SEO copywriting Amsterdam: wij hebben het netwerk!

Goede teksten schrijven voor zowel jouw klanten als Google; dat is een vak apart. Jouw klant wil op een bepaalde manier worden aangesproken en zich thuisvoelen op jouw website. Jij als bedrijf wilt natuurlijk dat deze klanten bij jou langskomen – of dat nu op je website of op locatie is. Maar om de bezoeker de weg te laten vinden naar je bedrijf, heb je rekening te houden met Google. Hoe zorg je er nou voor dat de teksten op je website ook door Google gevonden worden? Daarvoor moet je bij Whello zijn!

SEO Copywriting bij Whello

Netwerk

We hebben meer dan 50 tekstschrijvers in ons netwerk. Ook voor jouw website kunnen we de juiste match maken.

Meer klanten

Door goede SEO-teksten op jouw website zorg je voor meer bezoekers en dus ook voor meer klanten.

Creatief

De tekstschrijvers in ons netwerk zijn creatief en zorgen voor unieke teksten, zodat jij opvalt bij jouw doelgroep.

Technische kennis

Onze tekstschrijvers hebben een online marketing achtergrond, waardoor zij rekening houden met alle SEO-richtlijnen die Google stelt.

SEO copywriting advies?

Wij delen onze expertise graag via gericht advies. Met onze support kan je zelf ook SEO-teksten leren schrijven. Daarnaast is het mogelijk dat wij jouw teksten redigeren en dus SEO-proof kunnen maken. Onze SEO copywriting-sessies zijn op maat gemaakte trainingen vol handige tips en richtlijnen, met oog voor jouw doelgroep. Bij een support traject zorgen wij ervoor dat je voldoende kennis opbouwt om zelf SEO copywriting onder de knie te krijgen.

Website teksten laten schrijven door Whello

Vaak hebben ondernemers en managers geen tijd om teksten te schrijven voor de website. Anderzijds mis je wellicht de kunde of inspiratie om tot goede teksten te komen. In een kennismakingsgesprek kun je ons vertellen over jouw bedrijf en doelgroep. Op deze manier kunnen wij jouw verhaal meenemen en goede teksten schrijven. Teksten die overtuigen, aanzetten tot actie en inspireren. Onze tekstschrijvers hebben veel ervaring en weten je doelgroep te bereiken met krachtige content die scoort in zoekmachines.

Anne-Fleur

Text writer

Zoek je een SEO copywriting specialist in Amsterdam?

We bedienen in de regio Amsterdam meerdere organisaties, groot en klein. Met Whello heb je daarmee een ervaren SEO copywriting specialist om de hoek. Desgewenst kunnen we op locatie de verwachtingen, voortgang en resultaten bespreken.

Word prominent zichtbaar in Google en ontvang meer bezoekers op je website. Maak nu een vrijblijvende afspraak met Whello.

Whello, jouw full-service online marketing bureau in Amsterdam

Onze expertises lopen uiteen van zoekmachine marketing en conversie optimalisatie tot webdesign en app marketing.

De menukaart voor jouw online succes:

SEO Copywriting Portfolio

Slotenmaker 24-7
Koentact
Fitnessworx
Zoekmachine Marketing voor Fi.nl
BROADSTREET
Principle Vastgoed
Lock Amsterdam
JUSTIN
Online Advertenteren voor Perfect Housing
Blue Umbrella
Plastic Whale
FVB de Boer
Website Design voor IdeaalCatering
Zense Sportswear
Mie-Lan Kok Estate Agency
Show Creative Studio
Bring at work
Online Advertenteren voor Arend Auto
Mendo
Rooming

Contactformulier