SEO advies van Whello

Why! Hello! Whello! Niet voor niets onze slogan. Wanneer jij bij ons komt voor een SEO advies, stellen wij als eerst een ‘waarom’ vraag. ‘Why’ voegt jouw product of dienst waarde toe, ‘why’ moeten ze jouw product hebben, ‘why’ ben jij beter dan de concurrent? Een SEO advies moet je helpen met het bepalen van je doelstellingen. En om de juiste doelstellingen te bepalen moeten we eerst een goede inventarisatie van je bedrijf maken.

Wat houdt het SEO advies van Whello in?

Doelstellingen

Jouw doelstellingen zijn onze doelstellingen.

Strategie en planning

Whello legt uit wat het te bewandelen pad is. We geven aan wat er gedaan moet worden en welke tactieken en tools hierbij komen kijken.

Analyses

Whello voert verschillende analyses uit om tot een volledig SEO advies te komen. Van technische analyses en een zoekwoordenonderzoek tot een concurrentieanalyse.

Verbeterpunten

We geven je een overzicht van de verbeterpunten waarmee jouw website ‘SEO-proof’ kan worden gemaakt.

Met SEO advies meer klanten op je website

Waarom heb je een SEO advies nodig? Uiteraard om meer bezoekers te krijgen op je website. Meer bezoekers zijn natuurlijk altijd prettig, maar er moet wel de juiste gedachte achter zitten. Bij Whello denken we verder. Onze online marketeers doen meer dan alleen het aantrekken bezoekers. We analyseren ook of de juiste bezoekers op jouw website komen, zodat je naast het aantal bezoekers, ook het aantal klanten ziet groeien. Geïnteresseerde bezoekers met een verhoogde kans op conversie. Aan de hand van jouw input (‘why!’) en welke producten of diensten jij aanbiedt, gaan wij op zoek naar de juiste zoekwoorden voor de juiste resultaten. Dit doen we aan de hand van gestructeerde technische analyses, concurrentieanalyses en on-page analyses.

Check je website met onze SEO scan

Wil je snel weten hoe je website ervoor staat? Misschien is je website al een tijdje online en ben je er tevreden over, maar dat hoeft niet te betekenen dat alle mogelijkheden achter de schermen optimaal worden benut. De SEO scan van Whello is een uitgebreide controle van je website: op alle punten die van belang zijn voor zoekmachine optimalisatie wordt de site geanalyseerd. Dit is een geautomatiseerde en uitgebreide check op 150 punten. Voor een persoonlijke toelichting op dit SEO advies neem je contact met ons op: Hello! Whello.

Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Zoek je een SEO advies bureau in Amsterdam?

We bedienen meerdere organisaties, groot en klein, in de regio Amsterdam. Met Whello heb je een SEO specialist om de hoek, en kunnen we desgewenst op locatie de voortgang en resultaten bespreken.

Whello is een SEO bureau met bewezen resultaten. Keer op keer lukt het ons om bedrijven bovenaan te krijgen in Google op de door hun gewenste zoekwoorden. Ben jij de volgende?

Whello, jouw full-service online marketing bureau in Amsterdam

Onze expertises lopen uiteen van zoekmachine marketing en conversie optimalisatie tot webdesign en app marketing.

De menukaart voor jouw online succes:

SEO Advies Portfolio

Tandarts Jordaan
Ziggo
Online Adverteren voor Principle Vastgoed
Website Design voor IdeaalCatering
Online Advertenteren voor Rooming
Flowently
StudyLess
Zoekmachine Marketing voor Fi.nl
Online Advertenteren voor Arend Auto
Online Advertenteren voor Perfect Housing
Zoekmachine Marketing voor Geldrop Duurzaam
Online Advertenteren voor Boekhoud College
Online Advertenteren voor Slotenmaker 24-7
Zoekmachine Marketing voor Show Creative Studio
Website Design voor Nationale Auto Lease
Amsterdamexcursies.nl
Online Adverteren voor Footy
Vondelpark3
Bart Lukaszewicz
Online Advertenteren voor Multifast

Contactformulier

Hey, ik ben geïnteresseerd in