Wat is jullie aanpak?
Employer branding strategie

Goede kandidaten zijn niet direct op zoek naar een baan. Ze zijn wel op zoek naar inspiratie en carrièretips. Daar spelen we op in door eerst te inspireren en vervolgens te verleiden tot een sollicitatie.

 • Persona’s creëren: de behoefte van goede kandidaten analyseren
 • Employer value proposition: hoe speel jij in op deze behoefte?
 • Website optimaliseren: je recruitmentblog en vacatureomgeving verbeteren
 • Recruitment marketing: content en video inzetten op marketingkanalen

We onderzoeken wat jouw kandidaten inspireert en hoe we ze kunnen overtuigen. Welkom bij Whello, jouw nieuwe recruitment-partner.

Whello Specialist Reiner Pointed Right
Reinier Landstra ,

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website
  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Een employer branding traject?
  Zo wordt-ie succesvol

  Bij Whello geloven we in co-creatie. Dat betekent dat we je graag laten participeren in het proces. Want jij weet het beste wat de nuances zijn van je doelgroep. Reken op een intensieve samenwerking met onze recruitment strateeg, webdesigner en recruitment marketeer.

  Samenwerken met Whello betekent:

  • Brainstormen over de kandidaten, usp’s en jouw doelstellingen
  • Sneller resultaat door de inbreng van jouw branchekennis
  • Een vaste projectmanager die de planning bewaakt

  We bepalen eerst samen met jou de employer branding strategie. Waar liggen de carrièrefrustraties van de doelgroep en hoe spelen we daarop in? Hier rolt een strategie uit met concrete actiepunten.

  Een employer branding traject blijft niet beperkt tot slechts een video of recruitment website. Je hebt een copywriter nodig voor je aangepaste tone of voice in de vacatures. En bijvoorbeeld een SEO specialist die ervoor zorgt dat jouw vacatures en blogartikelen hoog scoren in Google.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle marketingdiensten onder één dak. Naast designers en copywriters hebben wij bijvoorbeeld ook marketeers en videoproducers in-house om jouw employer branding volledig aan te pakken.

  We beginnen elk project met een kickoff-sessie, waarbij we jou en je collega’s uitnodigen om te brainstormen. Tijdens onze samenwerking brengen we graag bedrijfsbezoekjes om ons jouw bedrijfscultuur eigen te maken.

  Branding & webdesign
  JUSTIN Recruitment

  De opdracht? Een jongere doelgroep aanspreken door een complete rebranding en marketingaanpak. We hebben dan ook alles uit de kast getrokken om van dit traject een succes te maken.

  Van logo tot nieuwe website en van SEO tot videomarketing. Het resultaat? Een flink sollicitatiepercentage op de site vanuit de juiste doelgroep.

  Bekijk de hele case
  Whello Cases Justin Recruitment Branding & design

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute