De ultieme SEO website migratie checklist

6 min / , / Wesley

In dit artikel vertellen wij het volgende over SEO website migratie Voorbereiden op een website migratie Een website migratie uitvoeren

Lees meer
afweging cms platformen

De 4 populairste CMS platforms voor webshops (vergelijking)

8 min / , / Nasser Al Kamouchi

Wil je een webshop beginnen of overstappen op een ander platform (replatforming)? Dan zie je al snel door de bomen

Lees meer

Replatforming: De ultieme gids voor webshops

9 min / , / Nasser Al Kamouchi

Als je webshop steeds langzamer wordt of de kosten de pan uit rijzen, is het waarschijnlijk tijd voor replatforming. Maar

Lees meer

De 5 meest gemaakte fouten in webdesign

3 min / , / whello nl

Websites moeten nogal wat in huis hebben om bezoekers te overtuigen. Dus dat geldt automatisch ook voor de webdesigners. Zo

Lees meer

Hoe animaties jouw website prestaties kunnen verbeteren

3 min / , / Nasser Al Kamouchi

Het ontwerpen van een geweldige website of app is veel meer dan alleen het toepassen van de laatste designtrends. Het

Lees meer
Whello-tikkie-betaalmiddel-webshops

Waarom Tikkie een steeds populairder betaalmiddel wordt voor webshops

2 min / , / Nasser Al Kamouchi

Ben je uiteten geweest en wil je de rekening splitten? Dat is niet meer nodig door betaalapp Tikkie. De app

Lees meer
micro animatie whello

De gebruikservaring van je website verbeteren door middel van (micro) animaties

3 min / / Nasser Al Kamouchi

Het ontwerpen van een geweldige website of app is veel meer dan alleen het toepassen van de laatste designtrends. Het

Lees meer
atomic_design

Atomic design: wat is het en hoe kan het bijdragen aan een goed webdesign?

3 min / , / Nasser Al Kamouchi

Nog niet eens zo heel lang geleden bedacht ene Brad Frost de term Atomic Design. Het was in 2014 dat

Lees meer

Onze klanten beoordelen Whello met een:

4.8 / 5

Mooie merken aan het woord

Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

Kitty - Scienta

Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

Marijn - Leger des Heils

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

Sander Kok - Vicky

Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

Daniel - Keesing Technologies

Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

Ruud Weekers - Arend Auto

Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

Robin - Antenna Groep

Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

Koen Gijzel - Koentact

Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

Mirco Pruyser - BP College

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Daniela Fantaziu - Top Employers Institute