Onze online marketing specialisten

Met meer dan 35 digitale specialisten in Amsterdam bedenken we groeimarketing-strategieën voor onze klanten. Van de SEO en SEA specialist tot de regelneef in projectmanagement. Van de creatieve webdesigner en copywriter tot de technisch programmeur en datafreak. Gooi ons in de blender en je hebt de perfecte mix voor jouw online succes. Maak kennis met onze online marketing specialisten!

Whello Ontmoet Onze Specialisten

Op zoek naar een specifieke online marketing specialist?

Categories:
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
loader
Merel Janssen
Over Merel Janssen

Merel is altijd nieuwsgierig naar alles en iedereen om zich heen. Met haar leergierige mentaliteit achterhaalt ze precies wat klanten willen, voegt vernieuwende ideeën toe en komt zo tot een mooi groeiplan.

Lees meer over Merel
Over Serge de Sousa

Serge is co-founder van Whello. Zijn passie voor (online) marketing ontdekte hij al vroeg. Als kind gamede hij veel samen met anderen. Het sociale...

Lees meer over Serge
Over Roos Olthof

Typisch Roos? Ze is leergierig en enorm oplossingsgericht. Als er iets niet lekker loopt, ziet ze dat meteen. Met een langetermijnoplossing streeft ze naar een zo efficiënt mogelijke werkwijze.

Lees meer over Roos
Over Steven Sariman

Steven heeft al heel wat marketingwegen bewandeld de afgelopen jaren. Van advertising tot e-mailmarketing. Met die ervaring op zak weet hij nu één ding zeker: zijn hart ligt bij social advertising.

Lees meer over Steven
whello-specialisten-pim
Over Pim Zwinkels

Als Pim ons kantoor binnenwandelt, speelt er spontaan een vrolijk deuntje. Deze Whello’er heeft altijd een flinke portie positiviteit in z’n rugzak zitten en neemt die mee, waar hij ook heen gaat.

Lees meer over Pim
Over Myrthe Kuipers
,

Leg een vraagstuk bij Myrthe neer en ze begrijpt direct hoe zij jou het beste kan helpen en welke informatie en middelen daarvoor nodig zijn...

Lees meer over Myrthe
Over Veerle van Dam
,

Als tekstschrijver fleurt Veerle ieder onderwerp op, terwijl ze dit technisch onderbouwt met haar kennis van SEO. Een gouden combinatie!

Lees meer over Veerle
whello-specialisten-tim
Over Tim van Elk

Tim duikt graag in data van uiteenlopende klanten voor een scherpe analyse. Geen klant of vraagstuk is hetzelfde, waardoor hij iedere keer weer met een heel nieuw advies komt.

Lees meer over Tim
whello-specialisten-mark
Over Mark Joon

Mark is een sterke speler in strategie. Als growth marketeer creëert hij een perfect samenspel tussen verschillende specialisten, wat leidt tot maximaal resultaat.

Lees meer over Mark
whello-specialisten-kiki
Over Kiki Veerdig

Wat er ook gebeurt: Kiki houdt het hoofd koel en bokst alles voor elkaar. Het allerleukste aan haar werk als social specialist? Dat is de combinatie van creativiteit en keuzes maken op basis van data.

Lees meer over Kiki
whello-specialisten-giel
Over Giel Maan

Giel is onze taalpurist en woordkunstenaar. Zijn enthousiasme is zo aanstekelijk dat zelfs zinnen spontaan beginnen mee te dansen.

Lees meer over Giel
Over Nasser Al Kamouchi

Nasser is co-founder van Whello. In zijn rol als marketing strateeg, helpt hij talloze bedrijven aan een sterke merkpositionering en bedenkt hij campagnes rondom de customer journey.

Lees meer over Nasser
Whello Specialist Argo
Over Argo Utomo

Argo staat aan het roer van ons development team in Indonesië. Samen met zijn broer Damar en de andere developers programmeert hij...

Lees meer over Argo
Over Steven Neeteson

Steven stapte in 2016 aan boord op het Whello-schip. Als strategisch marketing consultant is hij verantwoordelijk voor het klantsucces...

Lees meer over Steven
Over Reinier Landstra
,

Van websites tot complete huisstijlen, van advertenties tot e-mailtemplates. You name it, Reinier maakt overal iets moois van! Hij voelt goed...

Lees meer over Reinier

Werken bij Whello? Ga mee met de stroming

Whello gaat als een tsunami. Op dit moment zijn we op zoek naar onderstaande online marketing specialisten om onze klanten te laten groeien. Ben jij een potentiële Whello’er en sta je te (water)trappelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Blijf dan niet ronddobberen en ga met ons in zee!

Senior Digital designer

Binnen de lijntjes, of toch erbuiten? Check de vacature en solliciteer snel.

Performance marketeer

Ben jij creatief met campagnes én data analyseren? Solliciteer nu!

SEO Specialist

Leergierig en minimaal een jaar ervaring in SEO? Solliciteer nu!

New Business Developer

Pitchen, kansen spotten en klantrelaties onderhouden?

Social Advertising Specialist

Ben jij een echte social goeroe? Wij zoeken jou!

Digital designer

Binnen de lijntjes, of toch erbuiten? Check de vacature en solliciteer snel.

Account Manager Marketing

Commerciële inzicht en strategisch sterk? Solliciteer nu!

Stagiair Digital Design

Binnen de lijntjes, of toch erbuiten?

Whello Specialist Serge Pointed Right
Serge de Sousa

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website
  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute