Webdesign door Whello?
Mooi is niet goed genoeg

We beginnen een websiteproject altijd met een kickoff-sessie. Wat wil je bereiken met de website? Wat wil je doelgroep? Hoe onderscheiden we ons van de concurrentie? We verwerken alle ideeën in een concept.

Bij het ontwerpen en bouwen van je website betrekken we verschillende Whello’ers. Van webdesigners en SEO specialisten tot conversie specialisten. Je krijgt dus een website die er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed verkoopt.

Als full-service webdesign bureau bieden wij de volgende diensten aan

Kevin de Groot ,

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Samenwerken met Whello?
  Dit kan je verwachten

  Bij Whello geloven we in co-creatie. We laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. Jij begrijpt de nuances van je doelgroep nu eenmaal het beste. We bedenken samen hoe we je bezoekers overtuigen.

  De voordelen van webdesign uitbesteden bij Whello:

  • Creatieve sessies met een vaste designer
  • Designs die op maat gemaakt zijn voor elk apparaat en schermformaat
  • Profiteer van onze conversie-ervaringen met andere webshops en websites

  Voorafgaand aan het designtraject organiseren we een conceptsessie. We gaan dan met jou om tafel en bespreken de doelstellingen en look & feel van de nieuwe website. Ook sturen we je van tevoren een vragenlijst. Daarmee geef je ons al wat inzicht in jouw merk.

  We zorgen ervoor dat we sowieso elke week een nieuw design-element opleveren. Ook hebben we minstens elke week een moment voor feedback en om te brainstormen.

  Dat is afhankelijk van het soort website en het aantal pagina’s. Meestal duurt een designtraject zo’n 2 tot 6 weken. Reken er vervolgens nog eens 4 tot 8 weken bij voor het developen van de site.

  Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal unieke templates en de functionaliteiten van de website. Wij designen websites voor bedrijven die bereid zijn te investeren in een goede website. Wij zijn niet de partij die binnen een week een kant-en-klare website voor je neerzetten.

  Voordat we een offerte sturen gaan we daarom altijd eerst in gesprek en komen we met een eerste concept. Hierin denken we altijd met je mee en zoeken we samen naar de beste oplossing binnen jouw budget.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. Naast webdesigners hebben wij bijvoorbeeld ook developers, copywriters en videoproducers in-house om jouw website volledig aan te pakken.

  Webdesign & webdevelopment
  Orthocenter

  De uitdaging was om een website te ontwikkelen waar alle locaties van Orthocenter hun eigen plek hebben, maar uiteindelijk de patiënt centraal staat. 

  Daarnaast kregen we tijdens de coronacrisis de extra uitdaging om een online omgeving te bouwen voor de eerste consult-afspraken op afstand.

  Bekijk de hele case
  Pixel perfect design

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.9 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

  Carlies Mol

  Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

  TradeIt gg

  Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

  Doug Neuhofer

  Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

  LEATHER HYPE

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Top Employers Institute

  A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

  Brenda de Jong - The English Center

  It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

  Luca Bagnaschino

  Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

  Leks Betlem