SEO advies Amsterdam

Why! Hello! Whello! Niet voor niets onze slogan. Wanneer jij bij ons komt voor een SEO advies, stellen wij als eerst een ‘waarom’ vraag. ‘Why’ voegt jouw product of dienst waarde toe. ‘Why’ moeten ze jouw product hebben, ‘why’ ben jij beter dan de concurrent? Een SEO advies moet je helpen met het bepalen van je doelstellingen. En om de juiste doelstellingen te bepalen moeten we eerst een goede inventarisatie van je bedrijf maken.

SEO advies - Linkbuilding

Wat houdt het SEO advies van Whello in?

Doelstellingen

Jouw doelstellingen zijn onze doelstellingen. Jij bepaalt op welke zoekwoorden je bovenaan wilt staan. En wij gaan ermee aan de slag.

Strategie en planning

Whello legt uit wat het te bewandelen pad is. We geven aan wat er gedaan moet worden en welke tactieken en tools hierbij komen kijken.

Analyses

Whello voert verschillende analyses uit om tot een volledig SEO advies te komen. Van technische analyses en een zoekwoordenonderzoek tot een concurrentieanalyse.

Verbeterpunten

We geven je een overzicht van de verbeterpunten waarmee jouw website ‘SEO-proof’ kan worden gemaakt. Deze zogenaamde Quick Wins zorgen voor snel resultaat.

SEO advies Amsterdam

Met SEO advies meer klanten op je website

Waarom heb je een SEO advies nodig? Uiteraard om meer bezoekers te krijgen op je website. Meer bezoekers zijn natuurlijk altijd prettig, maar er moet wel de juiste gedachte achter zitten. Bij Whello denken we verder. Onze online marketeers doen meer dan alleen het aantrekken bezoekers. We analyseren ook of de juiste bezoekers op jouw website komen, zodat je naast het aantal bezoekers, ook het aantal klanten ziet groeien. Geïnteresseerde bezoekers met een verhoogde kans op conversie. Aan de hand van jouw input (‘why!’) en welke producten of diensten jij aanbiedt, gaan wij op zoek naar de juiste zoekwoorden voor de juiste resultaten. Dit doen we aan de hand van gestructeerde technische analyses, concurrentieanalyses en on-page analyses.

Laat je website checken met onze SEO scan

Wil je snel weten hoe je website ervoor staat? Wellicht staat je website al een tijdje online en ben je er tevreden over, maar dat hoeft niet te betekenen dat alle mogelijkheden achter de schermen optimaal worden benut. Een gratis SEO scan van Whello is een uitgebreide controle van je website; op alle punten die van belang zijn voor zoekmachine optimalisatie. Vervolgens volgt er een persoonlijke toelichting op dit SEO advies. Laten we aan de slag gaan!

SEO advies
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Zoek je een SEO advies bureau in Amsterdam?

We bedienen meerdere organisaties, groot en klein, in de regio Amsterdam. Met Whello heb je een SEO specialist om de hoek, en kunnen we desgewenst op locatie de voortgang en resultaten bespreken.

Whello is een SEO bureau met bewezen resultaten. Keer op keer lukt het ons om bedrijven bovenaan te krijgen in Google op de door hun gewenste zoekwoorden. Ben jij de volgende?

Whello, jouw full-service online marketing bureau in Amsterdam

Onze expertises lopen uiteen van zoekmachine marketing en conversie optimalisatie tot webdesign en app marketing.

De menukaart voor jouw online succes:

SEO Advies Portfolio

Website Design voor IdeaalCatering
Boekhoud College
Zense Sportswear
Bring at work
NOMI
Vondelpark3
Bart Lukaszewicz
Rooming
Footy
Show Creative Studio
Slotenmaker 24-7
Online Advertenteren voor Multifast
Geldrop Duurzaam
Amsterdamexcursies.nl
JUSTIN
Mie-Lan Kok Estate Agency
Website Design voor Nationale Auto Lease
Fitnessworx
Tuf-Tuf
Tandarts Jordaan

Contactformulier