Merkverhaal, content & webdesign

Met een onderscheidend merkverhaal vol inspirerende verhalen, aantrekkelijke website en boeiende blogposts zet je je zorgmerk op de kaart.

 • Positionering. Onze merkstrateeg vertaalt jouw onderscheidend vermogen naar een scherpe propositie.
 • Copywriting. Ons team heeft ervaring met de delicate tone of voice in de zorg.
 • Videomarketing. Recruitmentvideo’s of promovideo’s maken het verschil in een campagne.
 • Zorgwebsite. Alle content komt samen in een heldere website met een vriendelijke uitstraling.

Zorgmarketing campagnes

Van een sterk merkverhaal naar datagedreven campagnes. Niks motiverender dan zorgmerken laten groeien door creativiteit en data.

 • Google Ads campagnes. Google is de go-to tool voor cliënten. Bereik je doelgroep met gerichte Google advertenties.
 • Zoekmachine marketing. Onze SEO specialist zorgt ervoor dat ook je website bovenaan staat in Google.
 • Social campagnes. Steeds meer patiënten zoeken naar oplossingen op social media. Met doelgerichte campagne bereiken we deze doelgroep.
Merel Janssen
Merel Janssen


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Samenwerken met Whello

  Als full-service zorgmarketing bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. Hoe dat team eruit ziet, hangt af van de groeifase waarin je zit. We zetten de marketeers in die je op dat moment nodig hebt.

  Team vormen met Whello

  • Je krijgt je eigen marketingstrateeg
  • Samen bepalen jullie welke specialisten je nodig hebt
  • Met een flexibel team spelen we sneller in op marketingkansen

  Bij het bedenken van de marketingacties gaan we uit van de customer journey-strategie. Of specifieker: de patient journey. We brengen in kaart op welke kanalen de cliënt de zoektocht begint en hoe hij of zij zich oriënteert en overgaat tot actie. Vervolgens zorgen we dat jij op alle belangrijke momenten zichtbaar bent: van een geoptimaliseerde website met reviews tot video’s en blogartikelen. Lees onze zorgmarketing tips voor meer informatie.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle onlinemarketingdiensten onder één dak. Naast marketeers hebben wij bijvoorbeeld ook developers en videoproducers in-house om jouw marketing volledig aan te pakken.

  Ons team werkt stapsgewijs aan de marketing groeiformule:

  1. Onderscheidend merkverhaal neerzetten met sterke content
  2. Overtuigende website bouwen
  3. Succesvolle campagnes opzetten

  We hebben data-specialisten in huis die vervolgens alle acties meetbaar maken. We optimaliseren volop en delen de learnings met je. Tijdens de strategiesessies bespreken we alle data-inzichten. Zo nemen we samen steeds de juiste keuzes op weg naar groei.

  Je verwacht initiatief en regie van je marketingpartner. Dat begrijpen wij als geen ander. Werken in vaste routines is dan ook de basis van onze werkwijze.

  Reken op wekelijkse updates, maandelijkse rapportagemeetings en elk kwartaal een evaluatie in de vorm van een strategiesessie. Hierdoor blijft iedereen up-to-date en wordt er op tijd bijgestuurd.

  Design & webdevelopment
  Orthocenter

  De uitdaging was om een website te ontwikkelen waar alle locaties van Orthocenter hun eigen plek hebben, maar uiteindelijk de patiënt centraal staat. 

  Daarnaast kregen we tijdens de coronacrisis de extra uitdaging om een online omgeving te bouwen voor de eerste consult-afspraken op afstand.

  Bekijk de hele case
  Pixel perfect design

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute