Vindbare video’s

Je doelgroep zoekt steeds vaker binnen YouTube naar een oplossing. Met video inspireer je de doelgroep op een andere manier. Hiervoor moeten je video’s wel vindbaar zijn. 

 • Starten met een zoekwoorden onderzoek.
 • Dit vertalen we naar een advies om je huidige video’s te optimaliseren op titels, beschrijvingen en tags.
 • Een contentkalender vol met nieuwe video ideeën die aansluiten bij je zoekende doelgroep.
 • Tijdens een maandelijks traject gaan we samen aan de slag met nieuwe videocontent. 

YouTube SEO met Whello

Met een multi-disciplinair team werken we aan de vindbaarheid van je videocontent. Naast SEO experts, zetten we verschillende specialisten in die samenwerken aan je YouTube rankings.

 • SEO specialist: weet alles van YouTube SEO
 • Creative copywriter: bedenkt de videoscripts
 • Videoproducer: produceert de video’s
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesSterke content creatieWebsite optimalisatieSEO scan


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Samenwerken met Whello

  Als full service marketing bureau pakken we YouTube SEO aan met verschillende specialisten. Wij zorgen samen met jou voor een SEO-videostrategie. Met ons video label SKIPP hebben we vervolgens de content makers in huis om alles te produceren.

  Succesvolle YouTube SEO

  • Zoekwoordenonderzoek gericht op je doelgroep
  • Bestaande video’s optimaliseren en SEO-proof maken
  • Datagedreven contentplanning voor de creatie van video’s 
  • Videoproductie binnen jouw budget

  Hoewel je het niet in eerste instantie bedenkt, is YouTube na Google de grootste zoekmachine. Zonder YouTube SEO optimization zoeken kijkers naar een speld in de videohooiberg om jou te vinden.

  Lees meer over hoe YouTube SEO werkt in onze blog.

  Je potentiële klanten zien graag relevante video’s waarin je nog meer informatie aanbiedt. Met meer dan 2 miljard maandelijkse bezoekers op het platform, is de potentie van je bereik erg groot. Door de juiste CTA’s erin te verwerken, leid je je kijkers weer naar je website en zorg je voor hogere conversie.

  Naast het platform van YouTube zelf, kunnen de video’s ook worden geplaatst op landingspagina’s en blogs. Hierdoor scoort deze content ook hoger binnen Google. 

  In de SEO-strategie leggen we de organische doelstellingen, het aantal organische bezoekers en conversies vast. We maken alles meetbaar en gebruiken geavanceerde SEO-tools, zoals Semrush, voor meer data-inzichten. We sturen niet alleen op top 10-posities in Google, maar werken ook aan je conversiepercentage op de website.

  In onze SEO-strategie voor YouTube sturen we op het aantal weergaven, betrokkenheid en interacties met de video’s. We kijken ook naar de prestaties van de landingspagina’s waar de video’s actief op zijn. Je ontvangt een maandelijkse rapportage en evaluatiemoment vol met nieuwe inzichten.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle marketingdiensten onder één dak. Naast SEO-specialisten hebben wij bijvoorbeeld ook copywriters, designers en conversie specialisten in-house om jouw SEO-project succesvol te maken.

  Scoren met een social strategie
  voor Jumbo Hockey

  Jumbo is natuurlijk een bekende naam. Jumbo Hockey daarentegen kon wel wat naamsbekendheid gebruiken. Iedere twee maanden lanceerden we daarom een campagne met een ander thema.

  Tijdens het indoorseizoen liepen we binnen met warme winterbeelden. Tijdens het outdoorseizoen gingen we ons helemaal te buiten aan matchende lentecampagnes. Ons videolabel Skipp maakte de inspirerende video’s.

  Bekijk de hele case
  Succesvolle video campagne

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute