Succesvolle emailcampagne

Elke nieuwe klant, lead of prospect heeft je tijd en moeite gekost. En dat alles om vervolgens niets meer van je te laten horen? Daarom gaan we aan de slag om je database te blijven triggeren met relevante content op het juiste moment en zo gepersonaliseerd mogelijk. Het liefst doe je dit óók nog eens automatisch.

Alleen zo zorg jij ervoor dat leads veranderen in loyale ambassadeurs van je merk. Hoe ver ben jij met e-mailmarketing en hoe relevant is je content voor je doelgroep?

Dieuwertje Rijlaarsdam ,


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Team vormen met Whello

  Als full service marketing bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. We zetten de marketeers in die je nodig hebt voor een succesvolle e-mail marketingcampagne. Je krijgt een multidisciplinair team met een copywriter, designer en automation specialist.

  De voordelen van e-mailmarketing bij Whello.

  • Kennis van nieuwsbrieven en abandoned-cart mails tot e-mail automation flows
  • Alle specialisten in-house, van de woordentovenaar en designer tot aan de techneut
  • We optimaliseren je e-mailmarketing op basis van data, zoals click-open rates en conversiepercentages

  Bij Whello hebben wij altijd de juiste specialisten voor je klaarstaan. In het begin van onze samenwerking kijken we samen naar welke werkzaamheden je zelf, of met je team, kunt uitvoeren en welke wij uitvoeren. Wij hebben copywriters, designers en developers in huis om jouw email strategie uit te voeren. Met deze ideale vorm van co-creatie komen we tot de sterkste content met het best mogelijke resultaat.

  Met onze ervaring helpen wij je om een zo efficiënt mogelijk proces voor je e-mailmarketing in te richten. We werken met een contentkalender en automatiseren zoveel mogelijk e-mails. Zo neemt e-mailmarketing slechts beperkte tijd in beslag. We richten ons vervolgens op het optimaliseren van de email flows.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen.

  Onze webbouwer komt bijvoorbeeld tot een beter presterende website door de samenwerking met onze SEO’er en CRO-specialist. En we halen meer uit campagnes omdat ook onze copywriters en designers betrokken zijn.

  Bekijk hier welke specialisten we allemaal in huis hebben.

  In de strategiefase leggen we de doelstellingen vast, zoals de click-open rates en het aantal conversies. Zo komen we er snel achter welke email campagnes bijdragen aan het succes en welke niet winstgevend zijn.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute