Recruitment marketing campagnes

We bereiken actieve baanzoekers én latente kandidaten op de volgende kanalen.

 • Social media campagnes. Recruitment video’s en storytelling op social media is dé manier om latente kandidaten te vinden.
 • Google Ads campagnes. Bereik direct kandidaten met gerichte Google-advertenties.
 • Zoekmachinemarketing (SEO). Wij zorgen ervoor dat je vacatures ook in de organische resultaten van Google staan.
 • Growth hacking (experimenten). Een webinar organiseren, marketing automation of een test op TikTok. Onze growth marketeer experimenteert met bewezen recruitment hacks.

Webdesign & contentmarketing

We overtuigen kandidaten op de volgende kanalen.

 • Recruitmentwebsite. Een Google-vriendelijke website met koppelingen naar jobsites.
 • Copywriting. We zijn bedreven in het schrijven van verleidelijke vacatureteksten.
 • E-mailmarketing. Haal meer uit je database. Met e-mail automation zorgen we voor een werkende candidate journey.
 • Employer branding-video’s. Met een video ben je in staat om het juiste gevoel over te brengen bij je doelgroep.

Bij het bedenken van de marketingacties gaan we uit van de candidate journey-strategie. We brengen in kaart op welke kanalen jouw doelgroep de zoektocht begint, hoe ze zich oriënteren en wanneer ze overgaan tot actie. Vervolgens zorgen we ervoor dat jij op alle belangrijke momenten zichtbaar bent. Van een geoptimaliseerde website met verleidelijke sollicitatieformulieren tot LinkedIn- en Google Ads-campagnes.

Whello biedt bedrijven de voordelen van alle onlinemarketingdiensten onder één dak. Naast marketeers hebben wij bijvoorbeeld ook developers en videoproducers in-house om jouw marketing volledig aan te pakken.

In de strategie leggen we de doelstellingen vast, zoals de maximale kosten per sollicitatie. Zo komen we er snel achter welke campagnes niet winstgevend zijn en welke wel bijdragen aan het succes.

We beginnen elk project met een kickoff-sessie, waarbij we jou en je collega’s uitnodigen om te brainstormen. Tijdens onze samenwerking brengen we graag bedrijfsbezoekjes om ons jouw bedrijfscultuur eigen te maken.

Een recruitmentcampagne?
Zo wordt-ie succesvol

Als je op zoek bent naar een traditioneel onlinemarketingbureau, dan ben je op de verkeerde plek. Wij geloven namelijk niet in je marketing uitbesteden zonder omkijken. Wij weten uit ervaring dat je alleen succes boekt als je co-creëert met ons.

De voordelen van co-creatie:

 • Sneller resultaat doordat jij je branchekennis inbrengt
 • Efficiëntie: we voorkomen foute aannames
 • We verdelen de marketingacties en houden je betrokken

Branding & webdesign
JUSTIN Recruitment

De opdracht? Een jongere doelgroep aanspreken door een complete rebranding en marketingaanpak. We hebben dan ook alles uit de kast getrokken om van dit traject een succes te maken.

Van logo tot nieuwe website en van SEO tot videomarketing. Het resultaat? Een flink sollicitatiepercentage op de site vanuit de juiste doelgroep.

Bekijk de hele case
Whello Cases Justin Recruitment Branding & design

Onze klanten beoordelen Whello met een:

4.8 / 5

Mooie merken aan het woord

Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

Daniel - Keesing Technologies

Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

Ruud Weekers - Arend Auto

Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

Robin - Antenna Groep

Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

Koen Gijzel - Koentact

Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

Sander Kok - Vicky

Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

Mirco Pruyser - BP College

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Daniela Fantaziu - Top Employers Institute