Maak indruk op je klanten
Goede content is nog steeds king

Content draait niet alleen om vlijmscherpe teksten schrijven en mooie video’s. Relevante content aanbieden aan de juiste doelgroep op het juiste moment is minstens zo belangrijk. Met een inbound marketing strategie creëer je content per doelgroepsegment.

 • Korte aantrekkelijke filmpjes om de aandacht te trekken,
 • informatieve blogs of whitepapers om je prospects te inspireren,
 • en verleidende websiteteksten om je klanten vervolgens te overtuigen.

Als content marketing bureau bieden wij de volgende content marketing diensten aan

Marlene Rooseman

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

   Challenge us


   Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
   Wil je direct contact met ons?

   Cool,
   Wat is je website? Dan nemen we alvast een kijkje!

   Ok nice!
   Laat je gegevens achter en we bellen je!


   In de ochtendIn de middagIn de avond

   Content marketing?
   Dit kan je verwachten

   Bij Whello geloven we in co-creatie. We laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. Co-creatie is een vorm van samenwerking waarbij alle deelnemers het proces en het resultaat beïnvloeden.

   De voordelen content marketing:

   • Samen met de specialist zet je de contentstrategie en -kalender op
   • Content die overal inzetbaar is, van Instagram en LinkedIn tot blogs voor je site
   • Niet alleen je doelgroep smult van jouw content, Google ook en zo scoor jij hoger

   Wij begrijpen als geen ander dat de keuze reuze is. Geen zorgen, onze specialisten bekijken jouw specifieke situatie goed. Zo bepalen ze waar de meeste winst te behalen valt. Op deze manier realiseren we zo snel mogelijk groei.

   Wij doen altijd ons best om jouw bedrijf en doelgroep zo goed mogelijk te kennen. Alleen zo kunnen we de beste content maken en verspreiden. Zelfs als jij de enige bent die echt alles 100% weet, hebben wij de werkprocessen om te zorgen dat met co-creatie de beste content tot stand komt.

   Contact hebben wij graag en wanneer het nodig is. Maar wat jij minimaal van ons kan verwachten, is wekelijks contact en maandelijks een uitgebreide call over resultaten en actiepunten.

   Zonder duidelijke doelen in onze samenwerking kunnen onze specialisten hun werk niet op hun allerbest uitvoeren. We starten altijd met een nulmeting: Hoeveel organische bezoekers scoor je nu? Hoeveel social media en nieuwsbrief volgers heb je? Vervolgens zetten we samen kwartaal- en jaardoelen neer.

   Webdesign & webdevelopment
   Orthocenter

   De uitdaging was om een website te ontwikkelen waar alle locaties van Orthocenter hun eigen plek hebben, maar uiteindelijk de patiënt centraal staat. 

   Daarnaast kregen we tijdens de coronacrisis de extra uitdaging om een online omgeving te bouwen voor de eerste consult-afspraken op afstand.

   Bekijk de hele case
   Pixel perfect design

   Onze klanten beoordelen Whello met een:

   4.8 / 5

   Onze blije klanten aan het woord

   Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

   Daniel - Keesing Technologies

   Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

   Ruud Weekers - Arend Auto

   Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

   Robin - Antenna Groep

   Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

   Koen Gijzel - Koentact

   Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

   Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

   Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

   Sander Kok - Vicky

   Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

   Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

   Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

   Mirco Pruyser - BP College

   Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

   Maaike - Tandarts Jordaan

   Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

   Daniela Fantaziu - Top Employers Institute