Designer
Vince Mauer

Leer designer Vince kennen. Deze Whello’er houdt van logisch nadenken en creativiteit. Als je wilt weten hoe de bezoeker je website gebruikt, moet je bij Vince zijn. Met een achtergrond in UI design weet Vince precies hoe hij je designs moet optimaliseren voor een betere klantbeleving. 

Deze creatieve denker vindt het leuk om oplossingen te vinden voor wensen van klanten, vaak met verschillende varianten. Hierdoor sluiten de ontwerpen goed op elkaar aan. Hij omschrijft zijn designs als purposefully simple. Het moet logisch bijdragen aan de klantbeleving. Hoe hij aan ideeën komt? Hij tekent veel, doet inspiratie op in musea, van tattoo artiesten en Pinterest. 

Naast designen sleutelt Vince in zijn vrije tijd graag aan zijn motor. Dat is niet zo vreemd, want veel familieleden hebben er ook eentje. Ze vullen hun weekenden met tours door het hele land. Ook koken doet hij graag. Zijn favoriet? Japanse ramen. Daarvoor moet hij lang in de keuken staan, maar dat is geen probleem. Want hij drinkt zo’n 8 tot 10 espresso’s per dag en heeft genoeg energie.

Skills van Vince?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Vince een waardevol steentje bij aan dit succes.

Avontuurlijk met design
Verbeeldingskracht
Tastbaar maken van ideeën
Creatief vanuit verschillende invalshoeken
Motorcycle mechanic

Laatste case van Vince

WomenWin

In 2020 barst Women Win digitaal uit haar voegen. De NGO werkt met meer dan 50 partners in 36 landen. Online is belangrijker dan ooit. Het fonds laat een hele nieuwe digitale identiteit en vier websites bouwen door Whello. En dat mag gezien worden, want WomenWin.org is de winnaar van de Web Excellence award – Best NGO Website 2022.

Bekijk de hele case
Award winning design
Vince Mauer


  Nieuwe websiteNieuwe webshopWebdesignWebsitetekstenIntegraties met tools


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute