Een full-service marketing aanpak voor
een gegarandeerde parkeerplek

Al sinds 2018 werkt het Whello team samen met de mannen van Vicky om een nieuwe generatie parkeerapp, voorzien van innovatieve features en een exclusief parkeernetwerk te lanceren in Amsterdam.

Binnen de Vicky community creëren particulieren, hotels en bedrijven een exclusief aanbod door hun vrije of ongebruikte parkeerplaatsen te verhuren. Door niet toegankelijke parkeerplekken aan te bieden, maken we efficiënter gebruik van de beperkte ruimte in grote steden. Dat maakt VICKY uniek.

Dit project in het kort
  • Full service marketing aanpak
  • PR strategie
  • Webdesign & development
  • Meer over Vicky

Het proces

Mooie dingen maken wij samen met de klant. Co-creatie noemen we dat. We werkten dan ook nauw samen met de oprichters en eigenaren van Vicky. De kick-off van dit project begon, net als altijd, met een brainstormsessie. Tijdens deze sessie legden we samen de doelen en opbouw van de website en het marketingtraject vast. 

We hebben het project in verschillende stappen verdeeld, waar we steeds gezamenlijk met Vicky aan werkten.

Whello Opdracht

Samen brainstormen

Whello Strategie Concept

Strategie & Concept

Whello Design

Design & marketing opzet

Whello Web Programming

Development

Whello Launch

Launch & optimalisatie

De uitdaging

Het gebeurd niet vaak dat we als marketingbureau al helemaal bij het begin van een onderneming aan tafel mogen zitten. Doordat Vicky er al wel vroeg bij was hebben we het startende bedrijf van een veelbelovend concept kunnen helpen groeien naar een merk met voeten aan de grond in Amsterdam. Tijdens deze samenwerking hebben we Vicky geholpen met het overtuigen van financierders, de pr strategie, een website en de eerste marktingstappen.

De aanpak

Onze samenwerking met Vicky bewijst dat je niet direct tonnen aan marketingbudget nodig hebt om een nieuw concept te lanceren. Door eerst een simpele website en huisstijl te ontwikkelen konden we Vicky helpen om investeerders te overtuigen van de potentie van het concept. In volgende stappen konden we de website steeds een stukje verder uitbouwen terwijl we begonnen aan het ontwikkelen van een PR strategie en campagne opzet. Op deze manier konden we in elke stap van het proces meegroeien.

Het resultaat

Mede dankzij Whello heeft Vicky een succesvolle investeringsronde gekend waarnaar we gezamenlijk verder hebben kunnen bouwen aan het merk. Via social campagnes hebben we in korte tijd na de lancering de eerste duizenden downloads en gebruikers van de app gerealiseerd. De PR strategie leidde daarnaast tot media aandacht van diverse kanalen zoals het Parool en Emerce.  Een succesvolle lancering, maar ook pas het begin van de samenwerking!

Onze klanten beoordelen Whello met een:

4.9 / 5

Onze blije klanten aan het woord

The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

Carlies Mol

Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

TradeIt gg

Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

Doug Neuhofer

Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

LEATHER HYPE

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Top Employers Institute

A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

Brenda de Jong - The English Center

It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

Luca Bagnaschino

Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

Leks Betlem