Wervingsstrategie in het onderwijs

Gericht werven van nieuwe studenten of cursisten? Onze specialisten maken gebruik van de onderstaande kanalen voor jouw online marketing strategie:

 • Google Ads campagnes: Bereik direct je verschillende doelgroepen door te adverteren op specifieke zoekwoorden.
 • Zoekmachine marketing: Wij zorgen ervoor dat je ook in de organische resultaten van Google gevonden wordt.
 • Social media ads: Studenten zijn eenvoudig te bereiken via kanalen als Instagram en Snapchat.

Webdesign & content marketing

We overtuigen de doelgroep op de volgende kanalen:

 • Onderwijs website: Onze websites zijn Google vriendelijk, met uitnodigende call-to-actions, zodat jij meer aanmeldingen mag verwachten.
 • Copywriting: Onze copywriters schrijven in de juiste tone-of-voice en SEO vriendelijk.
 • Email marketing: Wij zorgen voor een modern nieuwsbrief design, en geautomatiseerde emails.
 • Videomarketing: Overtuig je doelgroep door interessante video’s over jouw onderwijsinstelling.
Mitch Lemans

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Een onderwijs marketing campagne?
  Zo wordt ‘ie succesvol

  Bij Whello geloven we in co-creatie; we laten je graag participeren in het online marketing proces. Want zonder jouw expertise over de onderwijs wereld kunnen wij geen online succes behalen.

  De voordelen van co-creatie bij onderwijs marketing:

  • Het resultaat is van hogere kwaliteit door de inbreng van jouw branche kennis.
  • De snelheid van implementatie is vaak groter wanneer iedereen betrokken wordt
  • Efficiëntie: Foute aannames worden voorkomen doordat jij al in een vroeg stadium wordt betrokken.

  De ‘student journey’ is de basis van onze marketing strategie. Een student of cursist oriënteert zich namelijk soms maandenlang online, voordat hij of zij zich inschrijft. Met onze campagnes zorgen we ervoor dat we tijdens deze ‘touchpoints’ steeds de student triggeren. Met whitepapers, videos, social posts en een goede vindbaarheid in Google, zorgen we voor een sterke online zichtbaarheid van jouw organisatie.

  Bij Whello bieden we alle online marketing diensten aan onder één dak. Naast marketeers hebben wij bijvoorbeeld ook copywriters en videoproducers in-house. Video content nodig voor een open dag? Snel een persbericht eruit sturen én gegarandeerd laten plaatsen. Whello ondersteunt je hierbij in al je onderwijs marketing activiteiten.

  Iedere klant begint bij Whello met een kick-off sessie. In deze sessie vertel jij meer over jouw onderwijsinstelling en stelt het Whello team zich aan je voor. Tijdens het brainstormen bedenken we samen je marketing strategie voor de komende maanden. Na de kick-off meeting, vinden we het belangrijk dat we jouw organisatie fysiek bezoeken om de sfeer te proeven en om ons echt in te graven.

  Samen stellen we een online marketing strategie op. Hierin vermelden we onder andere groei doelstellingen, zoals bijvoorbeeld de maximale kosten per inschrijving of het percentage groei dat we gaan bereiken. Hierdoor kunnen we maandelijks evalueren welke onderwijs campagnes bijdragen aan de strategie. Ook kunnen we hierdoor gericht bijsturen op verschillende vlakken.

  Social Advertising
  Hogeschool van Amsterdam

  Professionals en ondernemers weer in de schoolbanken trekken. Dat lukte via een pakkende social campagne!

  Bekijk de hele case
  Volle klaslokalen!

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute