Trek de juiste klanten aan
met een content strategie

Content draait niet alleen om vlijmscherpe teksten schrijven en mooie video’s. Relevante content aanbieden aan de juiste doelgroep op het juiste moment is minstens zo belangrijk. Met een contentmarketing strategie creëer je content per doelgroepsegment.

 • Aantrekkelijke videocontent en social posts om de aandacht te trekken
 • Informatieve blogs of whitepapers om je prospects te inspireren
 • Verleidende websiteteksten om je prospects te activeren.

Vorm een team
met Whello

Niks motiverender dan opdrachtgevers laten groeien door creatieve content. Vorm een team met onze copywriters, designers en videomakers om je doelgroep te overtuigen.

 • Content strategie & content kalender
 • Videoproducties
 • Social & influencer marketing
 • Copywriting
Dieuwertje Rijlaarsdam ,


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Als content marketing bureau helpen wij mooie merken met de volgende diensten

  Content marketing?
  Dit kan je verwachten

  Als full service bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. Hoe dat team eruit ziet, hangt af van de groeifase waarin je zit. We zetten de content marketeers in die je op dat moment nodig hebt.

  Team vormen met Whello

  • Samen met onze merkstrateeg zet je de contentstrategie en -kalender op
  • Content die overal inzetbaar is, van Instagram en LinkedIn tot blogs voor je site
  • Niet alleen je doelgroep smult van jouw content, Google ook en zo scoor jij hoger

  Wij begrijpen als geen ander dat de keuze reuze is. Geen zorgen, onze specialisten creëren samen met jou een content marketing strategie. We maken personas van jouw doelgroep en voeren een content gap analyse uit (onderzoeken waar de doelgroep online naar zoekt, zodat jij daarop kan inspelen met content). Zo bepalen we uit welke content de meeste winst valt te behalen. Op deze manier realiseren we zo snel mogelijk groei.

  Wij doen altijd ons best om jouw bedrijf en doelgroep zo goed mogelijk te kennen. Alleen zo kunnen we de beste content maken en verspreiden. Zelfs als jij de enige bent die echt alles 100% weet, hebben wij de werkprocessen om te zorgen dat met co-creatie de beste content tot stand komt.

  Zonder duidelijke doelen in onze samenwerking kunnen onze specialisten hun werk niet op hun allerbest uitvoeren. We starten altijd met een nulmeting: Hoeveel organische bezoekers scoor je nu? Hoeveel social media en nieuwsbrief volgers heb je? Vervolgens zetten we samen kwartaal- en jaardoelen neer.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen. Onze copywriter komt bijvoorbeeld tot een beter presterende tekst door de samenwerking met onze SEO’er. Onze e-mail marketing presteert beter omdat we ook designers in huis hebben.

  Bekijk hier welke specialisten we allemaal in huis hebben.

  Full service marketing
  NaVijfen

  Samen met NaVijfen hebben we een nieuw concept voor borrelen en catering ontwikkeld.
  Door een full service marketing aanpak hebben we de verkoop in drie maanden tijd laten stijgen van 50 naar 1600 pakketten!

  Bekijk de hele case
  Full service marketing

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute