Marketing Strateeg
Lieke Schwitzner

Oké, laten we eens kieken. Wie is Lieke? Met haar grote oorbellen, blouses met ruches is ze heel chique. Ook goed in praten én luisteren, dat maakt haar magnifique. Ze pitcht graag ideeën, maar pas na optimaal tweaken. Vervolgens luistert ze goed naar het prospect en snapt de vraag, zelfs hele specifieke. 

Deze Whellie gooide haar carrière over een andere boeg. Ze ging van influencer marketing naar marketingstrateeg. Dat zorgt er ook voor dat ze zo goed bij Whello past. Ze is flexibel en kan zich goed aanpassen naar wat een prospect nodig heeft. Op een vrolijke manier. Want zo is Lieke gewoon: blij. Dat komt onder andere door alle woordgrapjes die ze maakt. Past helemaal bij Whello.

De smikkel komt in Lieke na werktijd naar boven. Het maakt niet uit met wie – een fine dining uitnodiging slaat ze nooit af. Nooit. Haar lievelinggerecht? Te veel om op te noemen. Alle soorten pasta’s, coquilles en croissantjes. Het water loopt je in de mond.

Skills van Lieke?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Lieke een waardevol steentje bij aan dit succes.

Marketing kansen spotten
Resultaatgericht
Prioriteiten stellen
Inlevingsvermogen
Restaurant hotspots ontdekken

Laatste case van Lieke

‘Zorg goed voor elkaar’ campagne
voor het BovenIJ

Het BovenIJ ziekenhuis is al 35 jaar een instituut in Amsterdam-Noord. Nadat ze een rebranding hebben doorgevoerd, schakelt het BovenIJ ons in voor een verbindende lokale campagne.

Ons team vertaalde deze nieuwe propositie door naar campagnes voor patiënten en doorverwijzers. Zo komt het BovenIJ op de kaart te staan als persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis in Amsterdam.

Bekijk de hele case
Lokale social & DOOH campagne
Lieke Schwitzner

Klaar om te groeien


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute