Onze online marketing specialisten

Met meer dan 25 digitale specialisten in Amsterdam bedenken we groeimarketing-strategieën voor onze klanten. Van de SEO en SEA specialist tot de regelneef in projectmanagement. Van de creatieve webdesigner en copywriter tot de technisch programmeur en datafreak. Gooi ons in de blender en je hebt de perfecte mix voor jouw online succes. Maak kennis met onze online marketing specialisten!

Whello Ontmoet Onze Specialisten

Op zoek naar een specifieke online marketing specialist?

Categories:
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
 •  
  loader
loader
Over Roos Olthof

Typisch Roos? Ze is leergierig en enorm oplossingsgericht. Als er iets niet lekker loopt, ziet ze dat meteen. Met een langetermijnoplossing streeft ze naar een zo efficiënt mogelijke werkwijze.

Lees meer over Roos
Over Rosalinde Dijkman

Als er één ding is wat onze merkstrateeg Rosalinde goed kan is het tot de kern komen. Ze maakt van iedere wirwar aan creatieve ideeën en wensen een sterke merkstrategie met concrete doelstellingen.

Lees meer over Rosalinde
Over Said Ait Ichou

Zit hij niet met zijn neus in een campagne, dan steekt hij die wel in een marketingboek. Deze ambitieuze SEA-specialist is nooit uitgeleerd!

Lees meer over Said
Over Quinten Langendonk

Quinten gaat altijd voor het allerbeste resultaat. 100 procent? Dat kan hoger toch? Stress kent deze man niet.

Lees meer over Quinten
Over Wieger van Laer

'Een website is nooit af en er is altijd ruimte voor verbetering' maar Wieger doet dit niet alleen. Hij is een echte teamplayer en wil samen alle doelen behalen!

Lees meer over Wieger
Over Dieuwertje Rijlaarsdam

Dieuwertje heeft een oog voor detail! Ze is erg nauwkeurig en krijgt een kick van creativiteit. Een smaaksensatie van klanten en teksten laat haar...

Lees meer over Dieuwertje
Over Rudmer Veenstra

Rudmer haalt het onderste uit de kan en is altijd opzoek naar groeikansen. Hij is de vrolijkheid zelve en hij weet zo zijn collega's en klanten op te fleuren..

Lees meer over Rudmer
Over Theo Koper

Theo heeft een echte winnaarsmentaliteit. Hij heeft altijd duidelijk voor ogen wat hij wil en hoe hij dit kan bereiken...

Lees meer over Theo
Over David van Pelt
,

Onze pietje precies David levert altijd goed werk. Hij houdt niet van half werk en is altijd kritisch. Op zichzelf, maar ook op klanten of collega's...

Lees meer over David
Over Gwen Drieduite
,

Gwen is SEO-specialist en stuurvrouw van ons SEO-team. Met haar creativiteit, analytisch denkvermogen en skills in het ontwikkelen van...

Lees meer over Gwen
Over Serge de Sousa

Serge is co-founder van Whello. Zijn passie voor (online) marketing ontdekte hij al vroeg. Als kind gamede hij veel samen met anderen. Het sociale...

Lees meer over Serge
Over Fabian Immers
,

Als er een iemand is die graag een stapje meer doet voor zijn klanten is het Fabian wel. Hij kan zich als geen ander inleven in de business en weet op die...

Lees meer over Fabian
Over Mitch Lemans

Mitch is je eerste gesprekspartner wanneer Whello jou gaat helpen groeien. Het ondernemersbloed zit in hem. Dat komt goed van pas tijdens gesprekken...

Lees meer over Mitch
Over Nasser Al Kamouchi

Nasser richtte Whello samen met Serge op. Voor zij dit avontuur begonnen, werkte Nasser als freelancer voor een makelaar waar hij Serge leerde...

Lees meer over Nasser
Over Myrthe Kuipers
, ,

Leg een vraagstuk bij Myrthe neer en ze begrijpt direct hoe zij jou het beste kan helpen en welke informatie en middelen daarvoor nodig zijn...

Lees meer over Myrthe

Ga mee met de stroming

Whello gaat als een tsunami! Op dit moment zijn we op zoek naar onderstaande online marketing specialisten om onze klanten te laten groeien.
Ben jij een potentiële Whello’er en sta je te (water)trappelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Blijf dan niet ronddobberen en ga met ons in zee!

Marketing Project Manager

Ben jij de bekende spin in het web met strategisch marketing inzicht?

Growth Marketeer

Ben jij strategisch sterk én goed in data analyseren? Solliciteer nu!

Vacature voor HR held (Parttime)

Heb jij HR & Recruitment-skills? Solliciteer dan snel!

Content Specialist

Ben jij creatief met woorden en heb jij 3+ jaar ervaring? Solliciteer nu!

SEO Specialist

Leergierig en minimaal 2 jaar ervaring in SEO? Solliciteer nu!

Online Marketing Stagiair

Leer alles over online marketing en ondersteun alle afdelingen!

Social Advertising Stagiair

Leer alles over Social Ads tijdens jouw stage, ben jij leergierig? Solliciteer nu!

Stagiair Digital Design

Binnen de lijntjes, of toch erbuiten?

Whello Specialist Serge Pointed Right
Serge de Sousa

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute