Waarom Whello?
Alles onder één dak

Bij het laten maken van een professionele webshop, wil je kunnen rekenen op een online winkel die goed verkoopt. Jouw webshop moet niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn.

Bij Whello werkt een compleet team van specialisten aan jouw project. Want wat weet een coderende developer nou van conversie verhogende call-to-actions? Niet veel.

Daarom zetten wij naast webdevelopers, ook conversie-experts en SEO-specialisten in. Zij zorgen er samen voor dat jouw webshop je bezoekers én Google overtuigt.

Een nieuwe webshop?
Zo wordt ‘ie succesvol

Bij Whello geloven we in co-creatie: we laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. Wie anders begrijpt de nuances van de doelgroep beter? We bedenken samen hoe we de bezoekers overtuigen.

Samenwerken met Whello

 • Multidisciplinair samenwerking met verschillende specialisten: user-experience, copywriting, SEO en marketing automation
 • We bouwen met WooCommerce, Magento, Drupal of Shopify
 • Eenvoudig je orders beheren en inzage krijgen in je statistieken

Voor de meeste webshops is WooCommerce een uitstekende oplossing. Dit systeem is naadloos te integreren met andere software zoals je marketing automation en fulfilment pakket. Bovendien kun je gemakkelijk je eigen website beheren en we kunnen snel a/b-tests uitvoeren om de prestaties te verbeteren.

Daarnaast bouwen onze developers ook in Shopify (voor de snelle starter), Magento (handiger bij duizenden producten) en Drupal (meeste maatwerk opties en extreem veilig).

Onze specialisten hebben meerdere webshops hebben geholpen met migraties. Ze kennen dus de valkuilen. Je wilt bijvoorbeeld voorkomen dat je webshop organische posities verliest in Google. Het verhuizen naar een nieuw CMS wordt ‘replatforming‘ genoemd. Onze experts helpen je niet alleen bij de keuze voor een nieuw CMS, maar bij het gehele proces van replatforming.

Dit is uiteraard afhankelijk van de soort webshop en het aantal pagina’s dat gemaakt moet worden. Meestal duurt een designtraject zo’n 2 tot 4 weken. Tel er nog eens 4 tot 8 weken bij op voor het developen van de site.

Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte en de functionaliteiten van de webshop. Wij bouwen webshops voor bedrijven die bereid zijn te investeren in een goede website. Wij zijn niet de partij die binnen een week een kant-en-klare webshop voor je neerzet.

Voordat we een offerte sturen, gaan we altijd eerst in gesprek en komen we met een eerste concept. We denken altijd met je mee en zoeken samen naar de beste oplossing binnen jouw budget.

Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. Naast webdesigners en developers hebben wij bijvoorbeeld ook SEO-specialisten, copywriters en videoproducers in-house om ervoor te zorgen dat jouw webshop indruk maakt op je klanten.

Whello Specialist Reiner Pointed Right
Reinier Landstra ,

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website
  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Full service marketing
  NaVijfen

  Samen met NaVijfen hebben we een nieuw concept voor borrelen en catering ontwikkeld.
  Door een full service marketing aanpak hebben we de verkoop in drie maanden tijd laten stijgen van 50 naar 1600 pakketten!

  Bekijk de hele case
  Full service marketing

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute