B2B marketing Whello

Resultaatgericht

Wij begrijpen de druk om meetbare resultaten te leveren in een competitieve markt. Daarom combineren we creatieve content ideeën met datagedreven campagnes. Niks motiverender dan sportmerken laten groeien door creativiteit en data. Een aantal voorbeelden?

 • Met bekende hockey helden videocontent opnemen en inzetten in Meta, Youtube en Google campagnes.
 • Met influencer content en UGC filmpjes bereik en resultaat behalen voor een sport-bh webshop.
 • Met een lead campagne op LinkedIn en een automation funnel tickets verkopen voor een sportbeurs.

Waarom Whello?

Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. Met een compleet team van specialisten in Amsterdam brengen we jouw sportmarketing naar een hoger niveau. Dit team omvat onder andere:

 • Marketingstrateeg voor het ontdekken van je marketingkansen
 • Designer voor het creëren van aantrekkelijke merkgerichte content
 • Copywriter voor het schrijven van overtuigende teksten
 • Videoproducer voor het vertalen van alle ideeën naar video’s
 • Campagnespecialist om al dit moois samen te brengen in een datagedreven campagne
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Samenwerken met Whello

  Als sportmarketing bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. Hoe dat team eruit ziet, hangt af van de groeifase waarin je zit. We zetten de marketeers in die je op dat moment nodig hebt.

  Een team vormen met Whello

  • Je krijgt je eigen marketingstrateeg
  • Samen bepalen jullie welke specialisten je nodig hebt
  • Met een flexibel team spelen we sneller in op marketingkansen

  Jouw toekomstige klanten moeten eerst overtuigd worden. Met een funnel-strategie inspireren en overtuigen we je doelgroep. Deze denkbeeldige trechters leren ons de weg die ze volgen in de klantreis.

  We creëren bijvoorbeeld een aparte landingspagina specifiek voor 65-plussers, met relevante content en advertenties.

  In de regel geldt: Hoe beter we je doelgroep identificeren, hoe sneller we kunnen sturen in de juiste richting met relevante content en aanbiedingen.

  In de strategie leggen we de doelstellingen vast, zoals de maximale kosten per conversie.

  Zo komen we er vervolgens snel achter welke experimenten (via a/b testing) niet winstgevend zijn en welke wel bijdragen aan het succes.

  Welke content slaat aan bij de doelgroep? Welke targeting presteert het beste? En uit welke kanalen halen we het meeste rendement?

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen.

  Onze webbouwer komt bijvoorbeeld tot een beter presterende website door de samenwerking met onze SEO’er en CRO-specialist. En we halen meer uit campagnes omdat ook onze copywriters en designers betrokken zijn.

  Bekijk hier welke specialisten we in huis hebben.

  Je verwacht initiatief en regie van je marketingpartner. Dat begrijpen wij als geen ander. Werken in vaste routines is dan ook de basis van onze werkwijze.

  Reken op wekelijkse updates, maandelijkse rapportagemeetings en elk kwartaal een evaluatie in de vorm van een strategiesessie. Hierdoor blijft iedereen up-to-date en wordt er op tijd bijgestuurd.

  Scoren met een social strategie
  voor Jumbo Hockey

  Jumbo is natuurlijk een bekende naam. Jumbo Hockey daarentegen kon wel wat naamsbekendheid gebruiken. Iedere twee maanden lanceerden we daarom een campagne met een ander thema.

  Tijdens het indoorseizoen liepen we binnen met warme winterbeelden. Tijdens het outdoorseizoen gingen we ons helemaal te buiten aan matchende lentecampagnes. Ons videolabel Skipp maakte de inspirerende video’s.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute