Ontmoet je marketingteam

Van strategen, creatieven en webdesigners tot marketeers. Gooi ons in de blender en je hebt de perfecte mix voor jouw online succes. Met meer dan 35 digitale specialisten bedenken we groeiplannen voor mooie merken.

 • Je krijgt je eigen marketing strateeg
 • Samen bepalen jullie welke specialisten je nodig hebt
 • Met een flexibel team spelen we sneller in op marketingkansen
Whello Ontmoet Onze Specialisten

Op zoek naar een specifieke online marketing specialist?

Categories:
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
loader
Over Juliske Hummel

Oog voor het esthetische, creatieveling en een fascinatie voor mooie merken. Juliske heeft het allemaal. Met een verleden als marketing manager en strateeg denkt ze mee over je merkpositionering.

Lees meer over Juliske
Over Manuel Ditiecher
,

Om goed advies aan klanten te kunnen geven, moet je ze ook goed kennen. Vanaf het begin van zijn carrière is Manuel denkt hij al mee met anderen.

Lees meer over Manuel
Over Serge de Sousa

Serge is co-founder van Whello. Met zijn bedrijfskundige inzicht kijkt Serge verder dan het marketinggedeelte bij een bedrijf alleen: "Het DNA van een organisatie moet overal in terugkomen."

Lees meer over Serge
Over Yorick Maks

Yorick heeft altijd een lach op zijn gezicht. En deze man weet veel! De wereld rondreizen, SEA-campagnes en nieuwe trainingen volgen? Dat is precies waar hij blij van wordt.

Lees meer over Yorick
Over Steven Boere
,

Steven noemt zichzelf een spring in ‘t veld met een goede dosis zelfreflectie. In plaats van een gezond lichaam, bouwt Steven mee aan een gezond merk. Hij checkt wat goed werkt en wat niet.

Lees meer over Steven
Over Nasser Al Kamouchi

Nasser is co-founder van Whello. In zijn rol als marketing strateeg, helpt al jaren merken aan een sterke merkpositionering en bedenkt hij campagnes rondom de klantreis.

Lees meer over Nasser
Over Stijn Eckes

Met zijn creatieve brein maakt Stijn de mooiste ontwerpen. Van mooie powerpointtemplates voor Whello tot de designs van klanten.

Lees meer over Stijn
Over Lieke Schwitzner

Ze ging van influencer marketing naar marketingstrateeg. Dat zorgt er ook voor dat ze zo goed bij Whello past: veel gevoel voor positionering.

Lees meer over Lieke
Over Jorren Aerts

Vanaf het moment dat Jorren binnenstapte, is hij al whalemaal zichzelf. Een beetje stoken, vooral gezellig praten en veel grappen.

Lees meer over Jorren
Merel Janssen
Over Merel Janssen

Merel is altijd nieuwsgierig naar alles en iedereen om zich heen. Met haar leergierige mentaliteit achterhaalt ze precies wat klanten willen, voegt vernieuwende ideeën toe en komt zo tot een mooi groeiplan.

Lees meer over Merel
Wilco Dekker Social Specialist
Over Wilco Dekker

Geen opdracht  is te zwaar voor Wilco. Of het nou gewichtheffen of mooie merken de lift in zetten is - Wilco kan het allemaal. Want sport is net als marketing: Je doet het samen en wilt presteren.

Lees meer over Wilco
Vivian Jak Copywriter Content Specialist
Over Vivian Jak

Deze Whellie is simpelweg verliefd op schrijven. Al heel lang. In de kast bij haar ouders vind je een map met allerlei geschreven teksten van de kleine Vivian. Deze successchrijver heeft echt van haar hobby haar werk gemaakt.

Lees meer over Vivian
Raoul Tiesinga Growth Marketeer Whello
Over Raoul Tiesinga
,

Hoewel Raoul vroeger piloot wilde worden, vliegt hij nu door de marketingwereld. In zijn rol als Growth Marketeer cirkelt hij boven ieder project en overziet zo het complete plaatje.

Lees meer over Raoul
Richard van de Langenberg SEO Specialist Whello
Over Richard van de Langenberg

Richard overspoelt het SEO-team met een bak aan ervaring. Zijn vooruitziende blik loopt altijd een stuk op het proces vooruit, waar iedereen z’n voordeel mee doet. Richard heeft zijn SEO strepen ruim verdiend!

Lees meer over Richard
Angela Dekker Social Specialist Whello
Over Angela Dekker

Say Social, en Angela is het antwoord. Ze is een echte marketing creative. In de knallend kleurrijke wereld van Instagram, Tiktok en Pinterest, maar ook LinkedIn, voelt zij zich als een vis in het water.

Lees meer over Angela

Werken bij Whello? Ga mee met de stroming

Whello gaat als een tsunami. Op dit moment zijn we op zoek naar onderstaande online marketing specialisten om onze klanten te laten groeien. Ben jij een potentiële Whello’er en sta je te (water)trappelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Blijf dan niet ronddobberen en ga met ons in zee!

Finance medewerker

Jouw financiële expertise inzetten om Whello te helpen groeien?

Marketing Project Manager

Ben jij de bekende spin in het web met strategisch marketing inzicht?

Whello Specialist Serge Pointed Right whello contact serge de sousa
Serge de Sousa

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website

  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute