Deze webinar is al geweest. Bekijk het hier.

Live vanuit de Houthavens in Amsterdam
Ecommerce trends 2020: Hoe haal je meer uit je webshop?

2020 is nu al een historisch jaar, met een grote impact op het ecommerce landschap. Nu het stof van de coronavirus enigszins is neergedaald, is het tijd om de laatste ecommerce trends te analyseren.

Van webshops en bezorgrestaurants tot SaaS bedrijven; we hebben de afgelopen tijd velen hard zien groeien. Maar zijn zij wel de echte winnaars? Of zijn het de marktplaatsen zoals Bol.com, Thuisbezorgd en Capterra, die steeds invloedrijker worden?

Op 20 augustus, om 11:30 uur, leggen Nasser, Ruurd en Chiel uit welke trends blijvend zijn en hoe je als webshop daarop kan inspelen.

Webinar door marketing je bedrijf groeien

Wij zijn de sprekers?

Online marketing bureau Whello, marketing platform Sortlist en retourspecialist BuyBay slaan de handen ineen om deze webinar te organiseren. Nasser, marketing strateeg bij Whello, bespreekt de impact op de marketingkanalen. Ruurd, country manager bij Sortlist, deelt zijn analyses van de e-commerce sector binnen Europa. Chiel, chief revenue officer bij BuyBay, vertelt meer over de laatste trends op het gebied van retouren.

Nasser al Kamouchi

Marketing strateeg bij Whello

Ruurd Boehlee

Country manager bij Sortlist

Chiel Bosgoed

Chief revenue officer bij BuyBay

Webinar: Ecommerce Trends 2020
Dit kun je verwachten

Wat we gaan bespreken
 • Ecommerce landscape: wat is er veranderd en wat is blijvend?
 • Op welke kanalen moet je inzetten als ecommerce merk?
 • Data analyse: Wat doen andere ecommerce bedrijven sinds corona?
 • Hoe maak je van online retouren een sterkte in plaats van een zwakte?
Voor wie is deze webinar
 • Ecommerce managers
 • Webshop eigenaren
 • Campagne managers
 • Ecommerce product managers
Whello Tisem aan de Telefoon

Aanmelden
voor de webinar

Natuurlijk wil je dit event niet missen. Laat je gegevens achter, dan sturen we je een reminder met de live link naar de webinar. See you soon 🙂


  Yes, stuur me de link voor de livestream

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute