Linkbuilding uitbesteden aan Whello

Whello is gespecialiseerd in linkbuilding in verschillende niches. Met onze strategie hebben we topposities behaald in concurrerende niches zoals automotive, woningverhuur en financiën. Elk bedrijf is anders en heeft dus zijn eigen linkbuilding strategie nodig. Wil je meer weten over onze bewezen linkbuilding aanpak? Lees hieronder over hoe wij jou bovenaan in Google krijgen!

Waarom linkbuilding uitbesteden aan Whello?

Concurrentieonderzoek

We starten met een concurrentieonderzoek. Op basis hiervan geven we de linkbuilding campagne verder vorm, met als doel om hoger te ranken dan de concurrenten.

Relevantie

Whello gelooft niet in ‘hoe meer links, hoe beter’. Het is van belang een natuurlijk, gevarieerd en relevant linkprofiel op te bouwen.

Campagne beheer

We maken gebruik van verschillende SEO tools om je rankings bij te houden. Daarbij geven wij je een maandelijkse update.

Scherpe prijs

Wij bieden onze linkbuilding werkzaamheden aan tegen scherpe prijzen, die toegespitst zijn op jouw budget!

Wat is linkbuilding?

Eén van de belangrijkste onderdelen om hoger in de Google zoekresultaten te komen is linkbuilding. Een hoge vertoning in Google zorgt voor meer klikken naar je website. Linkbuilding is het genereren van links vanaf andere webpagina’s naar jouw eigen website, met als doel de website populairder te maken. Verwijzingen naar jouw website betekent immers dat je iets te vertellen hebt; dat je relevant bent en een autoriteit bent in jouw vak. Dit klinkt weliswaar eenvoudig, maar het is complexer dan je denkt. Zo moet je zorgen voor een ‘natuurlijk linkprofiel’. Dit houdt in dat het ‘logisch’ is dat er naar jouw website wordt gelinkt. Dit kan je doen door bijvoorbeeld actief te zijn op fora, gastblogs te schrijven op andere websites, en vermeldingen te krijgen op relevante websites. De kunst is creatief te zijn, om andere websites te overtuigen naar jou te linken. Het is een tijdsintensieve activiteit, maar de werkzaamheden worden ruimschoots beloond in Google!

Linkbuilding uitbesteden

Waarom zou je linkbuilding uitbesteden? Linkbuilding is tijdrovend – een link van een andere website ontvang je niet zomaar. Je wilt daarnaast de focus houden op je eigen werkzaamheden in plaats van het arbeidsintensieve linkbuilden. Linkbuilding is precisiewerk. Je moet kennis hebben van de uiteenlopende mogelijkheden die er zijn en een lange adem hebben om kwalitatieve links te krijgen. Niet elke link volstaat. Een kwalitatief waardevolle link moet herkend worden. Linkbuilding is vanwege de regelmatige Google algoritme updates een specialisatie geworden binnen het online marketing discipline. Hiermee is zorgvuldige linkbuilding even noodzakelijk als lastig.

Wij zorgen ervoor dat je maandelijks een overzicht krijgt van alle kwalitatieve links die wij voor je website hebben opgebouwd!

Martijn

Linkbuilding specialist

Zoek je een Linkbuilding specialist in Amsterdam?

Wordt prominent zichtbaar binnen de Google zoekresultatenpagina en trek direct meer bezoekers op je website. Zorg dat je wordt gezien als een autoriteit binnen jouw niche. Besteed je linkbuilding daarom uit aan Whello en wij garanderen kwalitatieve links naar jouw website.

Uiteraard zijn wij Google gecertificeerd en hebben wij regelmatig overleg met Google adviseurs. We nemen met regelmaat deel aan verschillende Google trainingen en zijn daarnaast op bezoek geweest bij het hoofdkantoor in Dublin.

Whello, jouw full-service online marketing bureau in Amsterdam

Onze expertises lopen uiteen van zoekmachine marketing en conversie optimalisatie tot webdesign en app marketing.

De menukaart voor jouw online succes:

Linkbuilding Portfolio

Online Advertenteren voor Arend Auto
Amsterdamexcursies.nl
Tandarts Jordaan
Online Advertenteren voor Booking XS
Online Advertenteren voor Slotenmaker 24-7
Online Advertenteren voor Multifast
Online Advertenteren voor Boekhoud College
Bart Lukaszewicz
Book Your Golf
Online Adverteren voor Principle Vastgoed
Zoekmachine Marketing voor Geldrop Duurzaam
Online Advertenteren voor Rooming
Flowently
BROADSTREET
Vondelpark3
Website Design voor Nationale Auto Lease
Online Advertenteren voor Perfect Housing
Zoekmachine Marketing voor Show Creative Studio
StudyLess
Zoekmachine Marketing voor Fi.nl
Online Adverteren voor Footy
Website Design voor IdeaalCatering

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Hey, ik wil hoger scoren in Google. Je kan me bereiken via email naar of bel me op .

Groeten,

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Hey, ik wil hoger scoren in Google.