Ontmoet je marketingteam

Van strategen, creatieven en webdesigners tot marketeers. Gooi ons in de blender en je hebt de perfecte mix voor jouw online succes. Met meer dan 35 digitale specialisten bedenken we groeiplannen voor mooie merken.

 • Je krijgt je eigen marketing strateeg
 • Samen bepalen jullie welke specialisten je nodig hebt
 • Met een flexibel team spelen we sneller in op marketingkansen
Whello Ontmoet Onze Specialisten

Op zoek naar een specifieke online marketing specialist?

Categories:
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
loader
Raoul Tiesinga Growth Marketeer Whello
Over Raoul Tiesinga

Hoewel Raoul vroeger piloot wilde worden, vliegt hij nu door de marketingwereld. In zijn rol als Growth Marketeer cirkelt hij boven ieder project en overziet zo het complete plaatje.

Lees meer over Raoul
Jurriën de Peuter SEA Specialist Whello
Over Jurrien de Peuter

Sociaal en resultaatgericht. Dat is onze SEA Specialist Jurriën. Hij maakt zich het verhaal van een merk helemaal eigen, om het te vertalen naar groei. Wat hij zo leuk vindt aan zijn werk? Oneindig tweaken.

Lees meer over Jurrien
Richard van de Langenberg SEO Specialist Whello
Over Richard van de Langenberg

Richard overspoelt het SEO-team met een bak aan ervaring. Zijn vooruitziende blik loopt altijd een stuk op het proces vooruit, waar iedereen z’n voordeel mee doet. Richard heeft zijn SEO strepen ruim verdiend!

Lees meer over Richard
Patrick van Greuningen Marketing Strateeg Whello
Over Patrick van Greuningen

Mensen echt leren kennen. Dat is wat Patrick zo leuk vindt, in zijn werk en in zijn vrije tijd. Dat maakt hem ook zo goed in zijn werk: Hij neemt echt de moeite de ander te leren kennen.

Lees meer over Patrick
Angela Dekker Social Specialist Whello
Over Angela Dekker

Say Social, en Angela is het antwoord. Ze is een echte marketing creative. In de knallend kleurrijke wereld van Instagram, Tiktok en Pinterest, maar ook LinkedIn, voelt zij zich als een vis in het water.

Lees meer over Angela
Rafael da Costa Guimaraes Growth Marketeer Whello
Over Rafael da Costa Guimaraes

Growth Marketeer Rafael connects the dots. Groeiende merken ziet hij als een strategiespel. Dit spel herhaalt zich: Je gaat van probleem naar idee en oplossing.

Lees meer over Rafael
Dieuwke van der Wal Copywriter Whello
Over Dieuwke van der Wal

Ritme in je content nodig? Dieuwke is de copywriter die je zoekt. Bij Whello bijt ze zich vooral vast in lange stukken content. Webpagina’s, whitepapers, blogs, persberichten… Baby, she got it, zong Bananarama al.

Lees meer over Dieuwke
Merel Janssen
Over Merel Janssen

Merel is altijd nieuwsgierig naar alles en iedereen om zich heen. Met haar leergierige mentaliteit achterhaalt ze precies wat klanten willen, voegt vernieuwende ideeën toe en komt zo tot een mooi groeiplan.

Lees meer over Merel
Over Serge de Sousa

Serge is co-founder van Whello. Zijn passie voor (online) marketing ontdekte hij al vroeg. Als kind gamede hij veel samen met anderen. Het sociale...

Lees meer over Serge
Over Roos Olthof

Typisch Roos? Ze is leergierig en enorm oplossingsgericht. Als er iets niet lekker loopt, ziet ze dat meteen. Met een langetermijnoplossing streeft ze naar een zo efficiënt mogelijke werkwijze.

Lees meer over Roos
Over Steven Sariman

Steven heeft al heel wat marketingwegen bewandeld de afgelopen jaren. Van advertising tot e-mailmarketing. Met die ervaring op zak weet hij nu één ding zeker: zijn hart ligt bij social advertising.

Lees meer over Steven
whello-specialisten-pim
Over Pim Zwinkels

Als Pim ons kantoor binnenwandelt, speelt er spontaan een vrolijk deuntje. Deze Whello’er heeft altijd een flinke portie positiviteit in z’n rugzak zitten en neemt die mee, waar hij ook heen gaat.

Lees meer over Pim
whello-specialisten-tim
Over Tim van Elk

Tim duikt graag in data van uiteenlopende klanten voor een scherpe analyse. Geen klant of vraagstuk is hetzelfde, waardoor hij iedere keer weer met een heel nieuw advies komt.

Lees meer over Tim
whello-specialisten-mark
Over Mark Joon

Mark is een sterke speler in strategie. Als growth marketeer creëert hij een perfect samenspel tussen verschillende specialisten, wat leidt tot maximaal resultaat.

Lees meer over Mark
whello-specialisten-kiki
Over Kiki Veerdig

Wat er ook gebeurt: Kiki houdt het hoofd koel en bokst alles voor elkaar. Het allerleukste aan haar werk als social specialist? Dat is de combinatie van creativiteit en keuzes maken op basis van data.

Lees meer over Kiki

Werken bij Whello? Ga mee met de stroming

Whello gaat als een tsunami. Op dit moment zijn we op zoek naar onderstaande online marketing specialisten om onze klanten te laten groeien. Ben jij een potentiële Whello’er en sta je te (water)trappelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Blijf dan niet ronddobberen en ga met ons in zee!

Senior Digital designer

Binnen de lijntjes, of toch erbuiten? Check de vacature en solliciteer snel.

Performance marketeer

Ben jij creatief met campagnes én data analyseren? Solliciteer nu!

SEA specialist

Ben jij creatief met campagnes én data analyseren? Solliciteer nu!

SEO Specialist

Leergierig en minimaal een jaar ervaring in SEO? Solliciteer nu!

Senior SEO specialist

Een kampioen in SEO. Ben jij dat?

New Business Developer

Pitchen, kansen spotten en klantrelaties onderhouden?

Digital designer

Binnen de lijntjes, of toch erbuiten? Check de vacature en solliciteer snel.

Account Manager Marketing

Commerciële inzicht en strategisch sterk? Solliciteer nu!

Online Marketing Stagiair

Leer alles over online marketing en ondersteun alle afdelingen!

Whello Specialist Serge Pointed Right
Serge de Sousa

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website
  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute