Maak indruk op je klanten
Goede content is nog steeds king

Content draait niet alleen om vlijmscherpe teksten schrijven en mooie video’s. Relevante content aanbieden aan de juiste doelgroep op het juiste moment is minstens zo belangrijk. Met een inbound marketing strategie creëer je content per doelgroepsegment.

 • Korte aantrekkelijke filmpjes om de aandacht te trekken,
 • informatieve blogs of whitepapers om je prospects te inspireren,
 • en verleidende websiteteksten om je klanten vervolgens te overtuigen.

Als content marketing bureau bieden wij de volgende content marketing diensten aan

Dieuwertje Rijlaarsdam ,

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website
  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Content marketing?
  Dit kan je verwachten

  Bij Whello geloven we in co-creatie. We laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. Co-creatie is een vorm van samenwerking waarbij alle deelnemers het proces en het resultaat beïnvloeden.

  De voordelen content marketing:

  • Samen met de specialist zet je de contentstrategie en -kalender op
  • Content die overal inzetbaar is, van Instagram en LinkedIn tot blogs voor je site
  • Niet alleen je doelgroep smult van jouw content, Google ook en zo scoor jij hoger

  Wij begrijpen als geen ander dat de keuze reuze is. Geen zorgen, onze specialisten creëren samen met jou een content marketing strategie. We maken personas van jouw doelgroep en voeren een content gap analyse uit (onderzoeken waar de doelgroep online naar zoekt, zodat jij daarop kan inspelen met content). Zo bepalen we uit welke content de meeste winst valt te behalen. Op deze manier realiseren we zo snel mogelijk groei.

  Wij doen altijd ons best om jouw bedrijf en doelgroep zo goed mogelijk te kennen. Alleen zo kunnen we de beste content maken en verspreiden. Zelfs als jij de enige bent die echt alles 100% weet, hebben wij de werkprocessen om te zorgen dat met co-creatie de beste content tot stand komt.

  Contact hebben wij graag en wanneer het nodig is. Maar wat jij minimaal van ons kan verwachten, is wekelijks contact en maandelijks een uitgebreide call over resultaten en actiepunten.

  Zonder duidelijke doelen in onze samenwerking kunnen onze specialisten hun werk niet op hun allerbest uitvoeren. We starten altijd met een nulmeting: Hoeveel organische bezoekers scoor je nu? Hoeveel social media en nieuwsbrief volgers heb je? Vervolgens zetten we samen kwartaal- en jaardoelen neer.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen. Onze copywriter komt bijvoorbeeld tot een beter presterende tekst door de samenwerking met onze SEO’er. Onze e-mail marketing presteert beter omdat we ook designers in huis hebben.

  Bekijk hier welke specialisten we allemaal in huis hebben.

  SEO-optimalisatie voor
  MAANDAG

  Maandag detacheert professionals in de publieke sector: het onderwijs, de zorg, de overheid en in bedrijfsvoering. Op de website kwamen veel bezoekers binnen via branded verkeer. Dit zijn bezoekers die via Google gericht op zoek zijn naar vacatures bij Maandag. Mensen die in het algemeen zoeken naar vacatures in de publieke sector, bleven achter. Zonde, daar viel dus nog veel winst te behalen.

  Bekijk de hele case
  Organisch verkeer +28%

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute