Succesvolle webshop

Een goed functionerende webshop is misschien wel de belangrijkste succesfactor voor e-commerce bedrijven. Weet jij al welk CMS het beste past bij jouw organisatie? Afhankelijk van je wensen, kiezen we samen een platform.

 • Shopify: Snel een goed-presterende webshop neerzetten
 • WooCommerce: Voor een Google-vriendelijke webshop
 • Magento: Voor webshops met een groot productaanbod
 • Drupal: Een veilige maatwerk webshop bouwen

Waarom Whello?
Alles onder één dak

Je webshop moet klanten een prettige winkelervaring geven én goed vindbaar zijn in Google. Bij Whello werken we met een compleet team aan een nieuwe webshop. Want wat weet een coderende developer nou van conversie verhogende call-to-actions?

Daarom zetten wij naast developers, ook UX designers, copywriters, en SEO-specialisten in. Zij zorgen er samen voor dat jouw webshop je bezoekers én Google overtuigt.

Koppelingen

Bij Whello werken we voor een breed scala aan opdrachtgevers, wat ons veel ervaring heeft opgeleverd in diverse branches. We hebben talloze e-commerce websites gebouwd en onderhouden. Hieronder vind je een selectie van de integraties met populaire systemen en tools die we al succesvol hebben gerealiseerd.

whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Nieuwe websiteNieuwe webshopWebdesignWebsitetekstenIntegraties met tools


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Een nieuwe webshop?
  Zo wordt ‘ie succesvol

  Als full service webdesign bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. Hoe dat team eruit ziet, hangt af van de groeifase waarin je zit. We zetten de marketeers in die je op dat moment nodig hebt.

  Team vormen met Whello

  • Je krijgt je eigen projectmanager. Samen bepalen jullie welke specialisten je nodig hebt
  • Multidisciplinair team: user-experience, copywriting, video, SEO en marketing automation
  • Onze developers bouwen met WooCommerce, Magento, Drupal of Shopify

  Voor de meeste webshops is WooCommerce een uitstekende oplossing. Dit systeem is naadloos te integreren met andere software zoals je marketing automation en fulfilment pakket. Bovendien kun je gemakkelijk je eigen website beheren en kunnen we snel a/b-tests uitvoeren om de prestaties te verbeteren.

  Daarnaast bouwen onze developers ook in Shopify (voor de snelle starter), Magento (handiger bij duizenden producten) en Drupal (meeste maatwerk opties en extreem veilig).

  Onze specialisten hebben meerdere webshops hebben geholpen met migraties. Ze kennen dus de valkuilen. Je wilt bijvoorbeeld voorkomen dat je webshop organische posities verliest in Google. Het verhuizen naar een nieuw CMS wordt ‘replatforming‘ genoemd. Onze experts helpen je niet alleen bij de keuze voor een nieuw CMS, maar bij het gehele proces van replatforming.

  Dit is uiteraard afhankelijk van de soort webshop en het aantal pagina’s dat gemaakt moet worden. Meestal duurt een designtraject zo’n 2 tot 4 weken. Tel er nog eens 4 tot 8 weken bij op voor het developen van de site.

  Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte en de functionaliteiten van de webshop. Wij bouwen webshops voor bedrijven die bereid zijn te investeren in een goede website. Wij zijn niet de partij die binnen een week een kant-en-klare webshop voor je neerzet.

  Voordat we een offerte sturen, gaan we altijd eerst in gesprek en komen we met een eerste concept. We denken altijd met je mee en zoeken samen naar de beste oplossing binnen jouw budget.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. Naast webdesigners en developers hebben wij bijvoorbeeld ook SEO-specialisten, copywriters en videoproducers in-house om ervoor te zorgen dat jouw webshop indruk maakt op je klanten.

  B2B-webshop voor
  Groenendijk Licht

  Groenendijk Licht is zo’n merk dat de hele kamer oplicht als het binnenstapt – figuurlijk dan. Wij werden in ieder geval heel blij van de vraag om een uitgebreide B2B-webshop te bouwen voor deze marktleider.

  De meer dan 1000 producten van Groenendijk Licht verdienen natuurlijk een plekje in de spotlights. Dus hebben we een gepersonaliseerde B2B-webshop voor ze ontwikkeld. We vertellen je alles over het proces.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute