Klanten winnen met marketing automation

Je wint de harten van je klanten door ze te inspireren en te overtuigen. Samen creëren we waardevolle content voor je leads in per klantreis fase. We hebben copywriters en designers in-house om deze content te creëren en vorm te geven. 

Van geautomatiseerde mails en WhatsApp berichten tot aan triggers voor je sales team. Onze automation specialisten helpen bedrijven aan een hogere ‘lead naar deal ratio’.

We helpen bij de selectie van de juiste tools zoals Hubspot of ActiveCampaign, begeleiden de implementatie en optimaliseren de marketingfunnels naar succes. 


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Marketing automation succesvol maken?

  Als full service bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. Naast marketing automation specialisten, hebben we ook copywriters, designers en developers in huis. Samen met onze marketing automation strateeg bepalen jullie welke marketeers je op dat moment nodig hebt.

  Voordelen van marketing automation bij Whello

  • Profiteer van onze marketing automation ervaringen bij andere bedrijven
  • Je merk groeit duurzaam zonder dat je steeds opnieuw moet investeren in campagnes
  • Je spart regelmatig met een vaste marketing automation specialist over je strategie en resultaten

  Iemand die pas net kennismaakt met je product of dienst verzamelt nog informatie. Diegene moet nog overtuigd worden met relevante informatie. Een lead met koopintentie is op zoek naar specifieke informatie, zoals prijzen, terugverdientijd en voorbeelden (cases).

  Met marketing automation zorg je dat je lead precies op het juiste moment die ene e-mail, dat WhatsApp berichtje of die landingspagina te zien krijgt. 

  Alles begint bij een doelgroepstrategie. Ook wel de ‘customer journey’ genoemd. Hoe segmenteren we de doelgroep in groepen? En hoe gaan we deze groepen overtuigen met content?

  We adviseren je over welke tools voor jou de beste oplossing zijn. Wij zijn bijvoorbeeld een officiële Hubspot Partner, maar hebben ook ervaring met tools als Marketo, Pipedrive en Mailchimp.

  Whello is onder andere partner van Hubspot, ActiveCampaign, Mailchimp en Moosend. Daarnaast hebben onze marketing automation specialisten ervaring met verschillende andere tools en het opzetten van campagnes hierin. Afhankelijk van je wensen en budget, adviseren we welke tool het beste bij je past.

  We stellen samen een groeiplan op met heldere doelstellingen. Onze specialisten maken alles meetbaar en optimaliseren jouw marketing funnels op dagelijkse basis. We voeren veel a/b-testen uit en op basis van die resultaten rapporteren we welke content het beste werkt voor jouw doelgroep.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. Naast marketing automation specialisten hebben wij bijvoorbeeld ook copywriters en designers in-house om je content aantrekkelijker te maken voor je doelgroep.

  x4 jaaromzet voor SaaS scaleup
  MobieTrain

  MobieTrain is een microlearning app om je werknemers snel en eenvoudig te trainen. Whello heeft dit ambitieuze SaaS bedrijf geholpen met een internationale marketing strategie.

  Bekijk de hele case
  Campagnes & Automation

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute