hiermee is zorgvuldige linkbuilding even noodzakelijk als lastig.

Wij zorgen ervoor dat je maandelijks een overzicht krijgt van alle kwalitatieve links die wij voor je website hebben opgebouwd!

Martijn

Linkbuilding specialist

Zoek je een Linkbuilding bureau in Amsterdam?

Wordt prominent zichtbaar binnen de Google zoekresultatenpagina en trek meer bezoekers op je website. Zorg dat je wordt gezien als een autoriteit binnen jouw niche. Met de jarenlange ervaring met linkbuilding door de specialisten bij Whello, garanderen we binnen no-time kwalitatieve links naar jouw website.

Uiteraard zijn wij Google gecertificeerd en hebben wij regelmatig overleg met Google adviseurs. We nemen met regelmaat deel aan verschillende Google trainingen en zijn daarnaast op bezoek geweest bij het hoofdkantoor in Dublin.

Whello, jouw full-service online marketing bureau in Amsterdam

Onze expertises lopen uiteen van zoekmachine marketing en conversie optimalisatie tot webdesign en app marketing.

De menukaart voor jouw online succes:

Linkbuilding Portfolio

DesignBro
StudyLess
Boekhoud College
Online Advertenteren voor Booking XS
Bring at work
Website Design voor Nationale Auto Lease
Ziggo
Zoekmachine Marketing voor Fi.nl
Online Advertenteren voor Perfect Housing
Bart Lukaszewicz
Koentact
Website Design voor IdeaalCatering
Principle Vastgoed
Footy
PR housing
TradeIt
JUSTIN
Online Advertenteren voor Multifast
Marineschepen.nl
Tuf-Tuf

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello jouw organisatie eerst, voor een linkbuilding strategie op maat. Neem snel contact met ons op.