Webdesign & content marketing voor NGO’s

Een overzichtelijke website als basis van je storytelling en al je activiteiten. Je website is je visitekaartje die de missie overbrengt en de bezoeker overtuigd. Deel je ambities, je resultaten en breng je ervaringen in beeld om zo vertrouwen te creëren bij je doelgroep.

Benieuwd naar de beste website & content strategie voor jouw non-profit organisatie? Profiteer van onze expertise en plan een videocall in met één van onze specialisten.

Donateurs en stakeholders werven met campagnes

Donateurs, vrijwilligers en stakeholders werven doe je via social media! Social media is hét medium om jouw idealen te delen en zo een nieuwe doelgroep aan te boren.

Jij kent de verhalen. Onze designers en copywriters zetten deze verhalen om in Facebook ads, Instagram story ads of Snapchat ads. Vervolgens bereiken onze campagne specialisten de juiste doelgroep, op het juiste moment met het juiste bericht.

Serge de Sousa

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website
  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Een non-profit marketing campagne?
  Zo wordt het een succes

  Bij Whello staan we voor co-creatie; wij zijn de expert op ons gebied en jij op jouw gebied. We laten je graag participeren in het online marketingproces. Want zonder jouw insights en expertise kunnen we geen groei behalen.

  De voordelen van co-creatie met Whello:

  • Het resultaat is van hogere kwaliteit door de inbreng van jouw branche kennis.
  • Implementatie gaat sneller omdat iedereen betrokken is.
  • Wij nemen onze ervaringen met andere succesvolle NGO’s mee.

  Bij Whello bieden we alle online marketing diensten aan onder één dak. Video content nodig om een nieuwe partner voor te stellen aan je klantenbestand? Je huisstijl veranderen? Snel een persbericht eruit sturen én gegarandeerd laten plaatsen. Whello ondersteunt je hierbij in al je marketing activiteiten.

  Je team wordt door ons uitgenodigd voor een kick-off sessie. Tijdens deze online marketing sessie stellen we het team van specialisten aan je voor. We presenteren onze eerste conclusies over de online omgeving van je bedrijf.

  SEO, SEA, Design, Development, Social Media, Copy, Video, PR; wat je ook afneemt bij ons, iedere specialist is op de hoogte van jouw NGO én de unique selling points die bij jouw organisatie horen.

  Samen stellen we een strategie op. In deze online marketing strategie staan doelstellingen waar we aan gaan werken. Door middel van een maandelijks rapportage moment evalueren we of we op schema lopen of moeten bijsturen. Onze online marketing voor Non-profit organisaties is hierdoor een gegarandeerd succes.

  Visual & UX design
  Fairfood

  Conversiegericht UI & UX design voor een eerlijkere voedselketen

  Bekijk de hele case
  Pixel perfect design

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute