Webdesign & content marketing voor NGO’s

Een overzichtelijke website als basis van je storytelling en al je activiteiten. Je website is je visitekaartje die de missie overbrengt en de bezoeker overtuigd. Deel je ambities, je resultaten en breng je ervaringen in beeld om zo vertrouwen te creëren bij je doelgroep.

Benieuwd naar de beste website & content strategie voor jouw non-profit organisatie? Profiteer van onze expertise en plan een videocall in met één van onze specialisten.

Donateurs werven met campagnes

Donateurs, vrijwilligers en stakeholders werven doe je via een campagne. Via social media, Youtube en Google advertenties delen we jouw idealen en boren we zo een nieuwe doelgroep aan. Jij kent de verhalen. Onze creatieven en marketeers zetten deze verhalen om in campagnes.

 • We zetten onze designers en copywriters in om aantrekkelijke campagnebeeld te produceren
 • Onze campagne specialisten zetten vervolgens datagedreven campagnes op
 • We targeten specifiek je doelgroepsegmenten met relevante content. Zo halen we meer rendement uit je budget
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Non-profit marketing campagne?
  Zo wordt het een succes

  Bij Whello betrekken we je volop in het online marketingproces. We vormen samen letterlijk een team. Want zonder jouw insights en expertise kunnen we geen succes behalen.

  Team vormen met Whello

  • Beter resultaat door de inbreng van jouw branche kennis.
  • Implementatie gaat sneller omdat iedereen betrokken is.
  • Wij nemen onze ervaringen met andere succesvolle NGO’s mee.

  Wij bieden alle online marketing diensten aan onder één dak. We zijn een one-stop shop voor talloze NGO’s zoals War Child en Women Win.

  Video content nodig voor een nieuwe wervingscampagne? Je huisstijl veranderen? Snel een persbericht eruit sturen? Bij Whello heb je een compleet team tot je beschikking.

  Je verwacht initiatief en regie van je marketingpartner. Dat begrijpen wij als geen ander. Werken in vaste routines is dan ook de basis van onze werkwijze.

  Reken op wekelijkse updates, maandelijkse rapportagemeetings en elk kwartaal een evaluatie in de vorm van een strategiesessie. Hierdoor blijft iedereen up-to-date en wordt er op tijd bijgestuurd.

  Samen stellen we een strategie op. In deze online marketing strategie staan doelstellingen waar we aan gaan werken. Door middel van een maandelijks rapportage moment evalueren we of we op schema lopen of moeten bijsturen. Onze online marketing voor Non-profit organisaties is hierdoor een gegarandeerd succes.

  Wij geloven erin dat je eerst de basis (merkverhaal & website) goed moeten hebben staan, voordat je aan de slag gaat met wervingscampagnes.

  Onze marketing succesformule:

  1. Onderscheidend merkverhaal neerzetten met sterke content
  2. Overtuigende website bouwen
  3. Succesvolle campagnes opzetten

  We hebben data-specialisten in huis die vervolgens alle acties meetbaar maken. We optimaliseren de campagnes volop en delen de learnings met je. Tijdens de strategiesessies bespreken we alle data-inzichten. Zo nemen we samen steeds de juiste keuzes op weg naar succesvolle wervingscampagnes.

  Visual & UX design
  Fairfood

  Conversiegericht UI & UX design voor een eerlijkere voedselketen

  Bekijk de hele case
  Pixel perfect design

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute