Mooi is niet goed genoeg

Wat wil je bereiken met de website? Hoe onderscheiden we ons van de concurrentie? We verwerken alle ideeën in een concept. Bij het ontwerpen en bouwen van je website betrekken we verschillende specialisten. Je krijgt dus een website die er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed presteert.

Als full-service webdesign bureau bieden wij de volgende diensten aan

Kevin de Groot ,

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website
  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Samenwerken met Whello?
  Dit kan je verwachten

  Bij Whello geloven we in co-creatie. We laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. Jij begrijpt de nuances van je doelgroep nu eenmaal het beste. We bedenken samen hoe we je bezoekers overtuigen.

  De voordelen van webdesign uitbesteden bij Whello:

  • Creatieve sessies met een vaste designer
  • Designs die op maat gemaakt zijn voor elk apparaat en schermformaat
  • Profiteer van onze conversie-ervaringen met andere webshops en websites

  Voorafgaand aan het designtraject organiseren we een conceptsessie. We sturen je van tevoren een vragenlijst. Daarmee geef je ons al inzicht in jouw merk en concurrenten.

  We gaan dan met jou om tafel en bespreken de doelstellingen en look & feel van de nieuwe website.

  Dat is afhankelijk van het soort website en het aantal pagina’s. Meestal duurt een designtraject zo’n 2 tot 6 weken. Reken er vervolgens nog eens 4 tot 8 weken bij voor het developen van de site.

  Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal unieke templates en de functionaliteiten van de website. Wij designen websites voor bedrijven die bereid zijn te investeren in een goede website. Wij zijn niet de partij die binnen een week een kant-en-klare website voor je neerzetten.

  Voordat we een offerte sturen gaan we daarom altijd eerst in gesprek en komen we met een eerste concept. Hierin denken we altijd met je mee en zoeken we samen naar de beste oplossing binnen jouw budget.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. Naast webdesigners hebben wij bijvoorbeeld ook developers, copywriters en videoproducers in-house om jouw website volledig aan te pakken.

  Design & webdevelopment
  Orthocenter

  De uitdaging was om een website te ontwikkelen waar alle locaties van Orthocenter hun eigen plek hebben, maar uiteindelijk de patiënt centraal staat. 

  Daarnaast kregen we tijdens de coronacrisis de extra uitdaging om een online omgeving te bouwen voor de eerste consult-afspraken op afstand.

  Bekijk de hele case
  Pixel perfect design

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute